FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

E oficial, Dorinel Munteanu a semnat » Contract până în 2027

Dorinel Munteanu/ foto: Cristi Preda (GSP)
Dorinel Munteanu/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 11:24 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 13:24

Dorinel Munteanu a semnat prelungirea contractului cu Oțelul Galați. Noua înțelegere se întinde pe următorii 3 ani.

Oțelul, neînvinsă în acest sezon, a decis să-l securizeze pe Dorinel Munteanu și i-a oferit prelungirea contractului. În sezonul trecut, primul de la promovarea în Superliga, Oțelul a terminat pe locul 8 și a ajuns în finala Cupei României.

Dorinel Munteanu a semnat prelungirea cu Oțelul

„SC Oțelul Galați anunță oficial prelungirea contractului cu Managerul Tehnic al clubului, Dorinel Munteanu, până în luna iunie 2027. Această decizie reafirmă angajamentul clubului față de principiul continuității și reflectă strategia de dezvoltare pe termen lung, care pune accentul pe stabilitatea echipei și pe valorificarea unui nucleu administrativ și tehnic de încredere.

Sub conducerea unei echipe unite, SC Oțelul Galați a parcurs un drum spectaculos, reușind să promoveze din Liga 3 până în Liga 1 și să revină astfel în prim-planul fotbalului românesc.

Începând cu anul 2021, Dorinel Munteanu s-a alăturat proiectului SC Oțelul Galați într-un moment critic pentru club, oferind expertiza sa vastă și pasiunea pentru fotbal. Alături de el, la conducerea clubului, s-au aflat și vor continua în aceeași formulă Cristian Munteanu, Marian Brăilescu și Paula Mihailopol.

Această echipă administrativă solidă, formată într-un moment dificil al istoriei clubului, a demonstrat o viziune clară și o strategie coerentă, conducând SC Oțelul Galați într-un parcurs impresionant care a culminat cu revenirea în Liga 1”, a transmis Oțelul Galați.

Prima reacție a lui Dorinel Munteanu după ce a semnat

Dorinel Munteanu s-a declarat onorat de propunerea de prelungire a contractului și consideră că era ceva normal.

Prelungirea acestui contract este o onoare pentru mine și un pas natural în acest proiect frumos. De când am preluat echipa în 2021, am simțit o legătură specială cu clubul și suporterii săi. Am reușit împreună cu echipa să aducem Oțelul înapoi în Liga 1 și sunt convins că vom putea să ne atingem și alte obiective ambițioase. Pentru mine, continuitatea în acest proiect este cheia succesului și mă bucur să pot continua să dezvolt această echipă și să ne fixăm noi obiective îndrăznețe

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  28 August 2024, 14:57

Dorinel merita contract pe viata la Otelul.

Van_Basten
Van_Basten  •  28 August 2024, 12:40

Respect, Dorinel! La cat mai multe victorii impotriva fcsb. Vatra Dornei, baby!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează