FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ofertă pentru un jucător de la Dinamo » Andrei Nicolescu a dezvăluit totul

Rapid - Dinamo +44   FOTO
Rapid - Dinamo

Articol de - Publicat joi, 22 august 2024 10:59 / Actualizat joi, 22 august 2024 13:22

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a dezvăluit că Dinamo a avut o ofertă din străinătate pentru un jucător, însă nu se pune problema ca trupa alb-roșie să renunțe la acesta.

Totodată, a oferit detalii și despre un posibil nou transfer în ofensiva trupei lui Zeljko Kopic, discutând și pe marginea formei actuale a echipei, în contextul în care Dinamo are un start neașteptat de bun de sezon: două victorii, trei remize, toate în deplasare, cu Sepsi, Poli Iași și Rapid, dar și un eșec, survenit în prelungirile partidei cu CFR Cluj, scor 2-3.

Andrei Nicolescu: „Nu vrem să stricăm echilibrul echipei”

„Boss-ul” trupei în alb și roșu a discutat despre o ofertă venită din străinătate pentru unul dintre jucătorii echipei, însă spune că nu se pune problema, considerând că potențialul financiar al respectivului este unul mult mai mare.

„Preferăm să construim pe moment, nu să stricăm acest echilibru. Când vom putea face achiziții de jucători special, știm că va fi momentul în care suntem consolidați financiar și putem trece la nivelul următor de performanță. Oferte concrete am avut pentru un singur jucător, a venit din străinătate, însă nu se pune problema. Vrem să consolidăm echipa, credem că potențialul financiar al respectivului jucător poate fi și mare”, a spus acesta la Gold FM, conform dinamo1948.club.

Despre o posibilă nouă înregimentare în zona ofensivă, Nicolescu s-a declarat mulțumit de randamentul celor deja aflați sub comanda croatului Kopic: „În zona atacantului central, avem trei opțiuni în lot. Pe de altă parte, am crezut foarte mult în cei aflați în lot, avem concurență reală cu câte doi jucători pe post. Noi credem că Politic, Hakim, Soro, Selmani, Bani și Petru sunt jucători care trebuie să crească și își vor arăta valoarea, poate pe unii i-am omis.

Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
+39 FOTO

Este doar începutul de campionat, trebuie să fim foarte atenți la ceea ce facem. Singurul lucru care ar trebui să ne bucure este constanța în exprimarea jocului. Am construit o unitate de grup în echipă și staff, care ne-a lipsit în trecut.

Avem alte condiții interumane în această familie pe care încercăm să o construim. Nu suntem foarte bine structurați, iar puterea provine din acest lucru. Ne-am dorit să construim luând jucători cu potențial. Vrem să construim pentru viitor, nu să aducem jucători care să reprezinte soluții pentru o perioadă de șase luni sau un an.

Am încercat să construim echilibrat, valul de tinerețe vine cu un risc, însă vrem să avem jucători cu calitate fotbalistică, dar și de caracter. Am ales un antrenor cu etică, cu filosofie de viață, care nu are în componență scurtăturile, ne-am asumat acest drum împreună.

Fanii au început să înțeleagă, că deși nu sunt mereu rezultatele scontate, Dinamo merită mai mult. Trebue să trecem prin niște etape reale, corecte, să nu furăm startul, care mai târziu să se întoarcă împotriva noastră

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
Superliga
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
Pintilii a explicat de ce a vrut să plece de la FCSB: „Mi-e rușine să ies în oraș, nu pot să dau ochii cu oamenii!”
Superliga
Pintilii a explicat de ce a vrut să plece de la FCSB: „Mi-e rușine să ies în oraș, nu pot să dau ochii cu oamenii!”
Se cere excluderea lui Ngezana din naționala Africii de Sud: „Nu merită! Cineva îl împinge”
Campionate
Se cere excluderea lui Ngezana din naționala Africii de Sud: „Nu merită! Cineva îl împinge”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (13)
creeperno534
creeperno534  •  22 August 2024, 22:43

Rotund si Marginean sunt rezerve pentru Milanov si Cirjan

therealreddog33
therealreddog33  •  22 August 2024, 13:51

Ce se întâmplă cu Raul Rotund? E un tânăr atacant (joacă și mijlocaș central) care mie imi place mult, teoretic e în lot, dar nu l-am văzut niciun minut pana acum. La fel Andrei Mărginean. Știe cineva de ce? Sunt accidentați?

Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  22 August 2024, 13:45
Postat de REMEMBER87 pe 22 August 2024, 10:43

Dinamo e in crestere serioasa fata de sezoanele trecute ! Astept ca stelist , derbiuri de poveste pe arena nationala cu stadion plin si coregrafii speciale ! Daca se poate fara ura , injuraturi , scandal ! ....dar asta nu se poate , pentru ca altfel nu ar fi derbiuri !

Pentru asta ar trebui ca Steaua să mai si promoveze! Până atunci mai încet cu derby-urile!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează