FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Decizia luată de galeria Rapidului pentru prima deplasare a sezonului, după ce a rămas fără lider

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 17:48 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2024 17:48

Fără Liviu Ungurean, alias Bocciu', care a anunțat recent că se retrage și că nu va mai fi liderul fanilor giuleșteni, după 10 ani în care a reorganizat galeria, Rapid va avea sprijinul suporterilor în prima etapă din noul sezon, cu UTA, la Arad.

Surse apropiate clubului alb-vișiniu susțin că la meciul de sâmbătă, de pe stadionul "Francisc Neuman", vor fi prezenți în jur de 400 de fani, 200 din București și restul din zonele apropiate. Gazdele au fost anunțate să rezerve sectorul destinat galeriei oaspete și să pregătească o casă specială, de unde suporterii Rapidului să-și poată achiziționa biletele de meci.

Încă n-au făcut alegeri pentru noul lider al galeriei la Rapid

În mod obișnuit, dacă un lider de galerie se retrage, indiferent de motiv, șefii de brigăzi organizează alegeri pentru numirea altuia. Deocamdată, chiar dacă „Bocciu'" și-a anunțat plecarea de acum două săptămâni, nu a avut încă loc ședința pentru stabilirea unui nou lider.

La ultimele partide din sezonul precedent, când Ungurean era la arest, iar apoi avea interdicție de a intra pe stadioane, galeria a fost condusă de fratele său, Cătălin. Nu este exclusă însă nici o revenire surprinzătoare a lui "Bocciu'". Acesta mai are încă interzis să asiste la meciuri din stadion până în septembrie. Iar dacă interdicția îi va fi ridicată, n-ar fi exclus să fie iar liderul galeriei.

Tot atunci, cel mai probabil va începe și procesul în care acesta va fi judecat pentru constituire de grup infracțional organizat , în dosarul "Pyro". În martie, în urma unor percheziții ale agenților DIICOT, Liviu Ungurean și alți lideri de galerii au fost arestați pentru achiziționarea și utilizarea de materiale pirotehnice în stadioane.

Tot în acest caz este urmărit penal și Daniel Niculae, fostul președinte al Rapidului. Acesta s-a despărțit recent de clubul giuleștean, în locul său fiind numit alt fost internațional și atacant al giuleștenilor (2006-2007), Viorel Moldovan.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei
Nationala
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (4)
Normal
Normal  •  10 Iulie 2024, 22:04

Rapid este un club prea puternic ca sa nu rezolve si aceasta situatie !

Trotsky
Trotsky  •  10 Iulie 2024, 20:40

problema este ca la alegeri se cere si cazierul. nasol.

Newman
Newman  •  10 Iulie 2024, 19:05

Rapidul are nevoie de un lider care sa-i invete sa cante si sa-i dirijeze in timoul meciurilor.Nu are nevoie de musculosi fara cap.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează