FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo și Sepsi negociază cu fotbalistul care a plecat cu „lacrimi și regrete” din Superliga » Primă ofertă refuzată: vrea mai mulți bani

Dinamo negociază cu Mino Sota (în centru), mijlocașul care tocmai s-a despărțit de FC Hermannstadt. Foto: Facebook +10   FOTO
Dinamo negociază cu Mino Sota (în centru), mijlocașul care tocmai s-a despărțit de FC Hermannstadt. Foto: Facebook

Articol de , - Publicat luni, 24 iunie 2024 10:23 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 11:45

Dinamo negociază cu Mino Sota (29 de ani), mijlocașul care tocmai s-a despărțit de FC Hermannstadt.

Mino Sota a rămas liber de contract, după ce a petrecut ultimii 3 ani la Sibiu. Mijlocașul nu a ajuns la un acord cu fostul club, care nu i-a oferit o remunerație care să îl convingă să rămână.

Dinamo vrea să se întărească serios pentru a nu mai avea emoții cu privire la salvarea de la retrogradare și în sezonul următor. După ce a început tratativele cu atacantul Atanas Trică, echipa lui Zeljko Kopic încearcă să îl aducă și pe Mino Sota, a informat iamsport.

Dinamo negociază cu Mino Sota

„Câinii” au început tratativele cu mijlocașul japonez, dar șansele ca mutarea să se realizeze sunt mici. Conform surselor GSP, oferta celor de la Dinamo este mai mică decât cea cu care Hermannstadt a vrut să îl convingă să semneze prelungirea!

Dinamo și Sepsi negociază cu fotbalistul care a plecat cu „lacrimi și regrete” din Superliga » Primă ofertă refuzată: vrea mai mulți bani
Mino Sota, fostul mijlocaș de la Hermannstadt

Mino Sota este dorit și de Sepsi

Covăsnenii sunt și ei pe urmele lui Mino Sota. Oferta venită din partea lui Sepsi este superioară celor de la Dinamo și Hermannstadt. Rămâne de văzut ce decizie va lua fotbalistul care a fost dorit și de Rapid în iarnă.

Mino Sota, despărțire cu lacrimi de Hermannstadt

În cei 3 ani, Mino Sota a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai sibienilor. A strâns 111 meciuri, două goluri și două pase decisive.

Despărțirea a fost una emoționantă pentru ambele părți.

„Ne-am fi dorit ca această poveste frumoasă să meargă mai departe și am făcut TOT posibilul pentru asta, dar... Dincolo de statistici, dincolo de faptul că a fost și este unul dintre cei mai buni fotbaliști și mijlocași defensivi care au evoluat în România, Mino Sota va rămâne mereu UNUL DINTRE NOI!

Mino a reprezentat cu cinste și un devotament uneori peste limite culorile #FCH! Pentru acest lucru și pentru toate celelalte calități pe care le are acest OM & profesionist, despărțirea este una și mai grea.

Îți mulțumim pentru tot! Spunem: la revedere, Mino Sota/ Sayōnara, Mino Sota!”, a apărut pe pagina celor de la Hermannstadt.

800.000 de euroeste cota de piață a lui Mino Sota, potrivit transfermarkt.com

VIDEO. Florentin Petre: „Semnarea contractului cu Dinamo este un vis. Sper să ajut ca Dinamo, anul acesta, să meargă foarte bine"

Citește și:

Gigi Becali, două decizii majore la FCSB
Superliga
Gigi Becali, două decizii majore la FCSB
FCSB câștigă și al doilea amical al verii » Victorie fără emoții pentru campioana României
Superliga
FCSB câștigă și al doilea amical al verii » Victorie fără emoții pentru campioana României
FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii
Nationala
FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (12)
creeperno534
creeperno534  •  24 Iunie 2024, 22:45

,,Fratii Pacala" au avut o contributie importanta la evitarea falimentului

RockerDinamo
RockerDinamo  •  24 Iunie 2024, 15:14
Postat de MamaLiga pe 24 Iunie 2024, 14:55

Daca era asa,Lupescu venea langa echipa cand o frecam prin B,nu statea prin studiouri TV. Nu vad ce alti "dinamovisti" ar veni ca sponsori cu un aport mai mare la bugetul clubului decat Renovatio. Pana la urma sa fim fericiti cu ce avem momenta si ca nu ne-am desfiintat.

Cata vreme or sa fie fratii Pacala, Voicu si Nicolescu, nimeni nu o sa vina! Cine naiba sa ke dea lor bani "sa se joace de-a patronii"??? Ăștia 2 sunt total pe dinafara, n-au absolut nicio treaba cu fotbalul, daramite cu Dinamo! Plus ca, dacă tot vezi ca ești varza, Nicolescule, macar fa-te "disparut" si lasa pe altcineva, pt ca tu chiar ai demonstrat ca esti de-o incompetenta crasa ca și conducător al lui Dinamo! Cu acesti 2 "conducatori" si cu Kopic antrenor, din pacate, nu cred ca Dinamo, vreodată, se va clasa mai sus de locul 10. Cel puțin pana acum, asa ne arata "istoria" si acestea sunt semnele prezentului, cel putin, din punctul meu de vedere, bineinteles!

RockerDinamo
RockerDinamo  •  24 Iunie 2024, 15:07
Postat de elgabri pe 24 Iunie 2024, 14:20

Iesi in strada ce stai si o freci pe net ;))))))

Vezi-ti de treaba! Nu-ti bate capu'!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează