FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 0-2

FCSB - CFR 0-2. Mihai Rotaru, reacție ironică la adresa formației lui Becali: „De ce nu?”

FCSB a trimis o formulă departe de cea standard în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2, iar Mihai Rotaru a taxat acest lucru +43   FOTO
FCSB a trimis o formulă departe de cea standard în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2, iar Mihai Rotaru a taxat acest lucru

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 06:59 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:15

FCSB a trimis o formulă departe de cea standard în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2, iar Mihai Rotaru a taxat acest lucru, cu câteva zeci de minute înaintea partidei.

  • Dacă Universitatea Craiova va câștiga meciul cu Astra la „masa verde”, oltenii sunt campioni și cu un egal cu CFR, în derbyul de luni seară
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova scoate cel mult un egal la Giurgiu, CFR va fi campioană în caz că ia măcar un punct în meciul cu CSU

Finalul de sezon a încins ostilitățile pe toate fronturile. Clujenii și oltenii se atacă de la distanță, Astra nu acceptă o înfrângere la „masa verde”, iar Mihai Rotaru și Gigi Becali condimentează lucrurile. Patronul oltenilor a comentat ironic echipa de start trimisă de Toni Petrea în meciul cu CFR.

„Îi felicităm, fac o muncă foarte bună. Să o țină tot așa, vor ajunge foarte sus, la anul vor fi mai sus. Îi felicităm și ar putea să o țină așa și un sezon întreg, de ce nu?”, a declarat Mihai Rotaru la Digisport Special.

+39 FOTO

Rotaru și Becali, schimb de replici de la distanță

Înaintea meciului FCSB - CFR Cluj, Mihai Rotaru declara: „Să vedem ce înseamnă demnitatea. Să fie omenie, să alergi după Bistrița cu bani, să pui fularul rivalei Dinamo București la gât?!”.

Replica lui Gigi Becali nu a întârziat să apară: „Băi, spuneţi-i lui ăsta, lui Rotaru, că dacă se mai naşte de cinci ori la unghia mea mică nu ajunge. Nici dacă se mai naşte de cinci ori. Eu nu-i răspund lui, eu vă spun vouă. Nu am ajuns să-i răspund lui Rotaru. El nici la unghia mea mică nu ajunge. Cine ştie, săracul, poate băuse şi el vreun pahar de vin”.

VIDEO. Clujenii așteaptă finala campionatului

Clasament play-off:

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Final incendiar de play-off! CFR învinge FCSB și joacă la Craiova cu trofeul pe masă

Toni Petrea explică de ce nu a băgat „greii” în teren: „Mi-a fost teamă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
enigmaticul
enigmaticul  •  01 August 2020, 15:30

Măi Becalule, cum ți-e unghia cea mică, așa îți este și creierul!! Acuma nu-ți doresc nici eu altceva, decât ce ți-au dorit și alții, adică s-o ții tot așa, întreg sezonul ce va urma!! Nu am avut și nici nu o să am ”afinități ” pentru vreuna din cele 3 echipe(CFR, Craiova,FCSB), dar când văd ”mocirla” în care se zbate fotbalul românesc din cauza unor astfel de mentalități, mă doare enorm. Cu astfel de *** din fotbalul nostru, nu vom progresa NICIODATĂ.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117180969237501
Alexandru Tomescu  •  01 August 2020, 14:58
Postat de Vasile Marin Cosmulescu pe 01 August 2020, 09:34

Steaua a făcut performanță datorită lui Valentin Ceaușescu fiind o echipă comunistă care a luat jucătorii cei mai buni din țară. Craiova a fost prima echipă care a sjuns în semifinalele unei cupe europene fără ajutorul comuniștilor. Echipele cu care a jucat Craiova erau mult valoric peste cele cu care s-a întâlnit Steaua, dar soldații au avut noroc mereu până au dat de Gigi cel corect. FCSB se va desființa în câțiva ani pentru că Gigi nu poate să piardă bani.

Zici tu ca fara ajutorul comunistilor(actuali pesedisti)?!Da Adrian Paunescu(febletea coanei Leana)ce cauta pe acolo,de ce v-a facut imn?Tare scurta minte ai sau te bazezi pe faptul ca mai uita lumea?Ma amaratule iti dau o lista cu ccateva echipe ale comunistilor:Victoria Bucuresti(Securitate,presedinte Dragomir cel pus sef la Liga),Scornicesti(PCR,presedinte tot Dragomir),Flacara Moreni(SEcuritate),Dinamo Bucuresti(Securitate si Militie),Steaua Bucuresti(Armata si PCR) ASA Tg.Mures(Armata si politrucii locali care nu suflau in fata celor din Capitala,toate echipele cu denumirea Dinamo(Pitesti ,Bacau etc)slugi ale militienilor si securistilor.Turcu de ce a murit?N-a mai avut firfirei pentru Dinamo cum a fost intelegera?L-au pus pe amaratul asta sarenoveze Arcul de Triumf numai sa scoata ceva bani ,era falit,si el era cat pe ce sa distruga monumentul.Astea au fost Secu,Militia,PCR si Armata in fotbalul romanesc.

117180969237501
Alexandru Tomescu  •  01 August 2020, 14:34
Postat de Roxana Iosif Dombi pe 01 August 2020, 12:56

***

Sper ca nu esti femeie.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează