FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Documente incendiare: "Steaua a fost prădată!" » Jean Pavel acuză șefii CSA: "Pe față sînt împotriva lui Gigi, dar în culise îl susțin!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 14:49

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă un interviu cu Jean Pavel,  care îi acuză pe șefii de la CSA că îl susțin pe Gigi Becali.

Acesta a prezentat mai multe documente prin care, pe 18 mai 2015, într-o adresă către Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, George Boroi, comandantul CS Steaua, anula procedura pentru atribuirea contractului de achiziţie pentru evaluarea mărcii Steaua Bucureşti .

20151019 143822

20151019 143852

"Nu e clar ce vor să facă? Pe faţă, Boroi, Zisu şi ceilalţi sînt împotriva lui Becali, dar, de fapt, fac tot ce pot să nu se facă licitaţie pentru marcă, pentru că vor să i-o dea tot lui", a declarat Jean Pavel pentru Gazeta Sporturilor.

Citește în ediția tipărită sau în varianta digitală toate detalii despre marca Steaua, ce spun Jean Pavel și Valeriu Argăseală  și ce planuri au sporterii, care pe 24 octombrie vor organiza un miting. 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (40)
830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  21 Octombrie 2015, 19:17
Postat de theodoric pe 21 Octombrie 2015, 16:00

care echipa Steaua Bucuresti, aia a lui gigi?

E o singura echipa de fotbal cu numele Steaua Bucuresti. Si da, ca ne place sau nu, este in poprietatea lui Gigi Becali. Pai coloneii de la CSA au incasat un porcoi de bani din vanzare de judecatori si au ajuns sa se imprumute de la Jiji. De ce? Cand Jiji a preluat Steaua, doar Hagi s-au impotrivit. De ce nu v-ati alaturat lui Hagi? Jean Pavel se gudura pe langa Becali, poate facea rost de-o bucata de mamaliga rece si o bucata de branza.

830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  21 Octombrie 2015, 19:03
Postat de stelistul1 pe 21 Octombrie 2015, 17:54

Fecesebeaua asta a ta nu are dreptul sa se foloseasca de marca Steaua. Nici de nume, nici de sigla, nici de baza de antrenament. FCSB inseamna Fotbal Club Stana Becali, pt ca Steaua nu are voie sa se numeasca. Cu cat ii spune mai mult Steaua la tv sau in presa scrisa, cu atat suma pt despagubiri va fi mai mare, iar profitorul impostor va fi judecat dupa castigurile ILICITE obtinute in acesta perioada.

De unde ai scos bazaconiile astea? Cine a interzis ca echipa de fotbal, desprinsa de CSA Steaua, sa nu se numeasca Steaua? Stii cumva ce este o marca? Sau stii in ce consta marca echipei de fotbal Steaua?

830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  21 Octombrie 2015, 18:57

Era normal sa retraga atribuirea contractului de achizitie pentru evaluarea marcii Steaua Bucuresti, ar fi dat banii degeaba. CSA, asa si cum era normal, a obtinut in justitie ca societatea care detine echipa de fotbal sa nu mai foloseasca aceasi emblema cu CSA, ele fiind acum doua entitati juridice distincte. CSA nu a obtinut dreptul de prprietate pentru echipa de fotbal. Asa ca CSA nu putea sa comande decat evaluarea marcii CSA Steaua, nicidecum evaluarea marcii echipei de fotbal Steaua. Apropo de coloneii de la CSA si gestionarea banilor clubului, isi mai aduce cineva aminte cati bani a incasat CSA din vanzari de fotbalisti? 4,5 milioane USD numai pentru Hagi, in vremurile cand cu 5 dolari luai masa la restaurant, plus o sticla de vin bun, o cafea si o clatita. Cum au ajuns sa se imprumute la Becali? N-au fost in stare sa-si plateasca o instalatie de nocturna si alde Jan Pavel cica sa ia CSA echipa de fotbal inapoi. Au vazut coloneii ca si Adamescu la Galati, ca echipa de fotbal are niste milioane de euro pe plus. Sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează