FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

Gigi Mulțescu / Sursă foto: GSP
Gigi Mulțescu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2022 14:45 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 14:59

DINAMO - U CLUJ. „Jucați ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră de fotbaliști!”. Acesta este mesajul pe care Gigi Mulțescu îl transmite jucătorilor lui Dinamo înaintea returului cu „U” Cluj, ultima speranță de a nu retrograda, pentru prima dată în istorie, de pe prima scenă a fotbalului românesc. 

  • Dinamo - Universitatea Cluj (în tur 0-2), returul barajului pentru menținearea / promovarea în Liga 1, va avea loc duminică, în Ștefan cel Mare, de la ora 21:00, în fața unui stadion arhiplin.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Gigi Mulțescu (70 ani), fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, trăiește intens acest final dramatic de sezon pentru echipa sa de suflet, care, duminică, își joacă ultima carte a supraviețuirii în Liga 1.

Sfârșitul e aici?! Fostul șef de la Dinamo, necruțător: „90%, echipa e retrogradată!” » 7 cauze care au dus la prăbușirea echipei: „Iată rezultatul muncii PCH”
DINAMO
Sfârșitul e aici?! Fostul șef de la Dinamo, necruțător: „90%, echipa e retrogradată!” » 7 cauze care au dus la prăbușirea echipei: „Iată rezultatul muncii PCH”

Gigi Mulțescu, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo: „Jucați ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră de fotbaliști!”

„Am emoții, normal. Echipa a pierdut la Cluj și nici nu a arătat că ar putea fi mai puternică. A avut ocazii, bare, dar nu a înscris și asta e o mare problemă, mai ales că a luat golul doi în superioritate numerică. E multă incertitudine în jocul lui Dinamo și asta mă face și pe mine să fiu rezervat. Acum nu mai avem ce face, suntem cu gândul la ei și le transmitem jucătorilor toată energia noastră.

Mai sper și nu vreau să trăiesc așa ceva, să văd Dinamo retrogradată! Dar, dacă se va întâmpla, eu tot cred că acestă echipă nu va dispărea. 

Din ce văd, din ce citesc, acum că se va construi și noul stadion, eu zic că are puterea să revină. Dar cel mai bine ar fi să nu se ajungă acolo. Băieții trebuie să aibă maxim de responsabilitate, fiecare pe postul lui și să joace fiecare minge și fiecare secundă ca și cum ar fi ultima lor zi ca fotbaliști! Altfel nu se poate”. 

N-ar fi normal să-i dau sfaturi lui Uhrin, mai ales în acest context, în care a declarat că a identificat problemele de la meciul tur cu U Cluj și știe ce trebuie să facă pentru ca Dinamo să înoarcă soarta supraviețuirii în Liga 1.

- Gigi Mulțescu, fost antrenor Dinamo

VIDEO Constantin Anghelache, verdict dur cu privire la Dinamo: „90% sunt retrogradați!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV // VIDEO Sfârșitul e aici?! Fostul șef de la Dinamo, necruțător: „90%, echipa e retrogradată!” » 7 cauze care au dus la prăbușirea echipei: „Iată rezultatul muncii PCH”

Strică bișnițarii sold-out-ul? Ce prețuri cer speculanții pentru biletele la returul barajului Dinamo - „U” Cluj

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (30)
creeperno115
creeperno115  •  27 Mai 2022, 22:45

Pe Cortacero nu-l mai intereseaza Dinamo. Daca vrei sa vorbesti despre un aspirator de bani, acesta poarta numele Dorin Serdean

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  27 Mai 2022, 21:45
Postat de valyomanyd pe 27 Mai 2022, 15:34

Incredibil cat de prosti pot fi unii..DDB capusa ?Daca nu era DDB acum Dinamo era in situatia echipei din Medias !

Sa vina cortacero….-a pompat iar ddb bani/ are ce lua acum

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  27 Mai 2022, 21:42
Postat de biciclistul pe 27 Mai 2022, 16:59

Steaua astru? Steaua cazatoare poate.Steaua fara nume, teatru tv.

Mai citeste si tu o carte…vei gasi sinonime, omonime, paronime.. o carte nu face rau nimanui

Vezi toate comentariile (30)
Comentează