FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - POLI IAȘI

Farul - Poli Iași 2-0 » Elevii lui Hagi au rezolvat meciul în prima parte. La „polo”, în repriza a doua, a fost 0-0

Ploaia a făcut ca meciul Farul - Poli Iași să fie întrerupt din nou
Ploaia a făcut ca meciul Farul - Poli Iași să fie întrerupt din nou

Articol de , - Publicat sambata, 03 august 2024 23:20 / Actualizat sambata, 03 august 2024 23:20

Farul a învins-o pe Poli Iași în etapa 4 a Superligii, 2-0, prima victorie pentru dobrogeni în acest sezon, la capătul unui meci întrerupt de două ori.

Meciul a avut un ritm bun din start, iar în minutul 7 am asistat la prima mare ocazie: pasa lui Tailson a desfăcut apărarea adversă și l-a lăsat pe Gheorghiță 1 la 1 cu Buzbuchi. Vârful moldovenilor a avut tot timpul din lume să-și așeze mingea pe șut, dar a ratat, execuția fiindu-i blocată de portarul gazdelor. Un minut mai târziu, a venit rândul lui Vali Gheorghe să treacă pe lângă gol. Jucătorul de bandă a ratat ținta din plonjon.

Farul a rezolvat jocul din prima repriză

Treptat, jocul Farului a căpătat consistență. Abia trecuserăm de minutul 30, iar Rivaldinho, găsit de Grameni în careul advers, a trecut pe lângă gol. Brazilianul a pivotat excelent de lângă Ispas, dar a alunecat chiar înainte de finalizare.

A fost un avertisment din partea dobrogenilor, care n-au mai greșit câteva minute mai târziu. În minutul 34, Rivaldinho s-a întins și a înscris din fața porții, servit ideal de Cristi Ganea.

Golul lui Rivaldinho a fost urmat de întreruperea partidei, după ce majoritatea becurilor instalației de nocturnă s-au stins. A durat 13 minute până ce problema a fost rezolvată, iar meciul a putut fi reluat.

Pauza nu a schimbat nimic, Farul a rămas mai bună și a înscris golul 2 prin Gabi Iancu, care a finalizat cu capul din centrarea lui Grameni. Pauză, 2-0 pentru Farul.

Ploaia a stricat jocul, 0-0 în partea a doua, la „polo”

Desfășurată în condiții de ploaie torențială, partea secundă nu a propus la fel de mult spectacol precum startul meciului, mai ales după întreruperea din minutul 64, când furtuna era la apogeu.

La reluare, terenul îmbibat cu apă i-a încurcat serios pe fotbaliști. De exemplu, o „baltă” a oprit o pasă către poarta Politehnicii, ceea ce l-a pus pe Radaslavescu pe contraatac. Din fericire pentru ieșeni, Eduard a ratat 1 la 1 cu portarul!

Joc încrâncenat până la final, 2-0 în final pentru Farul, care obține astfel prima victorie din acest sezon și urcă pe locul 7, peste moldoveni, care rămân la 3 puncte.

FINAL » Farul - Poli Iași 2-0

  • Au marcat: Rivaldinho '34; G. Iancu '45+11
  • 3.368 de oameni au asistat la meci - număr oficial.
  • Farul a marcat primul gol al sezonului în minutul 34 din etapa a 4-a, astfel că a depășit 300 de minute fără reușită în această stagiune, fără să luăm în considerare și prelungirile din celelalte 3 runde.
  • Pentru statistici, click AICI

Farul - Poli Iași, echipele de start:

FARUL (4-3-3): Buzbuchi - M. Popescu, Bălașa, Gustavo, Cr. Ganea - Vînă, Nedelcu, Grameni - G. Iancu, Rivaldinho, Grigoryan
Rezerve: Ducan - Sîrbu, Dănuleasa, Grosu, Queirós, Radaslavescu, Casap, N. Popescu, Dican, A. Ciobanu, Doicaru, Al. Stoian
Antrenor: Gheorghe Hagi

POLI IAȘI (4-2-3-1): J. Fernandez - Todoroski, Fl. Ilie, Samayoa, R. Ispas - A. Roman, Bordeianu - Tailson, Gouet, V. Gheorghe - A. Gheorghiță
Rezerve: T. Niga - Atanaskoski, Guilherme, Claudio Da Silva, Stefanovici, Itu, Miskovic, D. Ciobanu, M. Tănasă, L. Mihai, Harrison, Kamberi
Antrenor: Anthony Da Silva

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi”
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti). A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Mitruţi Daniel (Craiova).
Arbitru VAR: Antonie Andrei (Bucureşti). Arbitru AVAR: Moroiță Andrei (Ploieşti)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (18)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  04 August 2024, 08:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Caraghete
Caraghete  •  03 August 2024, 23:58
Postat de legio.sud pe 03 August 2024, 21:16

Machidonule , vă încalecă moldovenii, fără arbitri trageți la retrogradare anul ăsta , taci .

Ofticatule...sunt roman get pe get...Faru se ridica ca Hopa Mitica, esti ofticat rau oltene...:)))

talpaiadului
talpaiadului  •  03 August 2024, 23:41

Meci castigat pe merit de catre Farul, care s-a instalat la carma partidei dupa primele 20 de minute de joc, care au fost la discretia Iasiului. Cei de la Iasi au ratat cu seninatate cateva ocazii cat roata carului de mari la inceputul partidei, dar, dupa aceea, s-au comportat ca o echipa care se indreapta cu pasi grabiti catre retrogradare. Nici Farului nu i se poate prevedea un viitor apropiat linistit, tinand cont n-a aratat mare lucru, dar macar a reusit sa bage mingea in poarta de doua ori, un progres evident fata de precedentele trei partide, in care nu reusise sa marcheze nici macar un gol.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează