FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI - SEPSI OSK

Dorinel Munteanu, dezlănțuit la adresa lui Bernd Storck: „Românisme, nu e frumos!”

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 23:58 / Actualizat vineri, 30 august 2024 23:58

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, l-a atacat pe Bernd Storck, omologul său de pe banca celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, la finalul partidei câștigate de Oțelul (2-0).

Munteanu a fost deranjat de faptul că Storck a sesizat o neregulă la dimensiunea porților înainte de startul meciului și l-a acuzat pe tehnicianul german de „românisme”. Mai mult decât atât, cel poreclit „Neamțul” și-a continuat ofensiva față de Storck, căruia i-a transmis că ar fi trebuit să fie atent ca Sepsi să ajungă la poarta gălățenilor.

Dorinel Munteanu, atac la Bernd Storck: „Românisme, nu e frumos!”

„Avem o pauză a naționalei și trebuie să ne pregătim pentru că ne așteaptă o triplă foarte grea cu Buzău, Dinamo și Rapid.

Am fost foarte bine organizați, ne-am dorit mult. Mă bucur că băieții au înțeles ce vreau de la ei. La jocul de la Ploiești am fost puțin apatici pe atac. Astăzi au înțeles ce vreau de la ei.

L-am preferat pe Alex astăzi în ultima clipă. A făcut o partidă foarte bună, la fel că toată echipa. Astăzi toți băieții și-au făcut datoria, inclusiv cei care au intrat după pauză.

Am înțeles că au fost incidente cu poarta. Nu înțeleg de ce au apelat la astfel de gesturi, la românisme. Trebuia să fie atent la echipa lui să ajungă la poarta noastră. Un astfel de gest nu e frumos.

Aș vrea să mai transferăm unul sau doi jucători. Nu mai vreau să vorbesc despre cum ne drămuim noi bugetul, că suntem codașii Superligii. Nu mai vreau să vorbesc despre asta. Cu siguranță că nu va mai pleca niciun jucător.

Nu va fi ușor, dânsul a considerat să aducă jucători noi, dânsul este responsabil de rezultate. Eu cred că ne vom califica în Liga Națiunilor (n.r.- promovare în Liga B) și că avem șanse să ne calificăm la Campionatul Mondial.

Avem jucători, avem un antrenor cu experiență. Cel puțin la nivelul selecției cred că va fi o selecție foarte reală. Am speranța că va lua jucătorii cei mai în formă ca să ajute echipa națională”, a declarat Dorinel Munteanu, la finalul partidei Oțelul Galați - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-0, la Digi Sport Special.

Clasamentul Superligii:

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (17)
roadghost
roadghost  •  31 August 2024, 15:16
Postat de nepriceput pe 31 August 2024, 12:25

Daca tot esti atat de corect cat pretinzi, vezi ca ghilimelele se pun jos ai sus, in niciun caz jos. Nu-i asa ca te-ai enervat si considerat ca nu-i important. Asa este si cu centimetri aia.

Maistre, daca tot dai lectii pe aici, vezi ca o intrebare, fie ea si retorica, e urmata de semnul corespunzator...si mai vezi ca e "centimetrii", ca e articulat...ce-ai zice mataluta sa te uiti intai in curtea ta, in loc sa "urechezi" omul aiurea, pt niste simple ghilimele, mascariciule??!

grigs1981
grigs1981  •  31 August 2024, 14:52

Dorinel a fost un jucator bun(caracterizarea perfecta ar fi-"util"),este un antrenor bun...ca in cazul lui Hagi,vreti sa fie si un"vorbitor"bun?!Uitati-va la rezultatele lui si nu ascultati ce spune...este obligat sa vorbeasca!Cat despre faptul ca este"suparat",e un"defect"din nastere...Cei apropiati zic"sa te fereasca Dumnezeu de Dorinel cand este vesel!"

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  31 August 2024, 14:23
Postat de nepriceput pe 31 August 2024, 12:19

Ca intotdeauna romanii lovesc in cei de natia lor. Sa ne imaginam ca in locul lui Storck era un roman. Ce mistouri ieseau, ce atacuri la persoana se faceau. Ce a sesizat neamtul este o bagatela, un fapt de a arata ca ne este superior, o nesimtire. Sa masurati distanta de la linia portii la punctul de var, sa vedeti sunt FIX 11 metri. Sau distanta zidului este FIX 9M SI 15 CM.. Mai este unul aduce in discutie furtul. Ce s-a furat!? Poate nu stiti, dar fiecare echipa joaca o repriza la fiecare poarta

Da la liga 4-5 e bine si asa cum zici tu,dar la fotbal profesionist sa fie respectate toate regurile,altfel de ce nu jucam cu poarta de handbal?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează