FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL

Exploziv! Mircea Rednic a ieșit la atac: „Trebuie să fii cretin! Vreau dovezi”

Mircea Rednic, foto: Facebook UTA Arad +13   FOTO
Mircea Rednic, foto: Facebook UTA Arad

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 00:45 / Actualizat marti, 27 august 2024 00:49

UTA Arad - Farul Constanța 1-1. Mircea Rednic (62 de ani), tehnicianul gazdelor, a lansat un atac dur la finalul meciului. Totul a pornit de la un banner pe care l-au afișat fanii arădenilor, cu referire la jucătorii pe care i-a adus „Puriul”.

Prin mingicari aduși pe comisioane, spiritul alb-roșu dispare” a fost banner-ul afișat de galeria arădenilor. S-a scandat și „UTA liberă!”. Fanii au criticat desele schimbări de jucători de la UTA. În fiecare perioadă de mercato, Mircea Rednic a renunțat la foarte mulți jucători și a adus un număr semnificativ în locul lor.

Mircea Rednic nu s-a putut abține la flash-interviu și a avut un răspuns dur, fiind sătul de criticile pe care le-a primit de-a lungul timpului din cauza jucătorilor pe care i-a adus în România.

Mircea Rednic s-a săturat: „ANAF a fost de 3 ori peste firma fiicei mele și a felicitat-o”

„E greu de digerat acest rezultat de egalitate. Trebuia să tragem puțin de timp, nu să dăm «lumânări» pe zonă centrală. Am făcut greșeli în lanț, normal că e dureros.

UTA - Farul / FOTO: Bogdan Cioara (Arad)
Arădenii au deschis scoul în minutul 22 / Sursă foto: Facebook@ UTA Arad
Farul a obținut in extremis un punct din deplasarea de la Arad, 1-1 / Sursă foto: Facebook@ UTA
„Prin mingicari aduși pe comisioane, spiritul alb-roșu dispare”, a fost banner-ul afișat de galeria arădenilor. S-a scandat și „UTA liberă!” / foto: Bogdan Cioara
UTA - Farul / FOTO: Bogdan Cioara (Arad)
+8 FOTO

Am certat pe toată lumea, cum să pierdem două puncte atât de ușor? N-aveam voie. Mai erau 2 minute, trebuia să gestionăm altfel jocul. Tragi de timp, te pui pe jos, vine doctorul, nu te poate da afară! Îmi pare rău că trebuie să fac din astea.

Aveam nevoie de mai mult profesionalism în situații de genul acesta. Trebuia să calmăm jocul, să-l întrerupem”, a declarat Mircea Rednic la Prima Sport.

„Puriul” a răspuns acid în momentul în care a fost întrebat despre banner-ul afișat de fanii arădenilor: „Sunt transferuri bune zic eu, știți cât de scumpi sunt jucătorii români acum? Din cauza legilor care s-au dat, obligația de a avea un anumit număr de jucători români în lot.

Multe echipe preferă să ia jucători străini. Familia Rednic n-are nevoie de comisioane, trebuie să fii cretin, tâmpit, unde sunt dovezile? ANAF a fost de 3 ori peste firma lui fiică-mea și a felicitat-o. Lucrurile sunt clare cu jucătorii. Există un buget. Toți jucătorii vin cu cel puțin un impresar”, a adăugat Rednic.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf și pilaf!”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (17)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  27 August 2024, 15:01

Nu contează ANAF-ul pentru că firma fiică-sii nu e acuzată de ilegalități. Problema e că se îngrașă cu comisioane. Acesta pare a fi motivul pentru care Rednic, peste tot pe unde antrenează, face tone de transferuri.

mogosoaia
mogosoaia  •  27 August 2024, 12:17

Prima data a fost Apostu, care avea exclusivitate, acum e Rednic... Acest club, clona a vechiului si decedatului club U.T.Arad (Uzinele Textile Arad, pentru cine nu stie), pare a fi infiintat pentru interese financiare si cam atat.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  27 August 2024, 11:55
Postat de mr90 pe 27 August 2024, 08:53

"Tragi de timp, te pui pe jos" = "aveam nevoie de mai mult profesionalism"

Da amice, asa trebuie. Pele era mare și pt ca te injura, te scuipa , folosea tot arsenalul ca să câștige meciul.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează