FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Mihai Stoica a apărut în Ghencea și a făcut un apel la adresa suporterilor FCSB: „Avem o mare provocare”

Articol de , , - Publicat sambata, 05 august 2023 12:49 / Actualizat sambata, 05 august 2023 13:37

FCSB a pus azi în vânzare, la casele din Ghencea, ultimele bilete rămase pentru duelul cu CFR Cluj. Iar Mihai Stoica a avut un mesaj pentru fani.

  • FCSB - CFR Cluj, duel din etapa #4 a Superligii, se joacă în Ghencea, duminică, 6 august, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Managerul general al FCSB a fost prezent azi în Ghencea, unde de la ora 11:00 a început vânzare ultimele bilete pentru meciul cu CFR Cluj. Iar oficialul roș-albaștrilor le-a cerut fanilor să se comporte exemplar, pentru ca FCSB să poate evolua și în viitor pe arena din Ghencea.

VIDEO Mesajul lui MM Stoica, din Ghencea: „Suporterii trebuie să se comporte civilizat”

„Am ajuns după 9 ani jumate aici. Nimic nu mai are legătură cu ce era când am fost ultima dată. Mă gândesc dacă am văzut în străinătate un asemenea stadion. 

Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul așa cum l-am găsit. Mi-aș dori din toată inima ca suporterii să înțeleagă că trebuie să se comporte civilizat. Nu am venit aici să provocăm sau să facem o regulă din a juca aici. Am venit aici forțați de împrejurări, că nu putem juca pe Arena Națională. Suporterii de la CSA să ne creadă când spunem că vrem să jucăm pe Arena Națională când e disponibilă. Nu am venit să ne mutăm aici.

Am auzit că se încercă să se comită acte de vandalism. Deja nu ar mai fi vandalism. Trebuie să înțeleagă toți. Ar fi vorba de terorism. Iar pedepsele sunt extrem de mari. Nimeni nu cred că riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor. Că nu e foarte bine. Dar s-au mobilizat forțe. Înțeleg că ultrașii cunoscuți sunt știuți de cei care pot lua măsuri și nu cred că vor fi probleme.

Nici nu mă gândesc la meci, ci la cum vom arăta când plecăm de aici.  Dar nu am nicio temere. Când Peluza Nord promite ceva, se ține de cuvânt. Suporterii să înțeleagă că, dacă cineva va comite un act de vandalism, noi nu vom mai puteam juca aici. Și ne vom îngrămădi pe un stadion de 7.000 de locuri, cu un teren care nu seamănă cu un teren de fotbal”, a spus MM Stoica.

E cel mai frumos stadion din țară. Jucăm un meci în Ghencea. Ne-am întors acasă. Suntem Steaua. Venim acasă, jucăm acasă! Vreau să fac un apel la suporteri. Vreau să vină în stadion în liniște. Să nu le fie frică. Și fac un apel. Vom avea toleranță zero pentru torțe și petarde! 

Peluza Nord nu va folosi torțe și petarde. Vrem să arătăm că suntem oameni civilizați. Se poate discuta orice cu noi. Nu vrem să fim catalogați drept huligan sau nenorociți. Vom avea toleranță zero. Îndrum suporterii să meargă civilizat la stadion, să nu instige pe nimeni. Eu garantez că Peluza Nord va avea toleranță zero. Fără torțe! Fără nimic.

- Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB

Citește și: 

MM Stoica, despre 3 mutări pe care FCSB le-ar putea face în următoarele zile: „Ne interesează foarte tare acest jucător”

Nelu Varga „incendiază” derby-ul cu FCSB: „Stați cuminți, noi luăm titlul! Să vedeți ce aduc”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (59)
Stars
Stars  •  06 August 2023, 11:07
Postat de nordsjaelland pe 05 August 2023, 20:25

Te aștept mâine să îți scot dopul din ureche și firul de praf din ochi.

Vezi sa nu incurci conturile mai, van dama! Cati stelisti ati prins pana acum? :))))))

Covid78
Covid78  •  05 August 2023, 22:58
Postat de contrabas3 pe 05 August 2023, 18:31

Uite bă la ăsta micu’ ce supărat e! Lol! Puneți casa în rânduială, că dacă ai de gând să mergi la meci și să faci scandal, brațul lung al legii abia așteaptă să te înșface și să te trimită în vacanță. Lol!

Bratul lung al legii trebuie sa treacă prima data pe la ciolacu pentru ***, pe la frf pentru nerespectarea unei sentințe judecătorești, și după pe la gigi recidivistul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nordsjaelland
nordsjaelland  •  05 August 2023, 20:25
Postat de Stars pe 05 August 2023, 15:33

:))))))))))))))))))))))) penibilii absoluti, ma van dama tu ai privit in oglinda sa vezi ce *** esti?! ***...contul asta + restul! JALNICILOR, hai sa va vedem maine vitejiile! :)))))))))))))))))))))))))

Te aștept mâine să îți scot dopul din ureche și firul de praf din ochi.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close