FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Semnal de alarmă tras în cazul lui Dinamo: „E clubul nimănui!”

FOTO: Cristi Preda +14   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 09:00 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 10:39

Dinamo se află într-o situație complicată în play-out-ul Ligii 1 și ar putea rata și calificarea în finala Cupei României, după 0-1 în turul semifinalelor, cu Astra.

Mirel Albon, fost selecționer al naționalei de fotbal feminin, a comentat decizia lui Gigi Mulțescu de a demisiona și a încercat să explice problemele de la Dinamo.

Mirel Albon: „Dinamo și-a pierdut identitatea”

„Dinamo este un caz special şi este foarte greu de gestionat o astfel de situaţie. Cred că şi Gigi Mulţescu, cu experienţa lui foarte mare în antrenorat, a realizat că nu se poate mai mult. 

Dinamo are un nou antrenor! Acord total cu Dusan Uhrin
ASTRA - DINAMO 1-0
Dinamo are un nou antrenor! Acord total cu Dusan Uhrin

Grupul este la pământ în acest moment, din punct de vedere mental! Este foarte greu să lucrezi cu jucători care nu sunt plătiți și cărora le stă mintea în altă parte. 

Cel mai grav mi se pare faptul că Dinamo parcă şi-a pierdut identitatea! A devenit un club al nimănui! În trecut, jucătorii erau cunoscuți pentru acest spirit de luptători. Nu mai vedem aşa ceva. Uitaţi că au ajuns în lupta pentru evitarea retrogradării”, a spus Mirel Albon la Look Sport+.

 VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu, prima reacție după demisia lui Mulțescu de la Dinamo: „Mă înfioară când văd asta” » Ce problemă crede că va avea Uhrin

Un jucător de la Dinamo, cel mai slab de pe teren! Cât a luat Mulțescu la ultimul meci pentru „câini”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
10203358445722434
Laurentiu Ion  •  14 Aprilie 2021, 18:34

Cand m-am trezit de dimineață chiar ma gândeam... Oare ce părere are Mirel Albon despre Dinamo? Voi chiar nu mai aveți ce sa scrieți...

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  14 Aprilie 2021, 18:34

Cand m-am trezit de dimineață chiar ma gândeam... Oare ce părere are Mirel Albon despre Dinamo? Voi chiar nu mai aveți ce sa scrieți...

jabs
jabs  •  14 Aprilie 2021, 14:36

Canisa...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Miauuuuu.......................................Liga a 2 a............................

Vezi toate comentariile (5)
Comentează