FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV // VIDEO Andrei Miron, la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit când va putea debuta fotbalistul

Articol de , - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 10:52

Transferul lui Andrei Miron (25 de ani) de la FC Botoșani la FCSB este realizat!

UPDATE 13:30 » Fotbalistul a ieșit de la palat și s-a înțeles cu Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor. Miron va rămâne la Botoșani pentru încă trei etape, după care va semna din postura de jucător liber de contract cu FCSB. Formația din Moldova vă păstra 30% din drepturile jucătorului.

„Da, să vedem cum o să facem. Am vorbit cu Iftime şi vrea să-l ţină cât poate, să joace două sau trei meciuri pentru ei. Şi o să rămână cu ei pentru moment. Dar facem actele de acum. În play-off îl vom avea. Vine gratis, este o afacere bună. Eu l-am vrut de mult timp. Şi pe Burcă l-am vrut, dar uite că nu l-am luat” - Gigi Becali

18 meciuria bifat Andrei Miron la FC Botoșani în actualul sezon de Liga 1, reușind 2 goluri

1,85meste înălțimea lui Miron

+2 FOTO

ȘTIREA INIȚIALĂ

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a explicat la rândul său condițiile în care transferul lui Miron la FCSB se va realiza. 

„Jucătorul a primit două zile de la antrenor să poată merge să discute cu Gigi Becali. Dacă lucrurile sunt în regulă, poate merge la FCSB. 

Are două variante: fie Becali îmi dă 300.000 de euro și vine acum, fie mai stă la mine cele 4 etape rămase din sezonul regulat și pleacă apoi la FCSB”, a declarat Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor. 

Andrei Miron este la FC Botoșani din iulie 2015, când a fost adus de la Oțelul. În acest sezon a jucat 16 meciuri și a dat marcat 2 goluri.

800.000 de euroeste cota lui Andrei Miron, potrivit transfermarkt

Vezi și: 

FCSB, negocieri în secret pentru Andrei Miron! Condiții ireale impuse de Becali: „Băi Gigi, vrei să mă lași și fără bani, și fără jucător?”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
blatistu49
blatistu49  •  08 Ianuarie 2020, 15:40

se vedem daca rezista 3...4 luni si va fi trimis inapoi la moldoveanu ca marfa refuzata cred ca urmeaza CRISTEA sa fie tras pe dreapta

potera
potera  •  08 Ianuarie 2020, 15:27

A mai spus cineva aici pe site că Miron e lent și cam grăsuț subscriu și mai vin cu complectarea că aproape toate intrările lui sunt de fault.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  08 Ianuarie 2020, 15:15

Revenind la subiect, cam teapa venirea lui Miton la Steaua, in tradiția chiflele servite de iftime lui jiji! Steaua avea nevoie de fundaș central de picior stâng sa nu-l mai chinuie acolo pe Planic. Miron e cu dreptul, e lent și msi e și pufos, deci cam teapa!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează