FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV „Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Laurențiu Reghecampf a fost antrenor la FCSB în două perioade: 2012-2014 și 2015-2017 / foto: Imago Images
Laurențiu Reghecampf a fost antrenor la FCSB în două perioade: 2012-2014 și 2015-2017 / foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2024, 10:29 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 11:07

Invitat la GSP Live, Iasmin Latovlevici (38 de ani) a povestit un episod petrecut în primul mandat al lui Laurențiu Reghecampf (49) la FCSB, când antrenorul i-a pedepsit pe el și pe Ciprian Tătărușanu (38).

În intervalul 2012-2014, Reghecampf a cucerit două titluri cu FCSB, a calificat echipa în „optimile” Europa League și în grupele Champions League. Latovlevici își aduce aminte de disciplina impusă de Reghe la acea vreme și cum tehnicianul i-a „urecheat” pe el și pe colegul lui de cameră, Tătărușanu, pentru că au întârziat la masă.

VIDEO. Poveste tare cu Reghecampf, Tătărușanu și Latovlevici: „Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi”

„Reghecampf mi-a dat un reset, ca să înțeleg că nu mai merge cu ce a fost înainte. Înainte de el, se schimbau antrenorii foarte des la Steaua, nu mai înțelegeai nimic.

Îmi aduc aminte că Reghecampf a spus de la început: «Cine întârzie la masă sau la antrenament ia amendă». A întârziat Mihai Costea, a luat amendă, iar înaintea lui mai întârziase cineva. Tot așa, i-a spus să plătească berea când ieșim.

Eram în cantonament în Austria, stăteam cu Tătărușanu în cameră, cum am stat 5 ani. De obicei, el își punea alarma, se trezea mai repede și mă trezea și pe mine. La un moment dat, îmi zice speriat: «Trezește-te, trezește-te!». Eu: «Ce s-a întâmplat, mă?!». «Am întârziat la masă!», «Am întârziat la masă!». Îmi iau repede pantalonii, invers, și zic: «Hai, hai, hai!».

Când ieșim pe hol, vine maseurul la noi: «A zis mister să nu mai veniți la masă, că oricum ați întârziat». Atunci, Tătărușanu zice: «Nu mai merg nicăieri!» și se întoarce în cameră. «Tătă, hai să mergem!», el: «Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...». Asta a fost greșeala noastră, că nu am coborât.

Înainte de următorul antrenament, aveam ședință. Tătărușanu era în fața mea, eu în spatele lui. Începe Reghecampf: «Bă, băieți, nu se poate așa ceva, nu există. De azi înainte, Tătărușanu nu mai e căpitanul echipei. Iar Lato, dacă nu îți schimbi atitudinea, nu mai joci niciodată aici». Ăștia nu știau ce se întâmplă. Martinovic și Pîrvulescu întreabau: «Dar ce s-a întâmplat?». «Cum, nu știți ce s-a întâmplat? Tătărușanu și Lato au întârziat la masă». Deși înainte cei care întârziaseră au plătit berea...

„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Iasmin Latovlevici, în platoul GSP Live

La antrenament, noi ne pregăteam separat. Mă gândeam: «Ce am făcut, am omorât pe cineva?!». Dar pentru acel nivel de disciplină, era necesar.

Stăteam în spatele porții la antrenament. Ne-am comportat exemplar. Aveam sprinturi în zig-zag, brazda sărea după mine. Tătă, la fel – sărea din bară în bară. Tommy Neubert mi-a povestit ulterior că i-a spus lui Reghe: «Laur, nu poți să-l ții pe ăsta (n.r. - despre Latovlevici) pe margine». Reghe, zâmbind: «Știu, dar mai lasă-l un pic»”, a rememorat Latovlevici la GSP Live.

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Iasmin Latovlevici și Raul Rusescu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Liga 2, etapa #8: Eșec rușinos pentru Claudiu Niculescu Toate rezultatele + clasament în timp real
Liga 2
Liga 2, etapa #8: Eșec rușinos pentru Claudiu Niculescu Toate rezultatele + clasament în timp real
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
3 nume pe lista neagră la Barcelona » Supervedeta de care Flick vrea să scape la iarnă + Transferul dorit de Mourinho
Campionate
3 nume pe lista neagră la Barcelona » Supervedeta de care Flick vrea să scape la iarnă + Transferul dorit de Mourinho

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

„Bătălia de la Santiago”, cea mai sângeroasă partidă din istoria fotbalului: Poliția a trebuit să intervină pe teren de 4 ori!


Comentarii (9)
Mayas
Mayas  •  28 Septembrie 2024, 13:06
Postat de Catalynn_26 pe 28 Septembrie 2024, 11:32

În al cǎtelea episod al interviului ne spune amărâtul ăsta ca el a jucat la Steaua și ca pt el FC Fcsb e Steaua!? :-))))) Mai ieri ne explica cineva care fusese dat afară de la Sport.ro acum ceva vreme și într-un final a ajuns aici, ca FC Fcsb este un brand mai puternic decât Steaua care e ruginit și așa și pe dincolo. Nu e singurul, nu e un original, nu a inventat el roata sau transplantul de păr! Păi ai atunci de ce nu îmbrățișați băi brandul ăsta puternic și tot atârnați de Steaua!? Vreau să văd și eu pe unul din ăștia când e întrebat dacă a jucat la Steaua să răspundă vehement: “Eu am jucat la Fecesebe, nu mă mai insultați insinuând ca as fi jucat la Steaua!” :-)))

tl;dr STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 28.

Jack112
Jack112  •  28 Septembrie 2024, 12:32

Sunt simpatici ziariștii ăștia. Cuvinte banale sunt cenzurate, în schimb, "baga-mi-as..." face parte din titlu...

pernobil
pernobil  •  28 Septembrie 2024, 12:23

As dori sa ne spuna cei intervievati, ce aport aduce berea unui sportiv ce trece printr-o perioada intensa de antrenament. Si apoi, chiar e o asa mare pedeapsa sa achiti 50 de beri cand banii aia negri umbla necontrolati prin buzunarele lor?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează