FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Declarații virulente la adresa oficialilor rapidiști: „Sandu și Angelescu să se arunce în mare!”

Dan Șucu și Victor Angelescu
Dan Șucu și Victor Angelescu

Articol de - Publicat luni, 12 august 2024 13:33 / Actualizat luni, 12 august 2024 13:51

Florin Manea, 44 ani impresarul mai multor jucători români importanți, printre care și al lui Radu Drăgușin, a comentat în termeni extremi de duri campania de mercato estivală a giuleștenilor.

Acesta consideră că Rapid a plătit sume mult prea mari pentru jucătorii aduși, criticându-i virulent pe Daniel Sandu, directorul sportiv al clubului, dar și pe Victor Angelescu, unul dintre finanțatori.

Florin Manea: „E normal să ajungi așa, dacă director sportiv este unul care se juca pe Football Manager”

„Rapid nu are echipă rea, însă cred că s-au plătit prea mulți bani pe unii dintre jucători. E normal să ajungi așa, dacă director sportiv este unul care se juca pe Football Manager. Daniel Sandu a fost pus de Victor Angelescu. Și el se juca pe Football Manager.

Să se ia de mână și să se arunce în mare, la fotbal e greu. Nu am nimic cu Sandu, însă nu cred că poate avea experiența mea, ținând cont că fac asta de 18 ani. Trebuie să ai și anumite conexiuni. Degeabă te uiți pe alea. Dacă dau două telefoane în Scoția, știu tot whisky-ul pe care l-a băut Lennon”, a declarat Florin Manea pentru prosport.

La partida cu Sepsi, Florin Manea a fost prezent pe Stadionul Giulești, salutându-se cu Dan Șucu. În trecut, acesta a fost în război deschis cu oficialii giuleștenilor. Impresarul a avut un contract de colaborare de management sportiv cu Rapid între 2018 și 2020. Acesta susținea în 2023 că are de încasat 30% din banii pe care Rapid îi primise pentru Rareș Ilie, transferat la Nice.

+6 FOTO

În vara anului trecut, la GSP Live, Manea îl ataca pe același Angelescu: „Victor Angelescu i-a trădat pe toți din jurul lui! A luat Rapidul pe nimic, i l-a dat jumătate Nicolescu. A luat sigla aia cu 400.000 de euro. Atât! Și a luat jumătate de Rapid.

Apoi l-a dat afară pe ăla cu care a început proiectul. L-a dat afară pe Burcă, l-a dat afară pe Pancu, m-a dat afară pe mine! Mă rog, s-a întrerupt contractul”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
gado
gado  •  13 August 2024, 17:44

A semnat Puscas in Turcia ... Ce bine ! Ma bucur pentru el. Da ce ma bucur pentru noi !!! Nea Sucule ce "afacere" ai ratat ..

gado
gado  •  13 August 2024, 12:52

Deci Lennon trebuie sa scoata 7 puncte in urmatoarele 3 meciuri ca sa mai ramana antrenor la noi .. BUN .. pana aici. Dar cum SIGUR nu va reusi (il vor ajuta si jucatorii sa nu reuseasca), conducere pregateste variante de inlocuire. Dar citesc pe alte siteuri ca dl Sucu depune acum mare efort pentru al aduce pe.. Yamal ?? .... a NU e vorba de el .. CE ? ... este vorba de GEORGE PUSCAS .. Nu pot sa cred !!! Citesc ca ar fi o conditie pusa de Edi .. Daca este asa dle Sucu mergi din gafa in gafa .. nu ca Edi nu ar fi bun .. va disciplina lotul cu siguranta .. dar PUSCAS ??? serios ?? Mai bine Stan al nostru .. trimis in pribegie .. Garanteaza EDi cu postul pentru evolutia PUSCAS ? Singurul merit al lui Puscas este ca face parte din grupul de la nationala creeat de Edi, ca este prieten cu Pascanu si ca acum este fara angajament dupa ce a fost dat afara de la ultimul club ... in rest baiatul nu are mari calitati de fotbalist .. poate sa tina vestiarul, stie sa motiveze .. dar daca tu nu arati nimic cum sa te asculte ceilalti ? Daca o tinem asa, cred ca in curand tribunele noastre vor fi din ce in ce mai goale .. iar echipa se va lupta pentru locul 10 in campionat .. (doamne fereste !!!) Mutu nu este solutia ! Multe ezitari dle Sucu .. probabil ca acum "sufli si in iaurt" dupa experienta cu Lennon .. Cu contractele e problema, clauze trebuie sa aiba si clubul si angajatul ... impuse si obiective intermediare nu numai finale .. FZR !

Ilie.sestie
Ilie.sestie  •  12 August 2024, 16:17

Și care e treaba!? În perioada asta, multă lume se aruncă în mare. Și e foarte bine!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează