FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

OFICIAL Eduard Radaslavescu a semnat cu Farul: „Acasă e cel mai bine” + Dobrogenii mai anunță azi încă o achiziție

Eduard Radaslavescu / Foto: Imago
Eduard Radaslavescu / Foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 11 iulie 2024 10:40 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 13:11

Eduard Radaslavescu (19 ani) a semnat un acord valabil pe trei ani cu Farul Constanța.

UPDATE. Victor Dican a fost prezentat oficial

Victor Dican a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Farul Constanța. Mijlocașul face parte dintr-un schimb între Farul și Botoșani. Moldovenii l-au înregimentat pe Ștefan Bodișteanu (21 de ani), în timp ce Victor Dican (23 de ani și căpitan la Botoșani sezonul trecut) a ajuns la gruparea constănțeană.

Eduard Radaslavescu a semnat cu Farul: „Acasă e cel mai bine” + Dobrogenii mai anunță azi încă o achiziție
Radaslavescu (albastru) în tricoul Farului/ foto Imago Images

Radaslavescu: „Îmi dorescc să revin la loturile naționale”

Radaslavescu a oferit un scurt interviu la revenirea la Farul Constanța în care a menționat că este bucuros că se întoarce la echipa la care a crescut și a vorbit despre obiectivele personale, dar și despre țelurile constănțenilor în noul sezon de Superliga.

„Sunt foarte fericit să revin acasă, mă întorc cu gânduri bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune și să fie un an bun. Revin acasă după doi ani, multe s-au schimbat aici în foarte bine, e cea mai frumoasă bază din România, m-a reîntâlnit cu toată lumea de aici și mă simt bine, acasă e cel mai bine.

Îmi doresc să revin la loturile naționale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea și să câștigăm toate meciurile și să fim foarte bine.

Sper să fie frumos din primul moment, cunosc multă lume în oraș și colegi, mereu am ținut legătura, mă simt foarte bine”, a declarat Radaslavescu pentru Farul TV.

Mesaj pentru suporteri: „Îi așteptăm în număr cât mai mare la fiecare meci, cum au obișnuit și împreună să mergem spre victorie.

Despre partida cu Slobozia: E primul meci din sezon, e un meci foarte greu, ei vin cu ambiție din liga secundă și automat se creează o emulație. Trebuie să ne impunem principiile și să facem un meci complet, să câștigam. E obligatoriu să fim cât mai sus și să avem un an reușit din toate punctele de vedere”.

Rdaslavescu se întoarce la Farul după 2 ani

Mijlocașul ofensiv a mai evoluat și întrecut pentru Farul, în perioada 2011-2022 și s-a format la Academia lui Gheorghe Hagi. Radaslavescu are 26 de apariții și un gol în tricoul constănțenilor.

Mijlocașul ofensiv a ajuns liber de contract la FCSB în 2022 și a bifat 47 de prezențe în tricoul roș-albastru. Pentru echipa patronată de Gigi Becali, mijlocașul ofensiv a marcat 2 goluri.

Farul Constanța deschide noul sezon de Superliga. Constănțenii vor întâlni Slobozia pe teren propriu, vineri, 12 iulie, de la ora 18:30.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Vestea momentului la FCSB: „Am semnat pe doi ani și jumătate! Îi dau 20.000 de euro lunar”
Superliga
Vestea momentului la FCSB: „Am semnat pe doi ani și jumătate! Îi dau 20.000 de euro lunar”
Ce a fost asta?! Marele rival al lui David Popovici, deținătorul recordului mondial, „a flirtat cu DEZASTRUL” în seriile la 100 metri liber
Jocurile Olimpice
Ce a fost asta?! Marele rival al lui David Popovici, deținătorul recordului mondial, „a flirtat cu DEZASTRUL” în seriile la 100 metri liber
Gigi Becali râde de Ioan Varga » „Țeapa” pe care susține că i-a dat-o în mercato: „Dacă tot îl iei, măcar să te curăț!”
Superliga
Gigi Becali râde de Ioan Varga » „Țeapa” pe care susține că i-a dat-o în mercato: „Dacă tot îl iei, măcar să te curăț!”

Primul sponsor care se retrage după momentul controversat cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură”

Gheorghe Hagi a refuzat să preia naționala României: „Una dintre cele mai dificile decizii din viața mea”. Cum a motivat


Comentarii (7)
atthur
atthur  •  11 Iulie 2024, 15:50

O nouă țeapă a la rege trasă lu' Becali!!! Dar e foarte bine că a scăpat Steaua de anti-fotbal ăla...!!!...

21lva
21lva  •  11 Iulie 2024, 13:13

Fcsb parcă a plătit €850k pe radaslavescu. Dar ce știu eu, voi sunteți specialiștii..

Rhadoosen
Rhadoosen  •  11 Iulie 2024, 12:15

Acest băiat e fotbalist așa cum sunt eu Președintele României! Deocamdată nu a demonstrat că știe fotbal! Până acum a ieșit în evidență DOAR prin niște ratări monumentale, de toată jena! Nu știu pe unde a mai jucat, dar la Steaua a rămas dator fotbalului! Sper ca Hagi să-l trezească din reverie! Mai are timp!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează