FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA - POLI IAȘI

Tony da Silva, reacție dură după Farul Constanța - Poli Iași: „Sunt nervos!”

Anthony da Silva / Foto: GSP.ro
Anthony da Silva / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2024 00:05 / Actualizat duminica, 04 august 2024 00:28

Anthony da Silva, antrenorul lui Poli Iași, s-a declarat nervos pentru faptul că echipa sa a pierdut pe terenul Farului Constanța, scor 2-0, într-o altă partidă în care a risipit mai multe ocazii de gol.

Tony a contorizat că elevii săi au risipit în celelalte trei etape ale Superligii 28 de ocazii de gol, la care se adaugă încă patru din această seară împotriva „marinarilor”. Până acum, moldovenii au înscris două goluri în noul sezon și au câștigat un singur joc, celelalte trei fiind înfrângeri.

Anthony da Silva și-a exprimat frustrarea după Farul Constanța - Poli Iași 2-0

„Eu am spus că în trei meciuri am avut 28 de oportunități de gol. Acum am avut încă patru. Ăsta este fotbalul, eu trebuie să îmi cer scuze față de fani. S-a jucat puțin. Am luat gol, după aceea a venit problema cu iluminatul, după aceea a venit furtuna. Ne-a fragmentat meciul.

E nasol că meci de meci avem oportunități, însă lipsește ultima pasă, ultimul gest. E ceva psihic, revenim mereu la meciul anterior. Farul a câștigat, bravo lor! Sincer, e greu când pierdem, pentru că băieții meritau mai mult. Cred că noi am arătat ca o echipă bună, care are principii de joc, care își creează ocazii bune de a marca.

Noi am schimbat din punct de vedere strategic și după asta am avut oportunitate din nou singur cu portarul. Sunt nervos pentru că noi creăm oportunități și nu dăm gol. Ei la prima ocazie au dat un gol frumos. Au fost mai pragmatici, asta este”, a declarat, la Prima Sport, Tony, la finalul partidei Farul Constanța – Poli Iași 2-0.

Mihai Bordeianu a refuzat banderola pentru Alin Roman

Tot la finalul partidei cu Farul, mijlocașul defensiv Mihai Bordeianu a dezvăluit că a refuzat să primească de la Tony banderola de căpitan, deoarece îl consideră pe Alin Roman jucătorul cel mai potrivit pentru acest lucru.

„Cred că toată lumea s-a gândit legat de nocturnă. Dacă nu pornește, se întâmplă ce s-a întâmplat acum câțiva ani la Iași, când Iașiul a pierdut la scor de neprezentare. Parcă nici nu puteai să respiri, așa puternică era nocturnă.

Trebuie să fim realiști, lucrurile nu sunt OK. Am jucat două meciuri acasă, cu Botoșani am bătut, dar cu Buzău trebuia să câștigăm. Și cu Farul puteam să scoatem un punct.

Eu am spus că trebuie să aibă căpitanul continuitate. Alin merită să fie căpitan, pentru că e un jucător exponențial al clubului, anul trecut a fost golgheter și a tras echipa după el. Merită să fie căpitan”, a spus și Mihai Bordeianu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  04 August 2024, 02:22

Tony tine valiza la ușă pregătită!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  04 August 2024, 01:00

Tony ai nimerit în locul nepotrivit în momentul ce sa vezi tot nepotrivit ! Dar lasă și treceți în expiwrenta ta ,Problema este la ei Poli Iași o veșnică echipa cu multe probleme ,desigur negative ,Politic ,Primărie, Sponsori, etc!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează