FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Acord Gigi Becali - Florin Tănase! De ce depinde transferul la FCSB

Florin Tănase poate semna în curând cu FCSB
Florin Tănase poate semna în curând cu FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 13:48 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 17:57

Gigi Becali încă lucrează la transferul atacantului Florin Tănase (29 de ani) și speră să-l convingă pe fostul căpitan de la FCSB să refuze alte oferte și să revină la echipa roș-albastră. Totul depinde de parcursul elevilor lui Charalambous în preliminariile Champions League.

„Florin Tănase cred că o să vină. Și eu cred că iau un jucător mai valoros, dar fără bani. Înțelegi? E mai golgheter Tănase decât Louis Munteanu”, a spus recent Gigi Becali, după ce CFR Cluj a bătut palma cu Fiorentina.

Atacantul se află în prezent în București, se antrenează la baza celor de la FCSB, și așteaptă să vadă ce-i rezervă viitorul. Speră la un transfer în străinătate, dar nu ar refuza nici o ofertă din partea lui Becali.

Pact Gigi Becali – Florin Tănase

În acest moment, Gigi Becali și Florin Tănase, care au o relație foarte bună, au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește un posibil viitor contract. Concret, din informațiile Gazetei Sporturilor, fostul decar roș-albastru și-a dat acordul să vină la FCSB dacă echipa ajunge în play-off-ul Champions League pentru a forța accederea în grupa Champions League.

Asta înseamnă că FCSB trebuie să treacă în această seară de Maccabi Tel Aviv, iar apoi să câștige dubla cu Sparta Praga. Astfel, echipa lui Becali ar ajunge în play-off, la doar un pas de marele obiectiv al acestui sezon. În plus, calificarea în play-off garantează un loc în grupele Europa League. Iar asta înseamnă că Becali ar avea banii necesari pentru a-l plăti pe Tase, iar fotbalistul ar fi mulțumit că joacă în grupele unei cupe europene.

Gigi Becali îi oferă un salariu important lui Florin Tănase

Becali îl așteaptă cu un salariu demn de o vedetă. Contractul lui Tase va fi apropiat de cel al lui Florinel Coman, care primește acum 30.000 de euro. Acesta a încasat 2,6 milioane de euro în zona arabă, astfel că e dispus să accepte un salariu „normal” în Superligă.

Acord Gigi Becali - Florin Tănase! De ce depinde transferul la FCSB
Florin Tănase

Florin Tănase la FCSB: 111 goluri produse în 228 de meciuri la FCSB

În ultimii ani, Tănase a fost unul dintre jucătorii cei mai importanți de la FCSB. Cumpărat cu două milioane de euro de la Gică Hagi, în 2016, Tănase a plecat în 2022, pentru 3 milioane. Timp în care a jucat 228 de partide, a reușit 83 de goluri și a oferit 28 de pase decisive.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (17)
klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  01 August 2024, 04:52

Alta stire ***. Dupa asemanarea ziaristului ?? Mai lasati-ne cu trestia voastra. Cum bate vantul, cum cade la pamant si se zvarcoleste 3 minute. Bleahhh.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicto
nicto  •  01 August 2024, 00:59

adica papagalul zice "treceti voi de praga ca vin eu cand apar adversarii seriosi"... bai ! nu mai fumati "CAMEL" ca dauneaza sanatatii... mintale

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  31 Iulie 2024, 23:26

Da' cine-i Tănase ăsta? Un Phil Phoden în variantă românească? El crede că poate să-i califice de unul singur pe FCSB în grupa Ch. League?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează