FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Dinamo s-a reunit fără noutăți » Politic și Bani, primele declarații: „Vrem în play-off”

Dinamo s-a reunit pentru noul sezon de Superliga +5   FOTO
Dinamo s-a reunit pentru noul sezon de Superliga

Articol de , , - Publicat luni, 10 iunie 2024 09:27 / Actualizat luni, 10 iunie 2024 12:06

S-a terminat vacanța pentru Dinamo. „Câinii” s-au reunit astăzi. Fără noutăți la nivel de lot, dinamoviștii au venit cu zâmbetul pe buze după un sezon extrem de complicat, în care s-au salvat în urma barajului cu Csikszereda.

Cu Zeljko Kopic (46 de ani) confirmat în funcția de antrenor principal, jucătorii au făcut vizita medicală la o clinică din Chiajna. Au fost prezenți doar Ahmed Bani, Costin Amzăr, Antonio Bordușanu, Dennis Politic, Denis Oncescu, frații Irimia, Andrei Florescu, Deniz Giafer, Cristian Costin, Valentin Borcea, Darius Gavrilă, Cristian Licsandru, Petru Neagu și Eddy Gnahore. Ceilalți vin zilele următoare. Este vorba despre Adnan Golubovic, Dorin Railean, Răzvan Patriche, Jose Homawoo, Gabriel Moura, Hakim Abdallah, Georgi Milanov și Astrit Selmani.

Iftime a intrat în direct și anunță deznodământul luptei palpitante pentru șefia Consiliului Județean Botoșani
ALEGERI LOCALE
Iftime a intrat în direct și anunță deznodământul luptei palpitante pentru șefia Consiliului Județean Botoșani

6 jucători au plecat de la Dinamo până acum, însă nu a fost adus vreun înlocuitor până în momentul de față.

VIDEO. Dennis Politic așteaptă întăriri la Dinamo: „Aștept să văd ceva băieți noi aici”

Dennis Politic (24 de ani) a fost de departe cel mai apreciat jucător de către fanii dinamoviști. Deși a existat un interes real pentru jucătorul „câinilor”, acesta a confirmat faptul că va rămâne și în stagiunea următoare. A vorbit despre obiectivul echipei, dar și despre targetul personal. De asemenea, Politic așteaptă transferuri la Dinamo pentru un sezon cât mai liniștit.

„Scurtă vacanța, dar benenfică. Cred că după un sezon destul de dificil din punct de vedere fizic și mental chiar aveam nevoie. Mă bucur că, deși a fost scurtă, am reușit să plec și să mă relaxez un pic.

Da, sunt aici, deci continui. Bineînțeles, sperăm ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel trecut și de astăzi începem din nou munca. Abia am ajuns, deocamdată nu am văzut fețe noi. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu colegii și să văd ceva băieți noi aici.

Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?”, a declarat Dennis Politic.

VIDEO. Ahmed Bani, pregătit de încă un sezon în tricoul lui Dinamo: „Nu mai suportăm încă un baraj”

La vizita medicală a fost prezent și Ahmed Bani (21 de ani). Mijlocașul, cu zâmbetul pe buze, a părut mult mai relaxat față de finalul sezonului trecut, atunci când Dinamo juca la retrogradare. Bani a oferit și o declarație amuzantă. A spus faptul că nu știe dacă stadionul din Ștefan cel Mare s-a demolat :).

„Normal că sunt mai optimist, nu-i normal? E un nou început, trebuie să fim mai optimiști. Deocamdată mi-am văzut prietenii, doi colegi și atât. Cam scurtă vacanța, dar asta e, nu avem ce să facem. Nici noi nu cred că mai suportăm încă un baraj, nu ne dorim, dar sper și cred că anul acesta o să fie mult mai bine. Deocamdată nu ne-am setat obiectivele, dar sperăm că vom fi mai sus.

Ca în fiecare an, va fi un sezon dificil. Deocamdată nu știu dacă s-a demolat (n.r. - stadionul Dinamo), nu prea cred, noi sperăm să se facă pentru că ar fi foarte frumos, dar nu e după noi. Dăm petrecere când avem stadion nou. Bineînțeles că ne-am dori play-off, campionat, ne dorim să fim cât mai sus, cu cât țintești mai sus, cu atât ajungi mai sus”, a precizat și Bani, la reunirea lotului.

„Câinii” vor pleca în primul cantonament al verii la finalul acestei săptămâni. Acesta va fi în România și va avea două meciuri de pregătire, potrivit dinamo1948.club. După 25 iunie urmează plecarea în cel de-al doilea cantonament, care va fi în străinătate.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (7)
mirstelistu
mirstelistu  •  11 Iunie 2024, 08:09

Astia abia s-au salvat de la retrogeadare si viseaza poate si CL

creeperno534
creeperno534  •  10 Iunie 2024, 22:45

Bravo, fiti ambitiosi!

thefirstman
thefirstman  •  10 Iunie 2024, 14:15

In playoff-ul din Puerto Rico!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează