FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Răutăți!” » Din cantonamentul FCSB-ului, Marius Ștefănescu le răspunde celor care l-au acuzat de lucruri necurate: „Când cineva vorbește urât despre tine...”

Marius Ștefănescu, în tricoul campioanei / Sursă foto: Facebook@ FCSB
Marius Ștefănescu, în tricoul campioanei / Sursă foto: Facebook@ FCSB

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2024 10:24 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 11:50

Marius Ștefănescu, transferul de marcă reușit de FCSB în această vară, pentru care Gigi Becali a scos din buzunar 1,3 milioane de euro, vorbește despre adaptarea la noua lui echipă, cum își propune să managerieze capriciile patronului Becali și ce obiective și-a setat la campioana României.

Roș-albaștrii au debutat în fereastra de mercato cu o achiziție care a provocat vâlvă în peisajul intern. FCSB a perfectat o mutare de efect, l-a acontat Marius Ștefănescu de la Sepsi, unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din Superligă și posesorul unor cifre nemaipomenite în ultimii ani, în tricoul grupării covăsnene.

Extrema de 25 de ani din Caracal a dezvăluit cum percepe acum mutarea la FCSB, pronunțându-se și pe tema acuzațiilor virulente pe care oficialii Rapidului le-au avut în trecut la adresa lui, într-un interviu pentru golazo.ro.

Marius Ștefănescu: „A venit momentul să fiu la o astfel de echipă”

„Am petrecut 5 ani la Sepsi, cred că a venit momentul să fiu la o echipă care se bate an de an la campionat și cupele europene

Am venit să câștig titlul, dar în primul rând e meciul cu Corvinul din Supercupă. Îmi doresc să-l câștigăm. Apoi deja merge gândul la Europa”, a afirmat Ștefănescu, cel care e de părere că abia acum a fost timingul perfect pentru o mutare la FCSB:  

„Probabil că nu s-au înțeles cluburile (n.r. - în 2023), acolo cred că s-a oprit tot. Chiar nu știu. Dacă am ajuns acum, probabil că acum e momentul potrivit. Nu vreau să mă gândesc ce a fost în urmă cu un an sau doi”, a mai spus extrema „de buzunar” a campioanei, conform sursei citate.

Despre acuzațiile Rapidului: „Răutăți!”

Arătat cu degetul de Dan Șucu și oficialii Rapidului, Ștefănescu spune că și-a propus să evite orice polemică. Dar nu e de acord cu rafala de acuzații abătută la adresa sa dinspre Giulești:

„Sincer, nu vreau să mai comentez declarațiile. Dacă semnam cu FCSB din martie, clubul tăcea? Sepsi nu spunea nimic? Acum s-au înțeles, acum am și vorbit prima dată cu FCSB.

Nu s-a întâmplat nimic în martie. Despre acel cartonaș, nu aveam de unde să știu că vom juca cu FCSB. Doar niște răutăți. E urât. Când cineva vorbește urât despre tine, imaginea are de suferit. Asta a fost. Doar niște răutăți”, a mai spus „Ștef”, potrivit sursei menționate anterior.

Sunt o fire mai vulcanică. Cred că voi lucra mai mult la asta. Trebuie să îmbunătățesc asta. Am luat multe <galbene> că m-am certat cu arbitrii sau că am gesticulat. Sper să nu mai fac asta.

- Marius Ștefănescu, pentru Golazo

Va ignora orice critică a lui Becali

Presiunea care vine de la sine la un club de calibrul campioanei nu-l îngrijorează pe Ștefănescu: 

„Știam de la bun început că dacă vin aici va fi presiune. Pentru asta ne apucăm de fotbal. Sper să fac față. Te simți apreciat dacă te vrea cineva în două perioade de transferuri. Sper să demonstrez că nu s-au înșelat dorind asta.

Trec ușor peste genul ăsta de momente (n.r. - criticile patronului). Așa cred! Nu reacționez nicicum. Știi unde ai venit când semnezi cu FCSB. Faptele din teren să vorbească pentru mine. În rest, nimic. Nu vreau să mă arunc în cuvinte”, a punctat fotbalistul cu două meciuri în prima reprezentativă.

VIDEO Marius Ștefănecu, declarații la conferința de prezentare la FCSB: „Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă”

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
zb59
zb59  •  25 Iunie 2024, 02:26

“ Trec ușor peste genul ăsta de momente (n.r. - criticile patronului).” Desigur, pentru ca esti un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mereugigist
mereugigist  •  24 Iunie 2024, 23:37

Sărăcuțul , nici în sezonul regulat nu știa când trebuia să joace cu fcsb , de aceea "se îmbolnăvea" sau primea cartonaș galben exact " când trebuia" , de unde era să știe Ștefănescu în ce etapă va juca cu fcsb în sezonul regulat? :)

Ilie.sestie
Ilie.sestie  •  24 Iunie 2024, 15:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează