FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

EXCLUSIV Scandal între antrenorii din Superligă! Dorinel Munteanu a dat de pământ cu Bogdan Andone: „Își ascunde slăbiciunile, nu poate fi reprodus ce a zis”

Dorinel Munteanu, foto: Facebook SC Oțelul Galați +18   FOTO
Dorinel Munteanu, foto: Facebook SC Oțelul Galați

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2024 23:43 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 00:15

Dorinel Munteanu (56 de ani), tehnicianul Oțelului Galați, a ținut să-i răspundă lui Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul Botoșaniului. Imediat după meciul câștigat de Oțelul, scor 3-2, antrenorul gazdelor, Bogdan Andone, eliminat pentru injurii la adresa arbitrilor, a răbufnit la flash-interviu la adresa lui Dorinel, care a ținut să-i răspundă într-o reacție pentru GSP.ro.

Andone a acuzat dur arbitrajul, comportamentul tehnicianului adversarilor, Dorinel Munteanu, dar și programarea partidelor echipei sale. Dorinel i-a oferit o replică dură tehnicianului.

Bogdan Andone a făcut praf arbitrajul: „Fără personalitate, un arbitru încălecat de banca adversă"

„A fost un meci cu intensitate, la care a fost delegat un arbitru debutant, Cristian Moldoveanu, care de la începutul jocului a fost înjurat de antrenorul advers non-stop. Fără personalitate, alb la față. Al patrulea arbitru a fost la fel. Nu s-au întors la bancă adversă. Mereu a fost cu fața doar la noi", a spus Andone.

Și a continuat în aceeași notă: „Nu am ce să discut de joc. A fost decis de două faze fixe, greșelile noastre, dar am avut și un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția asupra delegării.

FC Botoșani - Oțelul Galați, foto: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - Oțelul Galați, foto: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - Oțelul Galați, foto: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - Oțelul Galați, foto: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - Oțelul Galați, foto: Ionuț Tabultoc
+14 FOTO

Îi e frică să ia decizii. Total eronată această delegare, depășită de joc, încălecată de banca de rezerve a adversarilor, din punctul meu de vedere. Vom juca peste 3 zile la Iași.

Suntem singura echipă programată să joace la 3 zile. Vreau să întreb și eu de ce noi? Nu cred că vom reuși să ne recuperăm fizic. Noi am început cu o etapă intermediară. Noi suntem proștii campionatului?", a răbufnit Andone, în direct la Prima Sport.

Dorinel Munteanu i-a răspuns lui Bogdan Andone: „E urât să acuzi un coleg ca să-ți acoperi slăbiciunile”

Dorinel Munteanu a aflat ulterior despre declarațiile omologului său de la FC Botoșani. Și a ținut să-i dea replica.

„Nu înțeleg de ce Bogdan Andone se leagă de mine. A fost un arbitraj care a dezavantajat ambele echipe. Dar el în loc să-și vadă de problemele de la echipa lui, se ia de mine.

Da, eu am avut o ieșire nervoasă, am înjurat, am folosit cuvinte dure, dar spre maseurii mei și spre preparatorul nostru fizic, fiindcă nu se uitau la mine, să mă anunțe care este starea lui Cisotti. care fusese lovit cu cotul în spate într-un moment în care noi eram sub presiune.”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru GSP.ro.

Tehnicianul Oțelului a repetat faptul că nu a înjurat în niciun caz arbitrajul: „Am fost și eu avertizat, dar pentru proteste, nu fiindcă am înjurat arbitrii. Asta în condițiile în care publicul din spatele băncilor de rezerve m-a înjurat continuu. Nu sunt ușă de biserică, dar nu am înjurat arbitrajul!

Am fost cel mai suspendat antrenor din Liga 1, dar pentru gesturi, pentru proteste. Oricum, e urât din partea lui că dă într-un coleg de breaslă ca să-și ascundă astfel propriile slăbiciuni. Păi ce a spus el la ieșirea de pe teren nu poate fi reprodus".

Dacă vor continua cu aceleași delegări și jucăm la 2-3 zile, înseamnă că investițiile domnului Iftime sunt în van

- Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoșani

Pe mine nu mă interesează ce zice sau ce face Bogdan Andone, sau de FC Botoșani. Dar nu e normal să acuze așa un coleg. Repet, ieșirile mele au fost la adresa oamenilor mei

- Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gică Hagi a intervenit! Cererea expresă a „Regelui” pentru Ianis după oferta de la Rapid
Stranieri
Gică Hagi a intervenit! Cererea expresă a „Regelui” pentru Ianis după oferta de la Rapid
Ce s-a întâmplat la finalul primului antrenament condus de Marius Șumudică la Rapid » Discurs EPIC în fața suporterilor: „Un singur lucru vă rog”
Superliga
Ce s-a întâmplat la finalul primului antrenament condus de Marius Șumudică la Rapid » Discurs EPIC în fața suporterilor: „Un singur lucru vă rog”
Singurul lucru pe care Șumudică a spus că i l-a cerut lui Șucu la negocieri: „Nu-mi pot cumpăra o asemenea casă”
Superliga
Singurul lucru pe care Șumudică a spus că i l-a cerut lui Șucu la negocieri: „Nu-mi pot cumpăra o asemenea casă”

După iertarea lui Jannik Sinner, fostul lider mondial a reacționat dur: „Spune totul despre lumea în care trăim! Halep a așteptat 2-3 ani”

Clostebolul și Italia – legătura otrăvită între un agent anabolizant la care a testat pozitiv Jannik Sinner și țara unde se comercializează în farmacii


Comentarii (11)
Cristyan71
Cristyan71  •  16 Iulie 2024, 11:22
Postat de bunicu pe 16 Iulie 2024, 07:53

Dorinel Munteanu copia fidelă a lui Șumudică este la fel de circar ca să supere adversarul se crede ceia ce nu este dar are gură mare.El se ea de toată lumea dar nu se uită la el ce face pe marginea terenului.Rușine că se crede antrenor emerit.

Copia fidela e Andone ca e cumnatul lui Sumudica......sa văzut din avion cum Andone al injura de morți în fața pe arbitru...... Nu a mai avut parte de arbitrajul odios a lui Călin din meciul cu FCU Craiova cand efectiv l-au ingropat pe Mititelu,si acum refuleaza antrenorul cumnat ca nu mai are parte de arbitraje PNL-iste......

Trotsky
Trotsky  •  16 Iulie 2024, 10:53

Iftime iar desfiinteaza echipa, hopa, stati as ca acum e la CJ, deci va rezolva din nou arbitrajele care-l deranjeaza pe ilustrul bogdan zero andone. problema e ca la Iasi Tony le da la baieti mici cu mamaliga, iar la Botseni nu e decat berea aia branduita de Iftime.

Misu1950
Misu1950  •  16 Iulie 2024, 10:02

As fi vrut sa-l vad pe Dorinel daca un atacant al lui ar fi fost in locul lui Bodisteanu...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează