FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Gică Hagi vrea un fotbalist de la FCSB! Doar salariul mai stă în calea transferului

Denis Haruț (al treilea de la dreapta la stânga), foto: Imago Images
Denis Haruț (al treilea de la dreapta la stânga), foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 19:25 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 22:37

Farul vrea să acopere plecarea lui Mihai Popescu (31 de ani) la FCSB prin aducerea unui fundaș aflat într-o situație delicată la roș-albaștri. Este vorba despre Denis Haruț (25 de ani), cel care prinde din ce în ce mai puține minute la campioana României.

În timp ce așteaptă oficializarea transferului lui Mihai Popescu la FCSB, Farul încearcă să se replieze. Plecarea jucătorului în vârstă de 31 de ani lasă un gol mare în apărarea constănțenilor.

Fundaș central de meserie, aceasta a fost folosit de Gică Hagi pe flancul drept al defensivei. Mutarea a venit după evoluțiile lipsite de consistență ale tânărului Dan Sîrbu, singura variantă rămasă pentru acest post.

Farul insistă pentru transferul lui Haruț de la FCSB

Drept urmare, alb-albaștrii insistă pentru Denis Haruț, care nu intră în calculele lui Elias Charalambous la FCSB. Fundașul în vârstă de 25 de ani a bifat o singură prezență în tricoul roș-albaștrilor în acest sezon, fiind integralist în duelul pierdut cu Oțelul Galați, în etapa a 2-a a Superligii.

În trei rânduri a rămas în afara lotului, iar la alte trei partide a fost doar rezervă. Totul în contextul în care campioana și-a menajat o parte dintre titulari în campionat, punând accentul pe cupele europene.

Gică Hagi vrea un fotbalist de la FCSB! Doar salariul mai stă în calea transferului
Denis Haruț, foto: Instagram

Din câte se pare, jucătorul nu ar spune nu unei mutări la Constanța. Mai ales că a fost dorit și în ultima pauză competițională, dar negocierile au fost sistate din cauza unei accidentări. Marea problemă o constituie însă salariul mare pe care îl are la FCSB, peste 10.000 de euro pe lună.

O sumă pe care Farul nu și-o poate permite, singurul care se ridică la acest nivel fiind internaționalul Denis Alibec. Intrat în ultimul an de contract, fundașul care joacă atât pe flancul drept, cât și în centrul apărării ar putea astfel să aleagă cea mai convenabilă variantă din punct de vedere financiar. Să rămână la FCSB până în vara lui 2025, apoi să-și găsească o echipă din postura de jucător liber de contract.

400.000 de euroeste cota lui Denis Haruț, potrivit Transfermarkt, mult în scădere după ce în momentul transferului la FCSB, în 2021, se ridica la 1,1 milioane de euro

31 de prezențe în Superligaa adunat fundașul în vârstă de 25 de ani în trei sezoane și jumătate petrecute la FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Campionate
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (7)
M0tanul
M0tanul  •  03 Septembrie 2024, 00:37
Postat de username_2 pe 02 Septembrie 2024, 20:58

parcă Regele avea enșpe andări, așa se zice pe gsp în loc de tineri, care abia așteaptă să fie „debutați”...ce s-a ales de ei?

Din câte se pare, praful. Pfuu, să nu ne în ochi!

contrabas3
contrabas3  •  02 Septembrie 2024, 23:07

Dacă îl dă Becali pe Haruț, face o mare greșeală! Una este să nu îți placă băiatul (ca om), alta este să nu îl placi ca fotbalist. Și Haruț a făcut treabă bună de fiecare dată când a jucat.

tictictic
tictictic  •  02 Septembrie 2024, 22:42

Hai Steaua!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează