FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Noi contre între CS Dinamo și ACS FC Dinamo! AVEM DOCUMENTUL + reacție nervoasă a Monicăi Iagăr: "Ce tot mă sunați atât?!"

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 14:02

CS Dinamo încearcă rezilierea contractului de asociere cu ACS FC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, prin forță.

Conform surselor GSP.ro, acum două zile, clubul sportiv prezidat de Monica Iagăr a trimis pe adresa societății de insolvență care se ocupă de Dinamo o adresă prin care cere rezilierea în baza unei datorii de 1,5 milioane de lei.

Contactat de GSP.ro, administratorul general al ACS FC Dinamo, Marius Bacria, a confirmat sesizarea Monicăi Iagăr, dar spune că lucrurile stau taman invers:

" CS Dinamo a transmis administratorilor judiciari ai societății noastre o adresă prin care le solicită să dispună rezilierea contractului de asociere dintre părți, invocând o datorie de aproximativ 1,5 milioane de lei.

Datorie făcută după intrarea în insolvență și neachitată până în prezent, spun ei. Deci o așa zisă datorie curentă, care ar fi trebuit să fie deja achitată. Adevărul este cu totul altul!

În prezent, cei de la CS Dinamo nu sunt creditorii noștri, ci debitorii.

Adică, pe înțelesul tuturor, ei au să ne dea nouă bani. Referindu-ne strict la sumele ce fac obiectul solicitării în cauză, adică la perioada după intrarea noastră în insolvență, nu numai că nu avem nicio datorie la ei, dar le-am achitat și o sumă de aproximativ 50.000 de lei în plus. Nu solicităm returnarea acestei sume, o considerăm pur și simplu o plată în avans".

Contactat de GSP.ro, președintele CS Dinamo, Monica Iagăr, s-a limitat să declare: "Ce mă tot sunați de la GSP atât? Nu știu despre ce bani vorbești tu. Noi am cerut falimentul lui ACS FC Dinamo. Când eram campioană nu mă sunați așa des ca acum!".

 18816675 219520378554906 2142267993 n

"În ultimele luni am solicitat insistent un punctaj contabil între societăți, dar cei de la CS au tot refuzat. Într-un final au acceptat, dar de atunci au trecut două luni si n-au acceptat încă efectuarea punctajului contabil"
Marius Bacria, administrator general ACS FC Dinamo

Save

Save

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (43)
iosif_vs
iosif_vs  •  31 Mai 2017, 14:53

RESPECT NICU BADEA

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  31 Mai 2017, 14:59

Ce tine marele dinamovist badea de €€€€€€ daca nu are profit il doare *** de stadion

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

westfield
westfield  •  31 Mai 2017, 14:39

Dialogam acum vreo 2 zile cu unul zis @zecs pe aici. Omul imi spunea ca Steaua/FCSB e plina de infractori, fosti puscariasi...As dori sa-i amintesc omului ca FCDB 2003 este condusa in momentul asta de Mutu aka cocaina, Nea Ionut aka DNA, Nicusor Badea din neam de informatori SI CE E MAI INPORTANT REVINE NEA GIOVANI SA LE FACA TRANSFERURILE hahhahah Ba acestia, mai radeti ba acum. Ambele echipe is capusate de infractori, n-o mai dati la stanga ca aveti inca fosti conducatori in parnaie si actualul MESIA Nea Ionut ce urmeaza...i se pregateste asternutul !!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează