FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Revin doi fotbaliști la Dinamo! + Decizie de suflet a lui Zeljko Kopic: de ce a mutat conferința

Kopic și ai săi nu cunosc gustul victoriei în deplasare / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Kopic și ai săi nu cunosc gustul victoriei în deplasare / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2024 09:53 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2024 09:53

Dinamo a început să recupereze din jucătorii accidentați, Zeljko Kopic se va baza cu certitudine pe Dennis Politic și pe Petru Neagu în deplasarea de la Galați. În schimb, sunt semne de întrebare asupra lui Opruț și Boateng pentru etapa cu Oțelul. Ceilalți patru cu probleme medicale, Abdallah, Homawoo, Bordușanu și Florescu, mai au de așteptat

Dinamo este pe locul 3 după nouă etape, înaintea unei deplasări extrem de dificile. „Câinii” vor juca împotriva uneia dintre echipele neînvinse în startul sezonului. Oțelul ocupă locul secund în clasament, este fără eșec în startul campionatul, în opt meciuri. Gălățenii, la fel ca jucătorii lui U Cluj, sunt singurii fără înfrângere în acest sezon de Superligă.

Formația lui Zeljko Kopic a învins în ultima rundă, 1-0 pe nou promovată Unirea Slobozia. Echipa roș-albă s-a chinuit și din cauza numeroaselor absențe din lot, opt la număr! Antrenorul croat s-a confruntat cu o situație cum nu s-a mai întâlnit de la sosirea în România, în urmă cu 10 luni.

Dennis Politic și Petru Neagu revin cu siguranță, alți doi așteaptă ultimele antrenamente

Conform informațiilor GSP.ro, Dennis Politic și Petru Neagu s-au antrenat fără probleme în ultimele zile la Săftica și vor face parte din lotul deplasat la malul Dunării, la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu. Căpitanul „câinilor” este un câștig pentru ofensiva formației.

Politic a avut un început foarte bun de sezon. A marcat 3 goluri în 5 meciuri, însă o accidentare la bicepsul femural în meciul cu Iași i-a dat bătăi de cap. Nu a mai evoluat în partidele cu Rapid, Craiova, U Cluj și Slobozia, dar sunt șanse bune să fie în primul 11 cu Oțelul lui Dorinel. Dacă nu apar probleme neprevăzute.

3remize a obținut Dinamo în cinci deplasări în actuala ediție, cu Sepsi, cu Poli Iași și cu Rapid, pierzând cu ambele formații din Cluj Napoca

În ceea ce-i privește pe Kennedy Boateng și Raul Opruț, se așteaptă ultimele două ședințe de pregătire dinaintea plecării la Galați pentru a se cunoaște cu exactitate dacă vreunul dintre cei doi va putea fi fie și pe bancă.

În aceste condiții, linia defensivă a „câinilor” în startul meciuluiar putea fi identică precum cea de la meciul cu Slobozia: Sivis - Patriche - Licsandru - Amzăr.

Alți patru jucători cu probleme medicale, Hakim Abdallah, Josue Homawoo, Antonio Bordușanu și Andrei Florescu, mai au de așteptat.

Zeljko Kopic va participa la funeraliile lui Gheorghe Mulțescu

Antrenorul Zeljko Kopic va avea astăzi o conferință de presă la Săftica, înaintea etapei cu Oțelul. Inițial, discuția cu jurnaliștii trebuia să fie cu un ceas mai târziu decât ora la care se va ține, 11:45. Croatul a pus conferința de presă mai devreme pentru a participa la înmormântarea lui Gigi Mulțescu, legenda dinamovistă.

Nea Gigi va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Colentina „Reînvierea”, la ora 14:00, cu onoruri militare. Mai mulți dinamoviști, de toate vârstele, mai mult sau mai puțin cunoscuți, precum și foarte mulți suporteri, vor fi prezenți la funeralii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
Bedyxanul
Bedyxanul  •  18 Septembrie 2024, 14:28
Postat de parpalache pe 18 Septembrie 2024, 10:31

Apararea e muci!

Atacul da un gol mai mult decât moldovenii și gata !!

therealreddog33
therealreddog33  •  18 Septembrie 2024, 12:48

Îți dau dreptate. Dar nu mai comentez nimic, că iar mă ia boierașul la ochi ;). Adevărul e că un fundaș central accidentat e deja o problemă la noi, amândoi e deja un fel de film horror. Nu am nimic cu Patriche și Amzăr, săracii ajută cum pot. Dar sunt la fiecare meci la puls 180, când joacă ei doi în apărare. Și sănătatea e importantă :).

therealreddog33
therealreddog33  •  18 Septembrie 2024, 12:45
Postat de parpalache pe 18 Septembrie 2024, 10:31

Apararea e muci!

Îți dau dr

Vezi toate comentariile (4)
Comentează