FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

Fostul elev al lui Steven Gerrard așteaptă meciul cu Dinamo: „Am nevoie de încredere!”

Articol de , - Publicat vineri, 09 august 2024 17:21 / Actualizat vineri, 09 august 2024 18:28

Atacantul Florian Kamberi, 29 de ani, speră să-și dea restart în fotbal în Liga 1, în tricoul lui Poli Iași, după ce în ultimele sezoane a bătut pasul pe loc. Fostul elev al lui Steven Gerrard la Rangers vrea să dea gol cu Dinamo, luni, și spune că este obișnuit cu presiunea.

Atacantul Florian Kamberi, 29 de ani, este unul dintre jucătorii pe care Poli Iași i-a adus în această vară pentru a avea un sezon mai bun decât precedentul. Vârful albanezo-elvețian are un CV interesant.

Florian Kamberi știe unde a greșit în ultimii ani: „Am fost ghinionist, am luat decizii care n-au fost bune”

A început la Grasshopers, au urmat apoi Karlsruhe, Hibernian, Rangers, St. Gall, Aberdeen, Sheffield, Winterthur, Huddersfield și Slaven Koprivnica. Cu Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, s-a luptat pentru titlu. Doar că a pierdut duelul cu Celtic, unde a triumfat Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului.

În ultimele sezoane, Kamberi nu s-a lipit la gol. A avut oportunități mai puține de a se afirma. Este și el conștient de faptul că Poli Iași îi oferă o oportunitate de a se remarca din nou în fotbal.

„Îmi place tot la Iași, la Poli. Încerc să mă adaptez rapid. Este puțin cam cald pentru ceea ce sunt eu obișnuit. Mă antrenez și extra, iar când antrenorul va considera că sunt gata... El decide până la urmă când voi putea juca 90 de minute. Eu sunt concentrat doar la fotbal.

În ultimii doi ani am fost ghinionist, am luat câteva decizii în fotbal care n-au fost bune. Au fost nepotrivite.

Am vorbit de multe ori cu antrenorul de acum. Sunt genul de jucător care are nevoie de încrederea antrenorului. Liga românească este competitivă, am nevoie de așa ceva ca să fiu din nou pe drumul bun. Vreau să-mi arăt calitățile, să-mi ajut echipa cu goluri”, a declarat fotbalistul la conferința de presă.

Florian Kamberi spune că dă randament ca număr 9. Dar poate juca și decar, și în bandă

A debutat deja în tricoul ieșenilor, a intrat în repriza secundă a etapei cu Farul (0-2). Acum, vrea să impresioneze cu Dinamo. Luni seară, de la ora 22:00, în Copou.

„Este un meci interesant. Ne uităm doar la noi, nu ne interesează de alții. Am fost ghinioniști în ultimele meciuri, am ratat mult. Trebuie să dăm goluri, altfel adversarul și situațiile vor deveni periculoase.

Poziția pe care mă simt cel mai bine este aceea de atacant central, dar pot juca numărul 10 sau în bandă. Eu sunt obișnuit cu presiune mare. Îmi doresc să dau gol și luni, și în orice meci, vă dați seama. Dar cel mai important este să învingem”, a mai spus Kamberi.

De la Steven Gerrard am învățat multe, este un nume mare, ai ce să vezi la el. La fiecare antrenament, la fiecare mișcare. E genul de om de la care ai de învățat
Florian Kamberi, atacant Poli Iași

Match Quiz Poli Iași - Dinamo

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
janus_mirror
janus_mirror  •  10 August 2024, 05:15

Cu siguranta Ianis ar juca bine cu albanezul asta. Mai ales ca amandoi au jucat ptr Steven Gerard. E clar. Locul lui Yanis e la Iasi. Pe langa plopii fata soti .....ar pune Iasul de fo doi nouari tzintasi ....Tu nu m-ai cunoscut. Lol

creeperno534
creeperno534  •  09 August 2024, 22:38

Iasi -Dinamo 0-1

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  09 August 2024, 18:59

Fapte...nu vorbe....ca de vorbe suntem satui.....puneti osul la minge ....sa vad daruire, atitudine....noi vom fi alaturi de voi, dar vrem FAPTE...............

Vezi toate comentariile (3)
Comentează