FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - „U” CLUJ

Concluzia lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce „U” Cluj a învins-o pe Dinamo: „Înseamnă că suntem o echipă foarte mare”

Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images +7   FOTO
Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2024 00:25 / Actualizat marti, 03 septembrie 2024 01:14

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a jubilat după ce echipa sa a reușit să o învingă pe Dinamo București (1-0) și să se mențină pe primul loc în Superliga României.

„Moțul” a afirmat că „șepcile roșii” formează o echipă foarte bună, din moment ce și-au revenit în a doua repriză, după ce Dinamo i-a dominat în prima parte a jocului.

Ioan Ovidiu Sabău, entuziasmant după „U” Cluj - Dinamo 1-0

„Înseamnă foarte mult. Ne consolidăm poziția în clasament, înseamnă încredere, înseamnă că suntem o echipă foarte mare ținând cont că am fost dominați în prima repriză de Dinamo. Au avut o dinamică mai bună.

Nu am reușit în prima repriză să facem prea multe. Ne-a fost teamă, am pierdut ușor mingile. Doar intervențiile lui Gertmonas au făcut să nu luăm gol, niște intervenții fantastice. În repriza a doua a trebuit să schimb sistemul.

Am închis mai bine culoarele, spațiile și ușor s-a echilibrat jocul. Am avut câteva situații de a înscrie, a venit acel gol. Că e meritată sau nu e meritată victoria, contează punctele. Am arătat ca o echipă care știe să câștige și când nu joacă foarte bine.

Vreau să le mulțumesc suporterilor care au venit în număr foarte mare. Trebuie să creștem ca joc când adversarul vine peste noi. Avem mult de lucru, trebuie să aibă încredere ei, sunt jucători de calitate. Vreau ca acei jucători care au venit mai târziu să intre în ritm.

Avem cinci jucători convocați la echipa națională. Sunt bucuros, relaxat în momentul de față. Știm că avem de lucru. Avem liniște. Suntem fericiți. Avem încredere unii în ceilalți.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviu, la Prima Sport.

Ovidiu Bic, sincer după „U” Cluj - Dinamo: „În prima repriză au fost mai buni decât noi”

La rândul său, Ovidiu Bic, marcatorul golului de trei puncte pentru șepcile roșii”, a recunoscut că Dinamo a fost mai bună decât Universitatea Cluj în prima repriză.

„Suntem fericiți, foarte fericiți. Am ajuns pe primul loc. Era foarte important acest meci. Consider că Dinamo a jucat bine, ne-a pus probleme. În prima repriză au fost mai buni decât noi. Consider și că Dinamo merita mai mult, dar suntem foarte fericiți pentru noi.

Avem cel mai bun start al sezonului din istorie. Avem două-trei zile libere să ne relaxăm, după urmează meciul cu Rapidul. A fost foarte frumos să avem suporteri cât mai mulți alături.

Asta ne dorim, să fim o echipă cât mai puternică. Suntem mulți jucători care am fost la echipe bune și cred că se vede. Am legat un grup foarte frumos”, a reacționat și Ovidiu Bic, la finalul jocului „U” Cluj - Dinamo 1-0.

  • Bic se află la cel mai bun sezon al carierei. A marcat un gol, a oferit 3 pase decisive și a scos un penalty în 8 partide.

Clasamentul Ligii 1:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Campionate
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (8)
remarque
remarque  •  03 Septembrie 2024, 13:24
Postat de ghioroiu pe 03 Septembrie 2024, 09:48

Un oras obisnuit cu pomeni. Chiar au ajuns sa creada ca li se cuvine totul. Se mai dau si cinstiti. Au un primar care a desfiintat spitale ( Balcesti Valcea-este unul)si a nenorocit sistemul de invatamant. Caritas, Dacia Felix, Banca Transivania. Statul roman a investit mult la Cluj pentru ca era nevoie de o capitala a Transilvaniei -contrapondere la unguri care si aia se baga in seama si se cred o mare putere fiind rupti de realitate. Orban i-l sprijina pe Putin sperand la o revizuire a Trianonului. Dar in Transivania nu stiu daca la ora actuala mai sunt i milion de unguri. Viseaza cai verzi pe pereti iredentistii.

ai nevoie de tratament. Psihiatric

elgabri
elgabri  •  03 Septembrie 2024, 12:55

Sunteti o echipa norocoasa !!

attila69
attila69  •  03 Septembrie 2024, 12:06

Când ești dominat total,fără sa ieși din terenul tău ,când scapi fără gol din ocazii monumentale…când portarul tău apăra fantastic in prima repriza,înseamnă ca ești norocos!!A doua repriza ai echilibrat jocul cu ajutorul lui Bârsan ,vezi faulturi repetate la Carjan,faultul golănesc cu cotul in plex al lui chipciu fără galben,simulările lui bic..rata….trei minute de prelungiri când au fost opt schimbări ..accidentarea lui Milanov!! In concluzie ai câștigat ca o echipa mică cu doua suturi pe poarta și un gol norocos!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează