FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Doar două variante rămase pentru postul de antrenor la Poli Iași » Surpriză: cine va sta pe bancă la amicalul cu Pașcani

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2024 14:15 / Actualizat luni, 09 septembrie 2024 14:28

Politehnica Iași nu a limpezit până acum subiectul antrenorului care îi va lua locul lui Anthony „Tony” Da Silva. Portughezul a demisionat miercuri.

Cum asistenții portughezi ai lui Tony, Rui Miguel Fernandes Teixeira Machado, Joao Miguel Afonso Fernandes, Steven Da Silva Sanches și Christian Gonzalez Esteves, care au asigurat interimatul săptămâna trecută, au părăsit România, Poli a rămas pe banca tehnică doar cu antrenorul de portari Radu Sardescu.

În atare condiții, antrenamentul de diseară al echipei va fi condus de angajați ai Centrului de Copii și Juniori.

Mugurel Cornățeanu la butoane la Poli Iași

Este vorba de Mugurel Cornățeanu, deținător al licenței PRO, care va fi coordonator, Ovidiu Marius Mihalache, care lucrează la Centru deși nu are vreo licență, și preparatorul fizic Ștefan Rusu. Plecat în primăvară din stafful tehnic al primei echipe, odată cu demiterea lui Leo Grozavu, Cornățeanu este director tehnic în cadrul Centrului, el fiind și înscris la cursurile pentru director sportiv.

Dacă lucrurile nu se vor limpezi nici mâine, antrenorul amintit va conduce Politehnica și la meciul amical de marți, de la Pașcani, cu echipa locală CSM, care activează în Liga 4. Testul va începe la ora 17:30.

Cine e în pole-position?

La această oră, în pole-position pentru a fi instalat antrenor la Politehnica este Florin Pîrvu, după ce azi s-a discutat și cu Emil Săndoi. Situația rămâne însă fluidă la Iași, unde lucrurile se pot schimba de la o oră la alta.

Până acum, Poli fusese refuzată miercurea trecută de Cristiano Bergodi și duminică seară de Toni Conceicao. Ieșenii mai tatonaseră pista Adrian Mutu. Conform șefilor grupării din Copou, o decizie finală privind șeful băncii tehnice va fi luată mâine.

Poli Iași a strâns doar 7 puncte în primele 8 etape de campionat și ocupă locul 14 în Superligă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (7)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  10 Septembrie 2024, 09:44

Pai...decat astia doi, nu mai bine ramanea Tony? pffffffffff

Dona1313
Dona1313  •  09 Septembrie 2024, 19:53

Din pacate nu pot sa comentez in Ziarul de iasi, unde citiva "mari" cunoscatori au avut pareri vehemnte impotriva lui Tony DaSylva, cerind cu insistenta demiterea acestuia, de aceea comentez aici, unde am "voie", cu speranta ca aceia sa fie si aici sau sa citeasca. Le spun acum, cind vrerea lor s-a iimplinit, ca prin prisma "marii" lor competente sa aduca ei uun antrenor potrivit. Nu cumva echipa va avea un antrenor si mai slab, cine se va nimeri sa accepte, asa cum pare situatia in acest moment, cind toti cei mai rasariti refuza sa vina la aceasta echipă ?

john_milne_iosif_aluat_crt
john_milne_iosif_aluat_crt  •  09 Septembrie 2024, 18:02
Postat de lucian_iasi85 pe 09 Septembrie 2024, 17:45

Nu a fost dat afara, a plecat singur după rușinea de la Sibiu. La Iași nu se dau antrenori afara decât în situații critice....

Pacat ...aveati antrenor bun !!! Se mai intampla si meciuri de genul de la Sibiu ... Cei care tot schimba antrenorii la Iasi nu se gandesc sa se schimbe si pe ei ??? Orice antrenor a fost la Iasi a fost demis ....Astia nu isi pun un semn de intrebare ...chiar toti sunt prosti ,iar ei sunt destepti ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează