FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - U CLUJ

LIVE ORA 18:00 FC Botoșani - U Cluj, duel imprevizibil în etapa #14 a Superligii. Echipele probabile + cele mai tari cote

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2024, 09:17 / Actualizat luni, 28 octombrie 2024 11:18

FC Botoșani - U Cluj este o confruntare deschisă oricărui rezultat, chiar dacă se întâlnește o formație ce caută să se elibereze din zona roșie a clasamentului cu liderul Superligii. Meciul este azi, luni, de la ora 18:00, livetext pe GSP.ro și în direct la TV la Digi și Prima.

FC Botoșani - U Cluj propune un duel mai mult decât interesant între ocupanta ultimului loc și liderul clasamentului. La prima vedere, un duel dezechilibrat, dar formația moldavă a început să strângă puncte în ultima perioadă.

În ultimele trei runde este neînvinsă. A revenit de la 0-2 în deplasare cu Dinamo și a încheiat meciul cu o remiză, scor 2-2. A învins Rapid, scor 2-0, pe teren propriu. A plecat neînvinsă din Bănie, 0-0 cu Universitatea.

LIVE DE LA ORA 18:00 Botoșani - Universitatea Cluj

U Cluj continuă să-și impună supremația în Liga 1, ocupă fotoliul de lider, iar Ioan Ovidiu Sabău a precizat ferm că obiectivul său ferm este să-și păstreze poziția cel puțin până la finele turului sezonului regulat.

Detalii AICI despre meciurile etapei #14 a Superligii

U Cluj mai are două meciuri, la Botoșani și acasă cu Farul. Este la 5 puncte în fața locului secund, ocupat de Universitatea Craiova!

Eu sunt pe termen scurt, U Cluj pe locul 1 până la finalul turului. Apoi, voi face clarificări vizavi de viitor. Trebuie să ne bucurăm, să continuăm cu încredere în ceea ce facem, să avem concentrare, să intrăm pe teren să dăm totul. Să nu mai fie „dacă”... „Dacă aș fi făcut asta, atunci...”. Trebuie să îmbunătățim posesia, jocul, tot
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Click AICI pentru detaliile meciului

În ultimele cinci runde, U Cluj a legat prestații aplaudate la scenă deschisă, precum victoria din Giulești, 2-0 cu Rapid, sau succesul recent de acasă cu Oțelul, scor 2-0, cu remiza de la Clinceni cu Slobozia (2-2), smulsă in extremis și eșecul din Copou, 0-1 cu Poli Iași.

Echipele probabile la FC Botoșani - U Cluj

FC Botoșani (4-2-3-1): Anestis - Friday, Sadiku, A. Miron, Pavlovic - Petro, Francisco - E. Florescu, Ongenda, Bodișteanu - Chică-Roșă
Rezerve: Ed. Pap, Șeroni, Diez, Mitrov, L. Fulop, G. David, Pănoiu, E. Lopez, Matricardi, Kaprof, Țigănașu, Mouaddib
Absenți: -
Antrenor Liviu Ciobotariu

U Cluj (4-3-1-2): Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Simion, Bic, Ov. Popescu - Nistor - Thiam, Blănuță
Rezerve: Gorcea, Lasure, Berto, Codrea, Bota, Techereș, Oaidă, Oancea, Rață, Miranyan, Mitrea, Tchassem
Absenți: Silaghi (accidentat), Van der Werff (incert)
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Stadion Municipal
Arbitru Szabolcs Kovacs (Satu Mare). Asistenți Alexandru Vodă (Alba Iulia), George Duță (Bacău)
Arbitru VAR Florin Andrei (Târgu Mureș). Asistent VAR Claudiu Marcu (Constanța)

Cele mai interesante date ale avancronicii FC Botoșani - U Cluj

Două victorii (1-0 UTA Arad, 2-0 Rapid), o remiză (3-3 Gloria Buzău) şi două înfrângeri au înregistrat botoşănenii în ediţia curentă pe teren propriu. De partea cealaltă, clujenii au pierdut doar un joc în deplasare, 0-1 cu Poli Iaşi, în rest trei succese şi patru rezultate de egalitate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de zece ori, de cinci ori s-au impus ardelenii, un joc a fost câştigat de botoşăneni, iar de alte patru ori au remizat.

  • Prima confruntare a avut loc pe 7 octombrie 2013, FC Botoşani-Universitatea Cluj 1-1 (antrenori Cristian Popovici / Gheorghe Barbu).

  • Singurul succes din contul moldovenilor s-a consemnat pe 24 august 2014, FC Botoşani-Universitatea Cluj 1-0.

  • Două dintre cele patru egaluri s-au terminat fără gol marcat, dintre care unul cu botoşănenii în postura de gazde (6 mai 2023).

  • Cea mai recentă dispută directă din Superligă: 15 martie 2024, Universitatea Cluj-FC Botoşani 3-0, goluri marcate de Dan Nistor şi Ante Roguljic - dublă.

Liviu Ciobotariu vs. Ioan Ovidiu Sabău: 6 dueluri în campionat - două victorii Ciobotariu - patru succese Sabău.

Mediile de vârstă: FC Botoşani - 27 ani şi cinci luni; Universitatea Cluj - 27 ani şi trei luni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Conducerea Rapidului, primă reacție halucinantă după gesturile golănești făcute de Marius Șumudică: „A fost ireproșabil! Scoatem în evidență senzaționalul, nu a fost nimic”
Superliga
Conducerea Rapidului, primă reacție halucinantă după gesturile golănești făcute de Marius Șumudică: „A fost ireproșabil! Scoatem în evidență senzaționalul, nu a fost nimic”
Simona Halep - Yue Yuan, în primul tur la Hong Kong » Ora de start a partidei
Tenis
Simona Halep - Yue Yuan, în primul tur la Hong Kong » Ora de start a partidei
Decernarea Balonului de Aur are loc astăzi » La ce oră începe ceremonia, unde se poate vedea și cine este principalul favorit
Campionate
Decernarea Balonului de Aur are loc astăzi » La ce oră începe ceremonia, unde se poate vedea și cine este principalul favorit

„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”

Darius Olaru, consternat de modalitatea în care s-a prezentat Rapidul cu FCSB: „Nu ne așteptam să fie așa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close