FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO A salvat-o pe Dinamo și acum le-a dat o veste fanilor: „Suntem incredibili de fericiți”

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2024 13:09 / Actualizat miercuri, 29 mai 2024 14:38

După ce a salvat-o pe Dinamo în barajul cu Csíkszereda, marcând ambele goluri ale victoriei din tur, 2-0, Dennis Politic se concentrează acum pe viața personală.

Extrema stângă de 24 de ani le-a dezvăluit azi fanilor că va deveni tată. El și iubita lui, Diana Eliza, au făcut un pictorial pentru a dezvălui că tânăra care va face 26 de ani în septembrie este însărcinată.

FOTO. Dennis Politic, MVP-ul lui Dinamo cu Csíkszereda, va deveni tată

+13 FOTO

„Iubirea creează o familie, iar a noastră e pe cale să se mărească. Suntem incredibili de fericiți să vă anunțăm că vom avea un copil”, a fost mesajul celor doi, pe Instagram.

„Suntem fericiți pentru acest dar al lui Dumnezeu", au declarat, emoționați, Diana Eliza și Dennis Politic pentru Aplicația Dinamo 1948.

Dennis Politic e dorit de Rapid și U Cluj

Dennis Politic e dorit de Rapid și U Cluj. El poate pleca din „Ștefan cel Mare” în perioada de mercato din vară. Din informațiile GSP, prestațiile lui Politic au atras atenția mai multor echipe care ar vrea să-l transfere.

Printre ele se numără și Rapid, care ar fi dispusă să-i dea un salariu de 15.000 de euro lunar. Și U Cluj îl dorește pe Dennis, ardelenii ar pune pe masă peste 10.000 de euro.

Politic are un salariu de 6.000 de euro la Dinamo și vrea un contract mai mare. Și-ar dori un salariu dublu față de cât are în prezent la roș-albi.

Dennis mai are contract cu Dinamo, iar cine îl dorește trebuie să plătească o sumă de bani pentru a-l aduce. Extrema stânga va avea săptămâna aceasta o discuție cu cei din conducerea lui Dinamo pentru a pune la punct detaliile legate de viitorul lui. Politic a fost nemulțumit de jocul prestat de echipa lui în returul cu Csikszereda și lăsat de înțeles că și-ar dori să plece la vară.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
blackknight
blackknight  •  30 Mai 2024, 09:15

ma rog trecem peste faptul ca articolul e facut cam la misto... dar nu pot sa remarc cum aia care ies la pensie la 50 de ani cu 150% din salariu pensie, nu raspund in fata legii etc... isi fac treaba din 10 in 10... traiasca justitia, nu le dublam pensiile speciale, ca merita?!

creeperno534
creeperno534  •  29 Mai 2024, 22:48

Felicitari pentru golul marcat!

magic4ever
magic4ever  •  29 Mai 2024, 16:49

Politic este un fotbalist cu capul pe umeri, un familist si un exemplu pentru tineri! RESPECT POLITIC!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează