FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - NK MARIBOR

EXCLUSIV Elvir Koljic a primit verdictul medicilor după problemele din meciul cu CFR Cluj. Ce se întâmplă înainte de duelul din Conference League

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2024 20:22 / Actualizat luni, 29 iulie 2024 20:22

Elvir Koljic, 29 de ani, a marcat primul său gol în tricoul alb-albaștrilor în actuala ediție, al 5-lea contra celor de la CFR Cluj. Când a punctat el, Universitatea Craiova a învins de patru ori rivala din Liga 1 și a obținut o remiză. Bosniacul a punctat în poarta a 15 formații din prima divizie, plus alte două din eșaloanele inferioare în Cupa României

Elvir Koljic, 29 de ani, a deschis scorul în Gruia și a contribuit din nou la un succes al Universității Craiova cu CFR Cluj. A fost 2-0 în Transilvania, juveții au căpătat moral după 0-2 joia trecută la Maribor, văd cu alți ochi returul cu slovenii, de joi, 1 august, de pe arena "Ion Oblemenco".

Bosniacul l-a răsplătit și pe Costel Gâlcă pentru încrederea acordată. Titularizat în fiecare din primele trei etape, Koljic a marcat duminică noaptea, reluare perfectă cu capul, după un corner.

5goluri din totalul de 38 pe care le-a marcat Koljic în L1 au fost cu capul, în 123 de partide în campionatul intern

Elvir Koljic a marcat de 5 ori în poarta CFR-ului, dar și mai multe goluri împotriva lui Gheorghe Hagi!

Koljic a ieșit ușor accidentat, însă, dacă nu apare ceva neprevăzut, va fi apt de joc pentru returul cu NK Maribor. În Slovenia a jucat doar în ultima jumătate de oră. Elvir a căpătat și el mai mult curaj după evoluția și reușita din meciul cu CFR.

De fapt, este specialitatea lui, să marcheze împotriva formației "feroviare". A mai făcut în alte patru rânduri în afara ultimei etape. De patru ori, Universitatea Craiova a învins CFR Cluj, un singur meci s-a încheiat la egalitate.

Koljic a marcat împotriva a 15 formații din prima divizie, la care se adaugă două din eșaloanele inferioare în Cupa României.

CFR Cluj nu este, totuși, victima perfectă pentru bosniac. Împotriva echipei lui Gică Hagi a punctat de 6 ori, fie că s-a numit Viitorul sau Farul Constanța. Tot la fel împotriva Astrei Giurgiu, fosta campioană din 2016, club ce s-a desființat.

În rest, a dat goluri și cu FCSB, Rapid, Dinamo sau Sepsi, printre altele.

Era un meci foarte greu, mai ales după 0-2 la Maribor. Trebuia să obținem 3 puncte și contează mult această victorie. Mesajul meu pentru suporteri? Să fie mereu cu noi, avem nevoie de fani, să fie stadionul plin și să ne bucurăm împreună de victorie, de calificare, joi
Elvir Koljic, atacant Universitatea Craiova

Elvir Koljic s-a ales cu o iritație la ochi, dar acum este OK

Elvir Koljic a ieșit cu probleme medicale la meciul cu CFR Cluj. Mai exact, cu o iritație la ochi, detaliu ce l-a deranjat după un contact fizic cu un adversar.

Totuși, conform informațiilor GSP, bosniacul este în regulă și poate evolua joi contra celor de la NK Maribor. De văzut dacă din primul minut sau va intra pe parcurs. În meciurile din Liga 1 a fost titular, în prima manșă a turului II preliminar din Conference League a bifat doar ultima jumătate de oră.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Tenis
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează