FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Câți bani încasează Dinamo de la Superbet, noul sponsor principal al echipei

Cătălin Cîrjan a înscris primul său gol în tricoul lui Dinamo cu CFR Cluj, foto: Imago
Cătălin Cîrjan a înscris primul său gol în tricoul lui Dinamo cu CFR Cluj, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2024 15:45 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 19:46

Dinamo a oficializat înainte de startul Superligii contractul cu Superbet și joacă deja cu noul sponsor pe tricouri. Casa de pariuri oferă între 800.000 și 1.000.000 de euro/sezon pentru „câinii roșii”, în funcție de performanță. Dar parteneriatul de imagine a venit după o negociere dură. Iată detaliile aflate de GSP.

Dinamo a oficializat o mutare importantă pentru club, săptămâna trecută, cu Superbet, devenit sponsorul principal al echipei.

Gruparea din centrul Capitalei rămâne în sfera companiilor de betting în privința sponsorului principal, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2.

Superbet contribuie cu mai mulți bani ca Win2 la Dinamo

Ultima relație, cea de la sezonul revenirii în Liga 1, a adus „câinilor" un câștig de 600.000 de euro/sezon din parteneriatul cu Win2. Roș-albii au avut și un „bonus" în privința fostului angajament. Compania de betting a permis ca și un al 2-lea sponsor principal, Renovatio, să apară pe partea frontală a tricourilor.

Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării.

Câți bani încasează Dinamo de la Superbet, noul sponsor principal al echipei
Dinamo - Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu

Cât milionul de la Rapid, dar doar în funcție de performanță

Administratorul special, Andrei Nicolescu, s-a implicat în acest an în negocierile pentru noul sponsor principal al lui Dinamo. Și a fost ales Superbet.

„Nicolescu a făcut eforturi ca Dinamo să obțină o sumă cel puțin egală cu cea pe care o primea de la sponsorul de anul trecut. Și a obținut un bonus. S-au implicat și cei de la Renovatio în discuțiile cu sponsorii, semn că va exista un mix la conducerea clubului în acest sens", au declarat surse apropiate grupării dinamoviste.

Sursele GSP spun că Dinamo câștigă 800.000 de euro pe stagiune din contractul cu Superbet, sumă care poate ajunge la 1.000.000 de euro dacă se obține performanță: play-off sau finala Cupei României.

Liderii de piață în domeniu sunt FCSB, Rapid și Farul

Superbet este compania cu cea mai mare cotă de pe piața pariurilor din România. Și sponsorizează acum nu mai puțin de 4 cluburi din prima ligă: Dinamo, Rapid, U Cluj și Farul Constanța.

Conform informațiilor GSP, „câinii" primesc acum un cuantum financiar inferior celorlalte formații din campionat. Dar nu cu mult sub ce încasează acestea. La Rapid și Farul, se alocă peste un milion de euro pe sezon, clubului de pe malul Someșului spre un milion, indiferent de rezultate.

Totodată, Dinamo ar încasa și bonusuri, în cazul câștigării unui trofeu sau al unor indici de performanță.

1,5milioane de euro este cuantumul banilor primiți de FCSB de la Betano, un alt nume important pe piața betting

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (7)
balderis
balderis  •  23 Iulie 2024, 12:55

Rapid, încasează 1 600 000 euro pe an de la Superbet ! Spuneți adevărul !

creeperno534
creeperno534  •  22 Iulie 2024, 22:39

Felicitari Nicolescu si Renovatio!

Vfmflorin1
Vfmflorin1  •  22 Iulie 2024, 22:24
Postat de Unomfoartesimplu pe 22 Iulie 2024, 17:46

Depinde ce se asteapta in schimbul acestor bani... Pana acum Dinamo a jucat in concordanta cu cotele...

Firma m tehnic de pe sortul lui Dinamo este tot a lui Eugen Voicu, acea firma asigura mentenanță la toate superbeturile din tara, deci sunt mana în mana

Vezi toate comentariile (7)
Comentează