FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1

Marius Croitoru îi ia tare pe olteni: „N-am văzut nimic la voi, doar mingi lungi!”

FC Botoșani și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda secundă din play-off. Marius Croitoru (40 de ani) nu a fost impresioant de prestația oltenilor. +15   FOTO
FC Botoșani și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda secundă din play-off. Marius Croitoru (40 de ani) nu a fost impresioant de prestația oltenilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 22:02 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 22:07

FC Botoșani și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda secundă din play-off. Marius Croitoru (40 de ani) nu a fost impresioant de prestația oltenilor. 

Marius Croitoru crede că formația lui ar fi meritat să câștige meciul cu Craiova și a trimis câteva „săgeți” în direcția oltenilor. 

Croitoru n-a fost impresionat de Craiova

„Din păcate, doar un punct. Meritam victoria, Craiova n-a ajuns la poarta noastră în prima repriză. În a doua parte, Keyta a ratat singur cu portarul, apoi pe contraatac am luat gol. Papa, la fel, singur cu portarul, a ratat. 

N-am văzut nimic la cei de la Craiova, doar mingi lungi. Nu e nicio rivalitate cu cei de la Craiova, sunt trei puncte puse în joc și luptăm pentru ele. Am reușit să bat alte echipe, există un echilibru, bați pe unele, pierzi cu altele. 

Obiectivul nostru este să adunăm cât mai multe puncte, pentru a ne clasa cât mai sus. Patronatul nu mi-a trasat niciun obiectiv. Obiectivul este al nostru, al meu și al vestiarului, vrem să jucăm bine, să câștigăm, pentru că nu putem să ne comparăm cu alte echipe din play-off, care și-au îmbunătățit loturile, iar noi am pierdut 4-5 jucători”, a declarat Marius Croitoru, conform Digisport.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Botoșani - Craiova

+11 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Craiova pierde al doilea titular după un singur meci în play-off » Scos din joc tot de Nouvier!

Panduru se ia de un antrenor din play-off: „Nu îmi place ce văd, ai distrus atacul!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
aius
aius  •  22 Aprilie 2021, 13:56

Asa e *** de moldovean!In schimb, noi am vazut niste prost-crescuti-macelari cu Craiova,si niste Lasi ,cu echipa ciobanului !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  22 Aprilie 2021, 10:40
Postat de dansy pe 22 Aprilie 2021, 10:22

Daca cineva fura stabileste justitia nu un habarnist ca tine.De exemplu justitia a hotarat ca Mititeaua sa stea la puscarie pt furt.

Ai dreptate man .. justiția in Romania e super .. numai oameni cinstiti in Romania .. Când aud cuvantu justiția.. știu deja ca e furaciune ... doar ca noi .. poporul .. suntem varza rău.. creierul e pe post de ornament... Vad asta din răspunsul tau .. "justiția spune nu tu habarbistule" pfffff .. ce terci ai in cap ... justiția condamna un găinar la 10 ani .. și violatori și adevărați hoți (gen Dragnea) arest la domiciliu .. nu mai spun nimic de criminalii Huidu , Mario(Iorgulescu) , Păunescu .. . Și exemple sunt muuuuuuulte ..

dansy
dansy  •  22 Aprilie 2021, 10:22
Postat de george_br pe 22 Aprilie 2021, 09:40

Pai nici n-avea cum, in astia 7 anisori, la cat de protejata e... Ea este implicata in alte lucruri mai rusinoase, cu ar fi FURTUL DE IDENTITATE..

Daca cineva fura stabileste justitia nu un habarnist ca tine.De exemplu justitia a hotarat ca Mititeaua sa stea la puscarie pt furt.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează