FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Du-te, vino în alb-roşu » Dinamo este hiperactivă în mercato de iarnă, şefii dorind o formulă mult schimbată în primăvară

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 21:34

Şi-au reziliat contractele 6 fotbalişti, vor mai pleca încă pe atîţia, se tratează pentru a se aduce alţii din ţară şi din străinătate
Dinamo a rămas fără brazilieni, urmează să rămînă şi fără francezi. S-au confirmat ieri despărţirile de mijlocaşii Elton da Silva, 28 de ani, şi Wanderson Miranda, 24 de ani, primul găsindu-şi deja un angajament, la formaţia cipriotă Apollon Limassol, pregătită de Ioan Andone. Fotbalistul carioca a semnat pe un an şi jumătate.

Urmează să se despartă de roş-albi şi francezii Alexandre Durimel, 24 de ani, fundaş, dar şi atacantul Joel Thomas, 27 de ani. Divorţul se aşteaptă a se pronunţa în acest week-end, pe lista plecărilor mai fiind şi portarul Zoltan Kovacs, 30 de ani, care nici n-a jucat vreun meci pentru "cîini". Iar Marius Alexe, 24 de ani, şi Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, ar putea fi cedaţi în străinătate, se negociază intens cu formaţii cipriote şi turceşti, respectiv cu Sampdoria pentru a se putea încheia afacerile.

100.000 de euro şi 3 jucători pentru Creţu
Pe lista sosirilor, pe lîngă fundaşii centrali Andrei Marc, 21 de ani, Michael Ngadeu, 24 de ani, şi Nikola Vasiljevici, 23 de ani, s-au reluat discuţiile pentru Alexandru Creţu, 22 de ani, de la CSMS Iaşi, apărător aflat pe listele de priorităţi de la Steaua şi de la Astra. Oferta "cîinilor", confirmată de Florin Prunea: 100.000 de euro, plus trei fotbalişti.

"Ne-au zis să ne alegem de pe o listă mai amplă, pe care figurau şi numele lui Durimel, Thomas şi Buia. Am refuzat din start această propunere", a spus preşedintele moldovenilor. "Sîntem încă interesaţi de Creţu, aşteptăm mai multe răspunsuri. E în atenţia lui Dinamo dinainte de a veni eu aici", a comentat Daniel Stanciu.

6 fotbalişti au părăsit deja Dinamo, oficial: Samoilă, Grecu, Ad. Popa II, Firţulescu, Elton, Miranda. Azi, se vrea despărţirea de Thomas, de Kovacs şi de Durimel. Cordoş e şi el liber să plece

2 goluri a marcat Elton pentru "cîini" în 37 de meciuri

"Vor mai veni jucători, cu siguranţă, sîntem în discuţii cu mai mulţi. Trebuie să ne completăm lotul pentru că vor fi fotbalişti ce ne vor părăsi zilele viitoare. Ne dorim să aducem băieţi cu experienţă, vrem ca la finalul ediţiei Dinamo să fie pe podium"
Daniel Stanciu, manager general Dinamo

"Nu plec de la club"
Retrogradat de la preşedinte executiv la consilier personal al lui Ionuţ Negoiţă, Constantin Anghelache a spus că nu are de gînd să părăsească Dinamo. Din contră. "Activităţile mele sînt conexe cu ale celorlalţi din interiorul clubului. Fiecare funcţie are şi un anumit număr de sarcini. Intuiesc că Daniel Stanciu se va ocupa de latura sportivă. Din sezonul viitor vom juca pentru primele 3 locuri şi pentru calificarea în cupele europene. În 2014 am făcut treabă foarte bună, pe linie de tineri, avem 10 jucători din pepiniera proprie, care au sub 19 ani. Sîntem interesaţi de puterea de creştere în joc", a comentat Anghelache.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Sporturi
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”
Superliga
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Ianuarie 2015, 00:15
Postat de adi-das pe 10 Ianuarie 2015, 11:53

daca se vor integra repede, ai sa vezi ca nu e asa. singura pierdere e nedelcearu.

repet, cu o singura conditie este pierdere : sa plece..)) daca nu pleaca nu este nici o dauna. si sincer, nu cred ca pleaca prea multi, cu exceptia petardoizilor cunoscuti de toti.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Ianuarie 2015, 00:13
Postat de calinescu_ pe 10 Ianuarie 2015, 15:48

DACA REUSESC SA-I ADUCA PE GABY MURESAN , PE GABY TAMAS PE SEPSI SI PE N'DOYE ATUNCI VOI FI CONVINS CA SE VREA PERFORMANTA LA DINAMO ....!!! IN CAZ CONTRAR , DOAR VORBE GOALE .......!!!!

ce e clonache incepi sa-ti dai complet masca de pe moaca ?..)) bai lautare bai,,,)) canta la alta masa si da-i drumul adevaratului calinescu ! unde l-ai sechestrat ? ..)) domnilor, calinescu ala, relativ bine imitat de imperator.>)) scria o data pe luna, nu de 10 ori pe zi.)) scria mult mai mult si cu mult mai multe greseli decat acest biet clonache, ale carui eforturi sunt maxim hilare.)

zecs93
zecs93  •  10 Ianuarie 2015, 15:51
Postat de unico_biancorossi pe 10 Ianuarie 2015, 14:24

nedelcearu inca nu a plecat si nici nu pleaca daca nu vin marc, ngadeu sarbul sau alti stoperi pe placul echipei tehnice. tipul ala si altii comenetaza mai antidinamo decat daca erau useri stelisti. cat despre userii stelisti, aia au numai unghii in jugulare de zeci de ani, ura lor fata de dinamo explica teama lor fta de dinamo. este buna ura lor, inseamna ca dinamo iiterorizeaza in continuare. oricum, de ce le e frica tot nu scapa.)

si daca ramane nedelcearu sau pleaca nedelcearu, tot trb adusi Ngadeu si Marc, pentru ca au plecat Durimel si Cordos, iar acum il avem in centru doar pe nedelcearu, deci tot trb adusi amandoi, sper la ngadeu si la marc pentru ca chiar ne-am betona apararea !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează