FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi dezvăluie de ce s-a prăbușit Farul după ce a câștigat titlul: „Eu am greșit!”

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 19:30 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 20:26

Gică Hagi a recunoscut într-o conferință de presă făcută azi că nu e pe deplin mulțumit de transferurile făcute în vară de Farul.

După ce a devenit campioană, Farul a transferat zece jucători. Dintre aceștia, Carnat, Vianna și Bassong au plecat tot în vară, după doar câteva meciuri. Acum, Hagi spune că și-ar fi dorit să aducă jucători mai valoroși, dar nu a avut bugetul necesar.

Gică Hagi anunță o măsură radicală la Farul! Vrea să renunțe la poziție: „Nu mai pot, nu mai vreau! Gata, îmi ajunge! Să vină alții”
FARUL
Gică Hagi anunță o măsură radicală la Farul! Vrea să renunțe la poziție: „Nu mai pot, nu mai vreau! Gata, îmi ajunge! Să vină alții”

VIDEO Gică Hagi recunoaște: „Am greșit la transferuri”

„Am greșit la transferuri. Am făcut transferurile pe care le făceam de obicei. Dar Farul avea pretenții mult mai mari. Farul a fost campioana României. Trebuia să aducem jucători valoroși, care costă. Dar trebuie să ai buget și bani. 

Trebuie să crești, să te dezvolți. Ca să te duci în Europa, trebuie bani. Trebuie jucători. Care să fie mai buni ca ai mei. Trebuia să aduc 4-5 jucători mai buni ca ai mei. Dar ăia costa de la 200.000 de euro în sus. Farul a fost echipa cea mai bună și trebuia să aducă jucători valoroși”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.

Mutările făcute de Farul în vara lui 2023

  • Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
  • Veniri: Marco Borgnino (Rafaela), Rivaldinho (CSU Craiova), Nicolae Carnat (CS Mioveni), Fábio Vianna (FC Argeș), Ionuț Vînă (CSU Craiova), Damien Dussaut (Rapid), Zorhan Bassong (FC Argeș), Diogo Queirós (Famalicao), Amine Benchaib (CS Mioveni), Louis Munteanu (Fiorentina)
  • Reveniri: Florian Haită (U Cluj), David Maftei (Unirea Dej), Răzvan Matiș (Unirea Dej), Gabriel Buta (Unirea Dej), Robert Mustacă (Slobozia), Denis Bujor (Slobozia), Ștefan Bodișteanu (CSA Steaua)
  • Plecări: Ștefan Bodișteanu (Oțelul), Carlo Casap (liber), Vlad Morar (liber), Rolandas Baravykas (liber), Denis Alibec (Muaither SC), Kevin Doukoure (U Cluj), Fabio Vianna (ETO Gyor), Nicolae Carnat (FC Voluntari), Gabriel Buta (împrumutat la FCU Craiova), Zorhan Bassong

Citește și: 

Tamaș s-a reapucat de fotbal: „Gabi este ultimul nostru transfer”

Dinamo, reclamată de un fost jucător la Înalta Curte » Acuzații grave de corupție pe axa APCH - CS Dinamo - MAI - Dinamo 1948

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (10)
muzzi1
muzzi1  •  12 Decembrie 2023, 21:44
Postat de damnatul35 pe 09 Decembrie 2023, 21:13

auzi si la marele rege -ca aia mai buni costa de la 200 mi in sus -da ce ai facut cu banii pe care l-ai fraierit pe Gigica .sunteti cativa pe acolo -popescu,rivaldo -aia cu ce contribuie ? sa nu zici ca aduc bani de salarii -ati luat ptr campionat de la frf 2,6 mil ,ptr participare in preliminarii in jur de 2 mil ,vanzarea lui borza 800 mii ,sponsorizari superbet si altii 3,4 mil,mazilu la brighton 3 milioane,enes sali la dallas 2,8 mil-IN TOTAL IN JUR 11,5 MILIOANE VENITURI ! Si voi *** ptr 200 mii ,cu bani de acasa cand mai veniti si voi ?machidonul tot machidon ramane -urla foamea in voi de lacomii ce sunteti

nu urla foamea in ei, da-i in colo , sunt doar lacomi! asa sunt ei, cand eram pustan lucram barman in tara, acum 30 de ani aproape si ma uitam la ei! faceau nunti si botezuri, veneau cu Porsche-uri si BMW seria 7 sau Mercedes toti si cand plecau dimineata strangeau pana si alunele si scobitorile de pe mese si le bagau in sac, sa duca acasa! se uitau efectiv urat la tine daca treceai si iti puneai un pahar cu apa dupa o noapte muncita! face cinste spiritului lor de a economisi, dar parca exagerat sa-ti mananci din cur in felul asta!

TheRealGicaContra
TheRealGicaContra  •  09 Decembrie 2023, 22:14

Hagi bate saua sa priceapa iapa. A fost aburit de Marica sa faca fuziunea cu Farul, ca o sa vina bani garla de la primarie si consiliul local. Pana atunci nici nu voia sa auda de Farul, o tinea sus si tare cu Viitorul lui cu 300 de spectatori. Acum a bagat in buzunar banii pe tot ce a vandut, numai ca nici cei de la primarie n-au fost fraieri sa arunce cu bani pe achizitii. Pute tare ce se intampla la Farul! Rivaldo ce bani a bagat in club? A venit cu petarda de fii-su ca aport de capital?

raf1946
raf1946  •  09 Decembrie 2023, 22:06

Dacă tot spui că îți trebuiau, să zicem, 5 jucători peste cei pe care-i aveai, atunci de ce nu ai luat măcar 3 la un preț de vreo 3-400.000 de € un jucător. Ți-a plăcut când vinzi pe 1-2 milioane de €, dar să aduci, pauză. Și mai vorbești de creștere a valorii echipei tale și a fotbalului romanesc în general.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează