FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 2-2

Ce nu s-a văzut la TV în Poli Iași - Dinamo » Simpatie și apostrofări + Cartea „Gândește ca un călugăr”, cadou pentru Luca Mihai

Dinamoviștii continuă seria invincibilă din campionat
Foto: Dinamo Facebook
Dinamoviștii continuă seria invincibilă din campionat Foto: Dinamo Facebook

Articol de , - Publicat marti, 13 august 2024 01:11 / Actualizat marti, 13 august 2024 08:53

Poli Iași - Dinamo s-a încheiat nedecis, luni seară, scor 2-2, după faze spectaculoase, dar și altele caraghioase. Iată cinci detalii surprinse la stadion de Gazeta Sporturilor.

Alessandro Caparco a lăsat prieteni la Iași

Alessandro Caparco, 40 de ani, a lăsat mulți prieteni în Copou. Italianul a apărut buturile echipei locale, dar de doi ani este antrenor cu portarii la echipa "câinilor". Caparco s-a salutat cu ieșenii prezenți la meci, atât cu cei din tribune, cât și cu câțiva din staff-ul lui Poli.

Italianul a evoluat în două mandate la Iași, între ianuarie 2014 - iulie 2017 și în prima parte a anului 2020. Practic, de aici și-a pus ghetele în cui.

55de meciuri a adunat Caparco la Iași, a încasat 64 de goluri, iar în 21 de meciuri a menținut neatinsă plasa porții sale.

Cornel Șfaițer: și simpatizant, și inamic

Principalul om de la Poli Iași, Cornel Șfaițer, a rămas un mare suporter dinamovist, în afara "terenului". Președintele moldovenilor nu s-a dezis niciodată de simpatiile sale, chiar dacă a avut meciuri tari cu Dinamo. Și la Botoșani, și la Sepsi, și la Iași. Este pe plus în privința duelurilor directe cu „câinii”.

Dinamo a încercat în trecut să-l aducă în Ștefan cel Mare, doar că mutarea nu s-a materializat. Înaintea partidei, s-a întreținut cu Andrei Nicolescu, cei doi au dialogat pe diverse teme de fotbal.

4meciuri consecutive fără eșec a adunat Dinamo în L1

Josue Homawoo a intrat în colimatorul fanilor ieșeni

Ieșenii nu au uitat că Josue Homawoo l-a băgat în spital pe Luca Mihai, în primăvară, după meciul de la „Arcul de Triumf”. Africanul a avut o intrare violentă atunci, iar accidentarea i-a înspăimântat pe toți cei prezenți la stadion. Suporterii lui Poli l-au apostrofat pe togolez pe durata meciului, în mai multe momente.

După acele momente teribile din aprilie, Mihai a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral și fisură a timpanului drept. A ratat finalul campionatului. A trecut prin momente teribile, după cum a povestit tatăl său. Luca a revenit pe teren, în prima etapă a acestui sezon. Doar că în ultimele trei etape a fost doar rezervă neutilizată, după ce a bifat minute în primele runde.

Luca Mihai s-a ales cu o carte din partea dinamoviștilor: „Gândește ca un călugăr"

La finalul meciului, administratorul special al roș-albilor, Andrei Nicolescu, a mers în zona jucătorilor ieșeni și a ținut să vorbească pentru câteva momente cu Luca Mihai. Tânărul lovit de Homawoo în primăvară a fost doar rezervă neutilizată la meciul de luni seară din Copou.

Luca era descumpănit și acuza faptul că Homawoo nu l-a căutat, așa cum s-a vorbit după faza teribilă din aprilie.

Andrei Nicolescu l-a chemat pe mental coach-ul dinamoviștilor, Vicențiu Ostafi, care nu a venit cu mâna goală la fotbalistul ieșenilor. I-a dăruit o carte: "Gândește ca un călugăr", a lui Jay Shetty. Cei doi s-au întreținut în fața vestiarului, iar dinamovistul i-a spus jucătorului că-l poate suna cu încredere oricând, dacă are nevoie de asistență.

Ce nu s-a văzut la TV în Poli Iași - Dinamo » Simpatie și apostrofări + Cartea „Gândește ca un călugăr”, cadou pentru Luca Mihai
Luca Mihai și Vicențiu Ostafi conversându-se după meci

Tony da Silva a ținut ședința pe gazon

Imediat după meci, după ce s-au consumat și momentele mai aprige dintre jucătorii celor două echipe, antrenorul ieșenilor, Tony da Silva, a dorit să aibă o discuție cu jucătorii chiar pe gazon.

I-a strâns pe toți în cerc. I-a băgat în ședință. Le-a explicat ce anume au făcut bine și ce anume nu a funcționat în meciul cu Dinamo. Din gesturi, se observa că este nemulțumit de rezultat, de modul cum jucătorii săi au reacționat în partidă.

La final, la flash-interviu, avea să vorbească, din nou, de cadourile pe care Poli le-a făcut adversarului.

Dinamoviștii s-au plâns prea mult de jocul nostru, n-am văzut așa ceva! Am făcut cadouri, deși e vară, e cald, nu e Crăciunul. Totuși, Dinamo e mai în formă decât în sezonul trecut. Cred că n-am mai dat un astfel de gol de vreo opt ani, contra celor de la Târgu Mureș
- Mihai Bordeianu, mijlocaș Poli Iași

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fostul internațional român se retrage la 26 de ani, dar pe plan personal lucrurile stau excelent » Iubita sa i-a spus „DA!”
Liga 2
Fostul internațional român se retrage la 26 de ani, dar pe plan personal lucrurile stau excelent » Iubita sa i-a spus „DA!”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”
Superliga
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (3)
Baluba
Baluba  •  13 August 2024, 09:41

Da, au facut toate golurile, au jucat fotbal dupa ce au luat gol si pana au egalat, au mai avut apoi inca o sclipire, dupa care s'au prabusit. Asta insa nu'i destul in vederea meciului cu FCSB, chiar daca ar urma sa intre si Omrani, astfel impotriva uneia dintre fostele sale echipe. A propos, Kamberi ala e constient ca e iar intr'o echipa, mai ales ca n'a mai jucat demult? Ce a fost insa cu Bordeianu la urma? A avut de platit vreo politza verbala lui Homawoo pentru Luca Mihai? Chiar ma mir ca nu l'a huiduit stadionul pe Homawoo ieri sara dupa asa ceva atunci.

golf_club
golf_club  •  13 August 2024, 09:25

Mai zi-ne, Bordeianu, si cum ati faultat cu orice ocazie, cs la liga 3, numai fotbal n-ati jucat...

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  13 August 2024, 07:43

aduceti fundasi ca lumea ca e jale...si mentinteti ritmul si dupa ce conduceti, pt ca daca va retrageti, inevitabil luati gol..............

Vezi toate comentariile (3)
Comentează