FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA - POLI IAȘI

5 lucruri care nu s-au văzut la TV la Farul – Poli Iași 2-0: „Să mă dea afară!” 

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2024 07:15 / Actualizat duminica, 04 august 2024 09:45

Meciul dintre Farul Constanța și Poli Iași a fost unul ciudat, din cauza celor două întreruperi de aproape un sfert de oră. În plus, Gică Hagi a fost tensionat și din cauza situației delicate din clasament a echipei sale. „Regele” a răbufnit în prima parte a jocului și a avut un schimb aprins de replici cu fanii care i-au cerut să-l schimbe pe Rivaldinho. GSP vă dezvăluie cinci lucruri pe care nu le-ați văzut la TV. 

1. La conferința de presă premergătoare meciului, Gică Hagi i-a trimis exact pe cei doi marcatori din partida cu Poli Iași. Ambii atacanți, Rivaldinho și Gabi Iancu au fost nevoiți să explice de ce nu au marcat în primele runde, chiar dacă echipa și-a creat numeroase ocazii de a marca. Au promis că vor încerca să o facă împotriva moldovenilor și s-au ținut de cuvânt, ba chiar ar fi putut reuși „dubla”, fiecare trecându-și în cont și câte o ocazie uriașă. 

Gheorghe Hagi, deranjat de unii dintre fanii Farului: „Să mă dea afară, să vină ei să antreneze”

2. În prima parte a partidei, spectatorii l-au contestat pe Rivaldinho, ceea ce l-a deranjat pe Gică Hagi. Managerul tehnic al gazdelor i-a admonestat pe fani, iar câteva minute mai târziu brazilianul a deschis scorul. „Unii îmi spun din tribună pe cine să schimb. Jucătorii sunt înjurați, este prea mult. Să mă dea afară, să vină ei să antreneze. Dacă nici în cel care a câștigat titlul nu aveți încredere, nu este normal”, a spus Hagi după meci.

La finalul primei reprize, „Regele” a avut o discuție mai aprinsă și cu arbitrul de rezerva, George Găman, căruia i-a reproșat că nu a oprit jocul, deși Mihai Popescu se afla întins pe gazon după ce încasase o lovitură la cap. 

3. Oaspeții au fost însoțiți de o galerie formată din câteva zeci de persoane, care i-au încurajat pe tot parcursul jocului. Fanii moldoveni au fost nevoiți să înfrunte ploaia torențială, peluza lor fiind singura în totalitate în aer liber, în timp ce restul spectatorilor din stadion s-au adăpostit în zonele acoperite. Mulți au renunțat însă pe parcurs, iar la final au mai rămas doar câțiva suporteri. 

4. Cu 10 minute înainte de final, la o fază fixă, fundașul dreapta Todor Todoroski a fost dezorientat de indicațiile venite de pe bancă. Mai întâi, a fost trimis să rămână la centrul terenului, apoi i s-a făcut semne disperate să meargă în partea dreaptă. În cele din urmă, a plecat surescitat pe partea sa, făcând semne de nemulțumire către bancă. 

5. Ruperea de nori a fost un prilej de distracție pentru fanii constănțeni. Unul dintre aceștia a coborât pe gazon în timpul întreruperii cauzată de furtună și a plonjat în fața porții, în uralele galeriei. 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Lucrările avansează la Polivalenta de 72 de milioane de euro și 10.075 de locuri: „Dacă păstrăm ritmul, o finalizăm la termen”
Altele
Lucrările avansează la Polivalenta de 72 de milioane de euro și 10.075 de locuri: „Dacă păstrăm ritmul, o finalizăm la termen”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
Spaima_oilor
Spaima_oilor  •  04 August 2024, 16:18

Faristii sa plece. In Romania doar Rapid Bucuresti si restul. Va vom vedea in genunchi in urmatoarele 9 luni

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  04 August 2024, 11:52

...trebuie taiat raul de la radacina ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează