FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

EXCLUSIV Răspuns tranșant al lui Dennis Politic, întrebat cum ar reacționa dacă Gigi Becali l-ar oferta să vină alături de Abdallah la FCSB

Dennis Politic/ foto Imago Images
Dennis Politic/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2024 14:51 / Actualizat sambata, 17 august 2024 16:05

Dennis Politic, 24 de ani, căpitanul lui Dinamo, nu concepe o mutare a sa în tricoul rivalilor de la FCSB, cum nu-l vede nici pe Hakim Abdallah sub comanda lui Gigi Becali în roșu și albastru

Dinamo pregătește derby-ul cu Rapid de mâine, duminică, de la ora 21:30, în Giulești.

Antrenorul Zeljko Kopic a informat la conferința de presă ceea ce GSP.ro anunțase de zilele trecute: Hakim Abdallah poate să fie o opțiune pentru acest meci, de văzut din ce moment al partidei, Dennis Politic și Petru Neagu vor rata câteva săptămâni.

Toți cei trei jucători au ieșit accidentați de la ultimul meci al "câinilor", la Iași, cu Poli (2-2), la începutul săptămânii.

Ovidiu Burcă l-a lăudat pe Hakim Abdallah: „Din lateral se simte mai confortabil"

Deunăzi, întrebat dacă a pus ochii pe vreun atacant din România în cazul în care se va despărți de Darius Olaru, Gigi Becali l-a menționat pe Hakim Abdallah, 26 de ani. Un jucător ce poate evolua și în bandă, și în poziția de vârf central.

Fostul antrenor al roș-albilor, Ovidiu Burcă, a menționat că aptitudinile fotbalistului malgaș îl pot recomanda inclusiv pentru campioana României.

„Nu vreau să intru în discuția legată de suporteri, dar ca profil este un jucător care se poate preta. El poate să joace și primul atacant, dar pare că venind dintr-o zonă laterală e mult mai eficient.

Cu spatele la joc are nevoie de mai multe atingeri, de mai mult timp. Pare că venind din lateral se simte mult mai confortabil, are tușa ca reper și se simte mai bine. Abdallah e un jucător foarte antrenabil, un jucător care poate să mai progreseze", a spus Ovidiu Burcă, la Prima Sport.

7goluri în 45 de meciuri a strâns Abdallah pentru Dinamo, având și 4 assist-uri, el sosind în România în vara 2023

Dennis Politic nu-l vede pe Hakim Abdallah în tricoul marii rivale

„Îl vezi pe Abdallah la FCSB?" a fost chestionat Dennis Politic, căpitanul echipei, de către reporterul GSP.

„Nu știu, nu ține de mine să comentez ce-și dorește nea Gigi, ce-și dorește Hakim. Când știi că ești apreciat, iar el este foarte-foarte apreciat aici, la Dinamo, de la staff, jucători, fani, nu ai de ce să schimbi. A avut momente bune aici, poate oferi calitate în continuare", a reacționat liderul din teren al roș-albilor.

2goluri și 2 assist-uri a strâns Abdallah pentru Dinamo în startul campionatului, în 5 etape

Gândul lui Dennis Politic este doar la Dinamo: „Sunt foarte fericit"

De asemenea, șeptarul lui Dinamo a fost întrebat cum ar reacționa el dacă ar avea o propunere de contract de la marea rivală.

„Nici nu mă gândesc la așa ceva. Sunt foarte fericit la Dinamo. Am planuri mari în ceea ce privește acest sezon. Momentan, îmi doresc să revin pe gazon, să mă recuperez bine și să fac o treabă bună în tricoul lui Dinamo", a comentat căpitanul formației.

Nu mi-am propus nicio cifră sau număr în privința golurilor și a assist-urilor. Încerc să iau meci cu meci și să ofer cât mai multe goluri și pase decisive. Așa îmi pot ajuta echipa să fie cât mai sus, să ajungă în top, acolo unde îi este locul
Dennis Politic, atacant Dinamo

3goluri a marcat Politic pentru Dinamo în actuala ediție în 5 meciuri

8goluri și 2 assist-uri a adunat Politic în primul sezon la Dinamo în 36 de meciuri

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Superliga
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB
Superliga
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  17 August 2024, 16:04

Interviu: „Dennis, iti place branza proaspata?” „Nu, nu-mi place, am intoleranta la lactoza.”

roadghost
roadghost  •  17 August 2024, 15:27

Gsp face ce face si nu se poate dezbara de vechile metehne, cum arata un jucator o forma mai deosebita, cum apare inexorabila "ai vrea la fcsb??"...ei vor sa ii credem ca sunt profesionisti desavarsiti si obiectivi, dar sunt murdari pe la gura de branza de la nea Gigi...si din cand in cand, si de la oile acestuia

Floss.Picks
Floss.Picks  •  17 August 2024, 15:23
Postat de ali.bec pe 17 August 2024, 14:59

Cum poate fi o clona din Berceni o „rivala“ pentru Dinamo Bucuresti?

E o rușine naționala sa joci la clona fcfcsb!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează