FOTBAL  »  Superliga  »  AMÂNARE

VIDEO „Nu am fost întrebați! Au bugete de zeci de milioane, de ce s-a mai făcut acel țintar” » Dorinel Munteanu a RĂBUFNIT la conferința de presă

orinel Munteanu a răbufnit la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA Arad din această etapă
orinel Munteanu a răbufnit la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA Arad din această etapă

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2024 00:24 / Actualizat vineri, 09 august 2024 11:00

În vederea unui duel din play-off-ul Conference League, unde CFR Cluj ar putea întâlni învingătoarea dintre CSKA 1948 (Bulgaria) și Pafos (Cipru), „feroviarii” și-au amânat partida din etapa a 6-a a Superligii, unde ar fi trebuit să întâlnească Oțelul Galați. Dorinel Munteanu a răbufnit la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA Arad din această etapă (sâmbătă, ora 19:00), afirmând că cei de la Oțelul nu au fost consultați privind decizia amânării partidei, dar și că echipele puternice din Superligă sunt favorizate.

„Feroviarii” au urmat modelul celor de la FCSB. Bucureștenii au amânat partida cu FC Botoșani din etapa a 4-a, înaintea turului cu Sparta Praga. Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, s-a declarat și el nemulțumit la acel moment. „Nu ne-a întrebat nimeni, cum nu te întreabă la o asemenea chestiune. O dau pe interes… eu nu am ce să fac. Nu depinde de noi. Eu aș vrea să se joace acum”, declara Iftime.

CFR Cluj s-a impus în prima manșă a turului trei de Conference League, scor 1-0, cu Maccabi Petach Tikva. Unicul gol al partidei a fost reușit de Karlo Muhar, în minutul 9.

VIDEO. Dorinel Munteanu, declarații dure: „Chiar dacă îmi spun punctul de vedere, nu mă pot pune contra curentului. De ce s-a mai făcut acel țintar?”

Nu am fost întrebați. A devenit o normalitate la noi acest lucru, echipele angrenate în cupele europene să beneficieze de avantaje, deși au bugete de zeci de milioane de euro, își pot face două echipe, să joace și în campionat și în cupă.

Chiar dacă îmi spun punctul de vedere, nu mă pot pune contra curentului. De ce s-a mai făcut acel țintar? Să amâni jocul pentru o participare a echipelor cu bugete de zeci de milioane... Nu ar trebui să se plângă. Le doresc tuturor să meargă mai departe, însă trebuia să se găsească o soluție, nu deștepții și mai puțin deștepții”, a declarat „Neamțul”.

Totodată, cel mai selecționat jucător din istoria primei reprezentative, consideră că amânarea partidei poate dăuna performanței echipei. În acest moment, gălățenii sunt în fruntea Superligii.

„Nu ne pică bine, ne ieșim din ritm, joc amical cu o echipă de divizia a treia. Este un moment dificil, însă trebuie să ne spunem punctele de vedere. Nu suntem întrebați aceste lucruri și se favorizează echipele puternice. Ce să spun?! Nu este plăcut, însă nu putem face nimic”, a mai spus acesta.

Regulamentul de desfășurare a competițiilor nu îi dă însă dreptate lui Dorinel Munteanu. Astfel, dacă o cerere este transmisă cu cel puțin 10 zile înainte de meci, duelul poate fi amânat fără acordul echipei adverse.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Nationala
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu
Nationala
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (16)
7kay
7kay  •  09 August 2024, 20:23

Dacă era un antrenor străin care era nemulțumit de amânarea meciului mai înțelegeam, dar tocmai un român sa fie împotriva altor români când efectiv nu este cazul , este aberant. Dacă participa Dinamo în cupele europene le amâna FRF toate meciurile.

freddy
freddy  •  09 August 2024, 18:10

Ai uitat ca ai jucat in CL in grupe (si ai pierdut toate meciurile) DIRECT pe baza coeficientului adunat de...adu-ti aminte Dorinele! De cine?? Steaua, Rapid...Nu? Acum esti nemultumit? Te-ai vazut pe primul loc? E al treilea an in prima liga, evident ca tot in play off o sa fiti. Nu te mai da in spectacol ca te faci de ras. Ce naiba e cu astia? Hagi, Dorinel, Petrescu...ce naiba e cu scandalul asta permanent? Furiosi si nemultumiti in permanenta au senzatia ca sunt zei! *** Prea va sufla lumea n ciorba si va credeti de neatins.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  09 August 2024, 16:18
Postat de neantul pe 09 August 2024, 13:13

Cineva să sune la 112 ,urgent !!! Dorinel Munteanu ,pe numele lui ,are nevoie urgentă de tratament psihiatric!!! P.S . Urmăriți ultimele declarații ale domnului și dați un diagnostic .

Amice, firesc este sa nu se amâne niciun meci ci sa se joace cu rezervele . Dar pt ca echipa ilfoveana a lui Gigi Valiza trebuie favorizata , atunci și CFR vrea sa profite...acum când " se poate" . În alți ani , când clujenii jucau în grupe nu li s-a aprobat amânarea unor meciuri , dar pt ca în joc a întrat fcsbeii lui Gigi Valiza...hop și ceferiștii vor sa profite de avantajul dat echipei ilfovene . Prin urmare Dorinel Munteanu are tot dreptul sa se simtă nedreptățit. Firesc este sa nu se permită amânarea niciunui meci . Joci cu rezervele dacă vrei sa-ti odihnești titularii dar nu amâni meciuri.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează