FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Avocatul lui Dorin Rotariu ia în calcul să-i dea în judecată pe Stoican şi Anghelache » UPDATE Reacţia antrenorului dinamovist

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 aprilie 2014 20:39

UPDATE 20:30 / Avocatul Dan Idita a precizat în această seară că o acţiune împotriva lui Dinamo nu a fost depusă pînă în acest moment deoarece au avut loc întîlniri de ultimă oră între părţi:
"În urma discuţiilor purtate între părţi în ultima vreme, nu s-a promovat pînă în prezent nici o acţiune împotriva clubului Dinamo şi sînt încrezător că, la cum evoluează lucrurile, nu se va ajunge la litigii",  a declarat Idita pentru GSP.ro.

UPDATE 19:49 / Prima reacţie a antrenorului de la Dinamo: "Nu pot să cred că aşa ceva poate fi adevărat", a spus Flavius Stoican pentru GSP.RO.

***
Avocatul lui Dorin Rotariu şi al familiei Reghecampf, Dan Idita, îi dă în judecată pe antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, dar şi preşedintelui Constantin Anghelache, anunţă surse din cadrul clubului pentru GSP.ro.

Acesta acuză faptul că cei doi i-au luat dreptul la muncă jucătorului, el lipsind nejustificat din echipa lui Dinamo de la meciul împotriva Concordiei Chiajna, deşi pînă la acel meci jucătorul era unul dintre cei mai importanţi din lot.

La meciul împotriva Concordiei Chiajna, Dorin Rotariu a fost doar rezervă şi nu a fost folosit nici măcar un minute de Flavius Stoican, deşi nu avea nici o problemă medicală.

Jucătorul a evoluat în 26 de partide în acest sezon pentru Dinamo, marcînd 7 goluri şi oferind 5 pase de gol.

În cele 26 de meciuri a strîns 1647 de minute. 

Şi în Cupa României jucătorul impresariat de soţia antrenorului Stelei a marcat de două ori în 4 meciuri (259 de minute).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
„Bătălia de la Santiago”, cea mai sângeroasă partidă din istoria fotbalului: Poliția a trebuit să intervină pe teren de 4 ori!
Special
„Bătălia de la Santiago”, cea mai sângeroasă partidă din istoria fotbalului: Poliția a trebuit să intervină pe teren de 4 ori!
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (334)
agentul0007
agentul0007  •  01 Mai 2014, 15:12
Postat de vyb_texas pe 01 Mai 2014, 04:29

perfect adevarat . doar antrenorul decide daca joci sau nu si nu trebuie sa dea socoteala decat conducerii pentru rezultate , simplu ca buna ziua . ce ii opreste pe cei de la dinamo sa-l trimita pe rotariu la echipa doua ? antrenorul poate gasi o mie de motive sa faca asta si i-a rupt la pusti viitorul . dupa un an in b , nici nu isi mai aduce aminte cineva de el , plus ca orice echipa il ia o sa tina cont de scandalul asta , ce antrenor isi doreste un jucator - problema ? si in cazul in care prin absurd ar da clubul in judecata , ce tribunal civil sau sportiv i-ar da castig de cauza ? pai nu iti dai seama ca ar deschide cutia pandorei , daca fac asta maine au alte 100 de procese ;)

poate cate 100 de procese pe zi

bamse1901
bamse1901  •  01 Mai 2014, 14:43

tare!

panion44
panion44  •  01 Mai 2014, 13:23
Postat de epon pe 01 Mai 2014, 00:36

voi si comunistul ala l-ati nenorocit . baiatul asta nu a facut nimic in teren ca sa nu apere culorile clubului. Daca ar fi de ceva vinovat este de faptul ca in viata lui privata este amic /prieten cu stelistii.

ai pus punctul pe I....asta e defectul capital al lui rotariu in ochii fanilor imbecili dinamovisti..in ochii stupizilor negoita si anghelache iar asta e de neiertat la dinamo sa fii prieten cu stelistii...asta e pacatul capital si dupa mintea aia putina a dinamovistilor se sanctioneaza cu moartea....halal superimbecili...

Vezi toate comentariile (334)
Comentează