FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Elias Charalambous, avertisment înainte de LASK - FCSB: „Va trebui să suferim”

Elias Charalambous, foto: captură sport.ro
Elias Charalambous, foto: captură sport.ro

Articol de - Publicat miercuri, 21 august 2024 21:33 / Actualizat miercuri, 21 august 2024 21:33

Elias Charalambous (43 de ani), tehnicianul celor de la FCSB, a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu LASK Linz, din turul play-off-ului Europa League. Cipriotul se așteaptă la un meci extrem de complicat în Austria și a explicat faptul că la București se va decide soarta calificării.

  • LASK Linz - FCSB, turul din play-off-ul Europa League, se joacă joi, de la 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe platforma VOYO.

Charalambous a vorbit și despre situația lui Florin Tănase (29 de ani). Atacantul a fost trecut pe lista UEFA, însă nu este pregătit încă 100% din punct de vedere fizic. Cel mai probabil, Tănase va fi pe bancă la meciul din Austria.

Elias Charalambous, înainte de LASK - FCSB: „Nu există așa ceva”

La conferința de presă din Austria, Charalambous a precizat faptul că diferența va fi făcută de anumite detalii, așa cum s-a întâmplat și în duelurile cu Maccabi Tel Aviv și Sparta Praga, din Liga Campionilor.

Cipriotul mizează pe o prezență masivă din partea suporterilor campioanei României la meciul cu LASK Linz.

„LASK Linz este un club de nivel înalt. Știm că va trebui să suferim și să dăm tot ce avem mai bun pentru a obține un rezultat bun care să ne ajute la returul de peste o săptămână.

În această fază a competiției, diferențele dintre echipe nu sunt foarte mari. Calificarea cred că se va decide la București. Știm că va fi greu, dar suntem aici să alergăm și să dăm tot. E clar, obiectivul nostru este să ne calificăm în runda următoare.

S-a văzut și în duelurile precedente, cu Maccabi și Sparta. Au fost două meciuri echilibrate, care au fost decise doar de niște detalii. Am senzația că va fi la fel și acum. LASK este o echipă care are calitate individuală, însă cred foarte mult în jucătorii mei. Dubla va fi decisă de niște detalii minore.

Florin Tănase este un jucător cu multă experiență, cu multă calitate. Am spus și săptămâna trecută că încă nu este pregătit sută la sută, dar se îmbunătățește de la zi la zi. Mă bucur că e în lot și sunt sigur că ne va ajuta.

Sunt sigur că mâine va fi o atmosferă frumoasă în tribune. Va fi foarte bine pentru jucători, cred că stadionul va fi plin. Nu știu exact câți suporteri vom avea mâine, însă știm că avem susținători peste tot. Am văzut asta și în Ungaria, și în Cehia.

Nu există așa ceva (n.r. - calificarea să se decidă în Austria). Astfel de dueluri nu pot fi decise după o singură manșă, indiferent de rezultatul de mâine. Calificarea se va decide la București.”, a declarat Charalambous, citat de sport.ro.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Cred că Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
Stranieri
„Cred că Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Special
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (9)
viorelgh1
viorelgh1  •  22 August 2024, 10:00

Normal ca suferiti deoarece nu stiti sa pregatiti un meci , cite meciuri a-ti urmarit cu Lask , ai aratat jucatorilor tai pe fiecare jucator cu care se va confrunta ? s-au a-ti facut ca deobicei o miuta si restul la sala de forta ,sa fii antrenor trebuie sa urmaresti meciuri si adversari si sa le dai incredere ca vor cistiga daca vor fi perseverenti

eugenrc
eugenrc  •  22 August 2024, 09:25

Daca eram patron a doua zi il dadeam afara. Nu asa motivezi echipa sa joace fotbal. Cu asa discurs nu a facut altceva decat sa prefateze batuta pe care o vor lua. Si asa echipa joacala plezneala. Daca adversari le fac presing nu stiu sa joace decat cu portarul ca sa se poata lauda Berbecali ca au avut posesie.

eugenrc
eugenrc  •  22 August 2024, 09:22
Postat de Dragon78 pe 21 August 2024, 22:13

Si de asta nu facem nicio branza(nu e aluzie la latifundiar) in cupele europene. Pentru ca trebuie sa “suferim”. Astept un antrenor/patron/jucator sa declare ca trebuie “sa ne bucuram de fotbal”. Mai ales ca si sunt platiti pentru asta. Sunt singurii care ar putea spune ca le place la serviciu.

Exact asa gandesc si eu. Vai de capul lor daca au ajuns sa se planga de faptul ca joaca fotbal. E vai si amar de baietii ce dau cu piciorul in minge daca fotbalul la o echipa din Romanica a ajuns un serviciu la care de duci de nevoie si doar pentru bani. Sa nu se mai intrebe nimeni de ce nu performam. Nu poti face performanta cu o asemenea gandire. Auzi, mergem sa suferim. Zici ca se duc la sala de tortura nu la fotbal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează