FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ședință de ultim moment la Dinamo: se caută bani pentru Europa! + măsură anti-ziariști

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 12:47

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, iar oficialii „câinilor” visează că vor respira din nou aer european

Azi, la sediul clubului, a avut loc o ședință la care au fost prezenți aproape toți angajații de la Dinamo. În absența lui Ionuț Negoiță, cel care s-a detașat aproape total de echipă în ultimele luni, ședința a fost condusă de secretarul-general Bogdan Bălănescu. 

Un absent important a fost Florin Prunea. În timp ce omologii săi din club discutau despre viitorul clubului, managerul general al lui Dinamo se afla la Săftica, acolo unde echipa se pregătește înaintea plecării la Iași. 

„Probabil că a fost invitat, dar el a preferat să rămână la Săftica”, au declarat surse din cadrul clubului pentru GSP.ro. 

Se caută în continuare bani

Un subiect important abordat azi a fost cel al posibilei prezențe a roș-albilor în cupele europene. Dinamo e calificată în semifinalele Cupei și e, practic, la trei meciuri distanță de trofeu și de calificarea în turul I al preliminariilor Europa League. 

În perioada următoare, ar trebui ca în conturile clubului să mai fie pompați aproximativ 200.000 de euro. Dinamo are nevoie de bani ca să obțină licența sportivă pe plan intern, pentru că dorește să o aibă și pe cea pentru Europa. 

Concret, dinamoviștii mai au nevoie de 200.000 de euro pentru obținerea licenței pe plan intern. Apoi, dacă totul va fi în regulă, oficialii vor depune documentația pentru cea europeană. 

Altă măsură: mai puțin dialog cu presa

Angajaților li s-a mai transmis azi că vor mai putea acorda interviuri în presă doar după ce solicitările media vor trece prin mâinile ofițerului de presă Ionel „Johnny” Culina. 

Raționamentul din spatele deciziei? Chiar antrenorul Dusan Uhrin a răbufnit zilele trecute, nemulțumit că la Dinamo „fiecare vorbește când vrea”.

La Iași cu avionul

 Totodată, s-a stabilit că echipa va face deplasarea la Iași cu avionul, urmând să se întoarcă de la Iași tot pe cale aeriană. E o premieră pentru „câini” în ultimii ani, aceștia fiind obișnuiți să parcurgă deplasările mai mult cu autocarul.

Vezi și: 

EXCLUSIV Cătălin Straton, interviu cu cărțile pe față: „Sunt bun și merit să fiu titular” + Cum ar răspunde unei oferte de la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (13)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 20:06

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  05 Martie 2020, 19:53
Postat de Serge Sand pe 05 Martie 2020, 14:18

Faptul că o entitate juridică stabilește reguli de comunicare decente nu înseamnă ceva "anti". Jenant acest mod de a prezenta o situație.

Stimate domn...nu mai folositi cuvinte gen...jenant. Ziaristii nostri sunt in General certati cu gramatica,despre Cultura ce sa mai vorbim… Incercati cuvinte simple,pe intelesul domnilor sus-numiti...veti avea cu siguranta mai mult succes!!!

corsair83
corsair83  •  05 Martie 2020, 16:34
Postat de Danezul Gramada pe 05 Martie 2020, 15:50

Din 2002 a-ți tot căutat bani pt liga campionilor. Nu ați găsit nici bani nici liga. Acum căutați pt Europa league. Vedeți catelusilor ca în semifinalele cupei nu se mai da nimeni la o parte precum Clinceniul. Și cu lotul vostru de *** și *** ma îndoiesc că prindeți finala. Div B mai degrabă.

Vorbesti sa nu adormi..in 2002 erau bani la club si castiga Dinamo titluri, nu is rupti de foame ca acum. Si asa rau cum a ajuns clubul la capitolul finante , in ultimele 18 meciuri directe FCSB ne-a batut doar de 2 ori, de 6 ori a invins Dinamo si restul egaluri...cu bani la dispozitie cum are FCSb si transferuri destul de scumpe de la Botosani, Viitorul, stergeam pe jos cu FCSB. Bilantul era probabil 12 V 5 E 1 I

Vezi toate comentariile (13)
Comentează