FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prinsă la mijloc în greva magistraților » Dinamo, blocată cu planul de reorganizare modificat: „Nu știm nimic încă”

Dinamoviștii, după ce a obținut promovarea în Superliga
Dinamoviștii, după ce a obținut promovarea în Superliga

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 16:35 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 17:09

Curtea de Apel București intră în grevă de miercuri, iar cei de la Dinamo nu știu dacă speța lor de vineri, 23 iunie, amânată oricum de mai multe ori, se va mai judeca la ziua și ora stabilită.

Pregătindu-se în paralel de sezonul competițional și de posibilitatea de a promova un nou sistem de finanțare, crowdfunding, Dinamo primește o adevărată lovitură de ciocan în perspectiva implementării noului plan de reorganizare modificat.

Luni, Tribunalul București a dispus amânarea pentru vineri, 23 iunie, ora 10:00, a speței grupării din Ștefan cel Mare, dar termenul ar putea fi amânat din nou! Motivul?

Farul - Sheriff Tiraspol, în primul tur al Ligii Campionilor
FARUL
Farul - Sheriff Tiraspol, în primul tur al Ligii Campionilor

De ce sunt nemulțumiți magistrații

Conform Profit.ro, cei peste 200 de judecători ai Curții de Apel București (CAB), cea mai mare din țară, au decis în Adunarea Generală de astăzi, cu unanimitate de voturi, încetarea activității tuturor secțiilor, începând de miercuri, 21 iunie. 

Cu excepția câtorva tipuri de cazuri urgente, mult mai puține decât urgențele care ar fi continuat să fie judecate în vacanță, ca formă de protest față de proiectul reformei pensiilor de serviciu, care va modifica statutul magistraților. Apoi, de la 1 iulie, urmează vacanța magistraților, indiferent de grevă.

Conform Digi24, judecători și procurori din întreaga țară, inclusiv Curtea de Apel București și DNA, anunță că de mâine își suspendă activitatea și încep unul dintre cele mai mari proteste din ultimii ani. Astfel, se vor bloca mare parte din procese și anchete. Magistrații sunt nemulțumiți de modificările la legislația pensiilor speciale.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, în dubiu: „Nu știm nimic”

Roș-albii nu au fost informați încă oficial vizavi de speța lor, stau ca pe ghimpi în așteptarea unei decizii ferme. Se gândesc că va fi afectată și situația grupării.

„Nu știm nimic, încă, nu putem să estimăm ceva”, a reacționat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru GSP.ro.

Clubul dinamovist funcționează în prezent în baza unui plan de reorganizare, fiind în insolvență din vara 2021, dar a fost elaborat un alt plan de reorganizare modificat, care ar urma să recurgă la un „hair-cut”, astfel încât din cele aproape 8 milioane de euro datorii să rămână aproximativ 2,4 milioane de euro.

Am deplină încredere că, foarte curând, vom avea o decizie foarte necesară și corectă pentru Dinamo. Aceasta este așteptarea noastră firească. Vineri e foarte aproape
Andrei Nicolescu, marți dimineață, înaintea deciziei judecătorilor Curții de Apel

Excepțiile grevei, dar Dinamo nu e la niciun capitol

Excepție de la greva magistraților ar putea fi: 

- ordonanțe președințiale 

- măsuri asiguratorii 

- asigurare de dovezi 

- contestație la tergiversare privind cauzele urgente 

- suspendarea executării hotărârilor

 - suspendarea executării silite. 

Dinamoviștii sunt circumspecți, întrucât speța clubului din Ștefan cel Mare nu se integrează, totuși, în aceste categorii, dar așteaptă o veste pozitivă dinspre Tribunalul București pentru un nou termen până la finalul lunii.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Demisie surprinzătoare a lui Gică Popescu, după ce l-a „mitraliat” în direct pe selecționer!

EXCLUSIV Marcel Răducanu, interviu nemilos după Elveția - România: „Ai noștri violează mingea! Săraca, i-ar înjura dacă ar putea vorbi”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
abavati
abavati  •  21 Iunie 2023, 11:52

Alioooo, alioooo ... trebonalu' e trebonal' (cf Caragiale, et. al.) iar curtea de apel e la categoria superioară!

creeperno534
creeperno534  •  20 Iunie 2023, 22:38

Daca vor pensii speciale, sa se faca militari si sa plece in Ucraina!

istet10
istet10  •  20 Iunie 2023, 22:18

Daca esti fraier, traiesti potrivit conditiei de fraier. Pai cand "judecau" in mod placut , ajustand viata politica erau buni. Nu observa nimeni ce venituri si pensii au.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează