FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dennis Politic, gata de revenirea pe teren: „Mă mâncau tălpile să intru”

Dennis Politic +9   FOTO
Dennis Politic

Articol de , , - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 13:25 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2024 02:02

Dennis Politic (24 de ani) este pregătit pentru revenirea pe teren. Extrema stângă de la Dinamo a participat la summit-ul Sense4fit, care a avut loc la Romexpo, și a explicat cât de complicată a fost perioada prin care a trecut.

Politic s-a accidentat în meciul din deplasare cu Poli Iași, din etapa 5, atunci când a fost înlocuit în minutul 31. Politic a fost prezent la evenimentul despre nutriție și vitamine și a abordat mai multe subiecte.

VIDEO. Așteptarea s-a terminat pentru fanii lui Dinamo. Dennis Politic revine pe teren: „Abia aștept”

Politic a avut un început foarte bun de sezon. A marcat 3 goluri în 5 meciuri, însă o accidentare la bicepsul femural în meciul cu Iași i-a dat bătăi de cap. Nu a mai evoluat în partidele cu Rapid, Craiova și U Cluj, dar sunt șanse bune să fie în lot pentru meciul lui Dinamo cu Unirea Slobozia, care este programat vineri, 13 septembrie.

+4 FOTO

El a vorbit și despre echipa națională, acolo unde speră să ajungă în viitorul apropiat, în cazul în care evoluțiile sale îl vor convinge pe selecționerul Mircea Lucescu (79 de ani).

„Îmi place foarte tare dulcele, sunt un împătimit al dulciurilor, dar încerc să mă abțin cât de mult pot. Mai mănânc, bineînțeles, că sunt om, dar încerc să-l reduc cât de mult pot.

Mă simt foarte bine, am început deja alergarea, sper de săptămâna viitoare să încep încet-încet antrenamentele cu echipa. Și eu cred în play-off, am demonstrat până acum că suntem capabili de acest lucru. Sper să continuăm drumul bun pe care suntem.

Este cel mai frustrant să fii accidentat și am mers la toate meciurile care s-au jucat acasă și mă mâncau tălpile să intru în teren. Abia aștept să revin și sunt foarte motivat să revin, să o fac bine, să-mi ajut echipa”, a declarat Politic.

...despre echipa națională: „Când va considera nea Mircea că sunt pregătit, când voi demonstra pe teren că sunt pregătit (n.r. - să fie chemat). Este un vis de-al meu și abia aștept să se întâmple. Ar fi o mândrie pentru mine.

M-am uitat la meci aseară, îi felicit pentru victorie și chiar am jucat un fotbal foarte frumos. Mi-a plăcut foarte mult golul lui Dennis Man și combinațiile pe care le-au făcut. Mi-ar plăcea să le fiu coleg într-o zi la națională”.

În pauza competițională avem ocazia de a-i întâlni pe suporteri și în afara stadionului. 

Primul eveniment la care-i așteptăm pe dinamoviști este summit-ul Sense4fit și va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, la Romexpo. Începând cu ora 12:00, Dennis Politic, Andrei Mărginean și Javier Rodriguez, nutriționistul clubului, vor fi prezenți la standul Desaga Verde, care-i susține pe băieții noștri în acest sezon de Superligă cu suplimentele și vitaminele create pentru performanță și certificate anti-doping.

Împreună cu Desaga Verde, oferim 15 invitații generale și goodie bags în giveaway-ul de pe Instagram.Codul Dinamo30 oferă 30% reducere la achiziționarea biletului de acces. 

- comunicat Dinamo București

Dennis Politic, gata de revenirea pe teren: „Mă mâncau tălpile să intru”
summit-ul Sense4fit, foto: Facebook Dinamo București
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează