FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, anunț-fulger înaintea derby-ului cu Craiova: „Revenim”

Suporterii lui Dinamo
Suporterii lui Dinamo

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 17:37 / Actualizat luni, 19 august 2024 17:43

Dinamo are un început de sezon peste așteptări. Trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) este pe locul 3 în Superliga, cu 9 puncte acumulate după 6 etape. Aseară, a remizat pe terenul Rapidului, scor 1-1. „Câinii” se pregătesc acum pentru duelul cu liderul Universitatea Craiova, care va avea loc sâmbătă, 24 august, de la 22:00.

„Câinii” au profitat de moment și au pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu oltenii, care va avea loc pe Arcul de Triumf. Arena Națională nu este disponibilă în această perioadă din cauza mai multor evenimente. La acest duel vor asista aproximativ 7000 de spectatori.

Dinamo - Craiova, pe Arcul de Triumf

Revenim pe „Arc" în etapa 7 a Superligii.

Biletele sunt disponibile pe https://shop.dinamo1948.ro/pages/bilete, prin rețeaua bilete.ro (magazinele Inmedio, Vodafone și Poșta Română) și la casa de bilete amplasată pe bulevardul Mărăști, în ziua meciului, în intervalul 13:00 - 22:45.

Abonații care nu vor ajunge la meci pot informa partenerul de ticketing al clubului, prin [email protected], pentru a oferi altui dinamovist șansa de a fi prezent pe stadion.

De asemenea, abonamentele pot fi emise și în format fizic pentru abonații care au optat inițial pentru formatul digital, la casa de bilete, în schimbul taxei de 10 RON.

- comunicat Dinamo București

O noutate în ceea ce privește abonamentele. Clubul a explicat faptul că în cazul în care un abonat nu poate ajunge la meciul cu oltenii, acesta poate oferi locul său altui suporter dornic să vadă duelul pe viu.

Acest aspect nu era posibil în sezonul trecut, iar la majoritatea meciurilor dinamoviștilor de pe Arcul de Triumf, deși era anunțat sold-out, câteva sute de locuri nu erau ocupate. Acele locuri erau destinate, în general, abonaților din străinătate, care nu pot ajunge la acest meci.

Craiova are un început excelent de sezon sub comanda lui Costel Gâlcă. Oltenii sunt pe primul loc, cu 14 puncte acumulate după 6 etape.

Cel mai probabil, suporterii Craiovei vor primi întreaga Peluză Sud a stadionului de lângă Mănăstirea Cașin, care are câteva sute de locuri. În acest caz, Peluza Sud Dinamo va reveni la Tribuna a II-a.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (23)
Booveanul
Booveanul  •  21 August 2024, 06:06
Postat de Trotsky pe 20 August 2024, 21:58

ce mi-e sandu, ce mi-e burleanu. Adevarata continuatoare e echipa lui Mititelu.

De ce ? Echipa seniorului s-a desfiintat, juniorul si sor-sa a infiintat alta in liga 4-a. Unde e legatura intre ele, ca a ramas tot in neam ? :)))

Trotsky
Trotsky  •  20 August 2024, 21:58
Postat de Booveanul pe 20 August 2024, 19:35

Babiatule ce treaba avea Burleanu ? :))) presedinte era Sandu iar intrarea Craiovei direct in liga 2-a a fost votata de Adunarea Generala FRF, nu a fost decizia lu Sandu Mircea. Echipele romanesti in insolventa de ce sunt pastrate in liga 1 si nu se reorganizeaza din liga 4-a cum e peste tot ? Ne plac exceptiile astea cand e vorba de propria echipa, dar cand le vedem la altii aratam cu degetul. Stai pe burta ca e apa mica Geolgau

ce mi-e sandu, ce mi-e burleanu. Adevarata continuatoare e echipa lui Mititelu.

Trotsky
Trotsky  •  20 August 2024, 21:56
Postat de dansy pe 20 August 2024, 18:24

Trei echipe au numele Dinamo și doar una este originală și aceea nu sunteți voi.Deci care este clona???

La noi nu exista clone, toate se trag din CS Dinamo, voi din Breasta si targul ala de toale SH

Vezi toate comentariile (23)
Comentează