FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Ianis Hagi, încă un internațional român de la Euro este pe lista FCSB-ului: „Îl doresc”

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 23:09 / Actualizat vineri, 30 august 2024 23:43

Mihai Pintilii (39 de ani), fost căpitan al celor de la FCSB, în prezent antrenor secund în stafful lui Elias Charalambous (43 de ani), a dezvăluit cine este fotbalistul pe care și-l dorește ca întărire, după ce campioana României și-a aflat adversarele din grupa Europa League.

În contextul în care a fost întrebat despre posibilitatea ca Ianis Hagi (25 de ani) să ajungă în echipa roș-albaștrilor, Pintilii a recunoscut că s-ar bucura, însă a menționat că și l-ar dori și pe Alexandru Cicâldău (27 de ani).

Alexandru Cicâldău, dorit de Mihai Pintilii la FCSB

Nu știu, eu m-aș bucura, dar nu am ce să spun până nu-l văd în vestiar. Așa, din spuse, mi l-aș dori și pe Cicâldău. Oricine are valoare.

Doar patronul decide aici și vom aștepta decizia lui. Vom vedea”, a declarat Mihai Pintilii, conform digisport.ro.

Presa din Turcia a anunțat că Alexandru Cicâldău se va transfera de la Galatasaray la Westerlo, grupare din prima ligă a Belgiei, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. De atunci însă, mutarea nu s-a concretizat și fotbalistul ar putea reveni în Liga 1.

Alexandru Cicâldău, fără șanse de a rămâne la Galatasaray

Alexandru Cicâldău s-a întors la Galatasaray, după ce a fost împrumutat timp de un an la Konyaspor, dar conducerea „Cim Bom Bom” este decisă să nu îl păstreze pe internaționalul român. Konyaspor a scăpat cu emoții de retrogradarea din Superliga Turciei. A terminat campionatul pe locul 16, cu 41 de puncte, la o „lungime” peste Ankaragucu.

Cicâldău nu a convins nici la Konyaspor. După ce a marcat doar un gol și a oferit numai două pase de gol în 31 de meciuri din campionatul Turciei, clubul turc a decis să nu îl achiziționeze definitv pe mijlocașul central român.

Regresul lui Alexandru Cicâldău

Cariera lui Alexandru Cicâldău s-a aflat într-un permanent regres de când a fost cumpărat de Galatasaray. Turcii au achitat în vara anului 2021, Universității Craiova, suma de 6,5 milioane de euro.

El a îmbrăcat tricoul „Cim Bom Bom”, în sezonul 2021-2022, de 41 de ori și a marcat 5 goluri. Cicâldău și-a trecut în cont și 4 pase decisive, însă conducerea celei mai titrate echipe din „Țara Semilunei” a decis de atunci să îl împrumute.

38de selecții și 4 goluri are Alexandru Cicâldău pentru naționala României

Până să ajungă la Konyaspor, Alexandru Cicâldău a fost împrumutat, în stagiunea 2022-2023, și la Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite. La arabi a punctat de 5 ori și a pasat decisiv de 7 ori în 30 de confruntări oficiale.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (5)
Van_Basten
Van_Basten  •  31 August 2024, 09:49

Ianis si Cicaldau, doi terminati.

calinescu_
calinescu_  •  31 August 2024, 09:23

EPAVE ....!!!!

Van_Basten
Van_Basten  •  31 August 2024, 06:58

"Nu știu, eu m-aș bucura, dar nu am ce să spun până nu-l văd în vestiar. Așa, din spuse, mi l-aș dori și pe Cicâldău. Oricine are valoare. Doar patronul decide aici și vom aștepta decizia lui. Vom vedea” Oricine are valoare, a demonstrat tuturor, patronul decide...Pintilii are vorbele regelui de Constanta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează