FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, 20:30

FCSB - CSU CRAIOVA // 4 acțiuni anti-FCSB făcute de Mihai Rotaru » De la șicane în trafic la program de meci jignitor: „Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare”

Mihai Rotar
Mihai Rotar

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 09:38

FCSB și CSU Craiova joacă azi, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 3-a din play-off. Partida este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe LookSport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, este o persoană cu apariții rare în public, dar care de-a lungul timpul a acționat de mai multe ori împotriva celor de la FCSB, deși la început ținea cu echipa lui Becali, după cum dezvăluia un articol GSP.

FCSB - CSU Craiova, LIVE + statistici AICI

4 acțiuni anti-FCSB ale lui Rotaru

Odată cu preluarea echipei din Craiova și cu ascensiunea pe care trupa olteană a avut-o, Mihai Rotaru, fost fan al FCSB-ului, a devenit chiar un dușman. Iar mai toate acțiunile clubului au creat o ostilitate totală la adresa roș-albaștrilor:

1. A DETURNAT TITLUL DIN 2017 PRINTR-UN NON-COMBAT

În finalul sezonului 2016-2017, Craiova era complet ieșită din lupta pentru titlu, bătălie în care se aflau FCSB și Viitorul. În penultima etapă urma meciul Craiova - Viitorul, iar orice pas greșit al oaspeților, chiar și un egal, ar fi trimis trupa lui Hagi pe locul 2. La ordinul lui Mihai Rotaru, în acel joc au fost folosiți mai mulți juniori, printre care Vlad, Petre, Bârzan, Popescu, tocmai pentru a facilita succesul Viitorului, ceea ce s-a și întâmplat, iar Viitorul a luat titlul în detrimentul FCSB-ului.

2. PROGRAM DE MECI JIGNITOR

În urmă cu 2 ani, înaintea unui meci direct în Bănie, Craiova a realizat un program de meci în care pe copertă apărea un leu care jupuise o oaie și și-a făcut cojoc din blana ei.

Pe blană scria FCSB, iar din oaia fără lână a rămas un lup pe care scria FCSB. În interiorul programului, titlul era unul jignitor: „Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare”.

810227 810034 1 

Gigi Becali a avut o reacție violentă atunci și l-a considerat direct răspunzător chiar pe Rotaru.

„El controlează tot acolo. Orice ar face, tot dobitoc e! El prost nu e, că doar a făcut mulți bani, dar nu știe să iasă în viața publică. Nu e prost, doar că e jigodie. Oamenii ăștia doar așa știu să iasă în față. Nu sunt bărbați, sunt găini. Dacă ești mârțoagă poți să te compari vreodată cu armăsarul? Nu am fost vreodată prieten cu Rotaru, nici măcar nu îl cunosc. Am auzit că venea la meciurile Stelei în lojă. Îți dai seama ce valoare are dacă eu nici nu-l cunosc?!”Gigi Becali

3. INTERDICȚIE LA JUCĂTORI

Mihai Rotaru a fost cam singurul patron din Liga 1 care a reușit să blocheze plecările de fotbaliști către FCSB. În ultimii ani, Becali a dorit mai multe nume din Bănie, printre care Andrei Ivan, Băluță, Vătăjelu, Mateiu, însă pe nici unul nu a reușit să-l ia. Singurul care a ajuns de la Craiova în roș-albastru a fost Andrei Vlad, dar și el în urma unui mare scandal, iar Craiova oricum l-ar fi pierdut gatis.

4. A ȘICANAT AUTOCARUL FCSB-ULUI ÎN TRAFIC

Tot în 2017, după un meci disputat la Turnu Severin, Mihai Rotaru i-a cerut șoferului, care conducea mașina în care se afla pe bancheta din spate, să facă manevre agresive pe șosea la adresa autocarului FCSB-ului. Mai mult, limuzina lui Rotaru a spart atunci coloana oficială, iar patronul oltenilor a deschis geamul și a făcut gesturi obscene la adresa jucătorilor roș-albaștri.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Gigi Becali, atac furibund la CS U Craiova: „A intrat ilegal în Liga 2! Rotaru a luat echipa de la servitoarea lui Vadim Tudor și acum vine și face mizerii”

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (22)
 •  31 Martie 2019, 16:27

Behehehehe hahahaha hahaha jesepe de unde știi tu ca rotaru era fan fcsb? Dacă închiria o loja o făcea doar pentru el? :))))

 •  31 Martie 2019, 14:36

Mihai Rotaru, erou național!

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  31 Martie 2019, 13:38
Postat de pe 31 Martie 2019, 13:09

Sincer sa fiu, nu credeam ca sunt asa multi olteni frustrati, daca or fi olteni cei care isi varsa frustrarea pe aici sau sunt doar hateri ai FCSB(Steaua). Citesti si te crucesti, daca nu tii cu o anumita echipa esti automat fie prost, fie gigist, fie mai nu stiu cum. Pai, ce ar fi sa tina toata lumea cu o singura echipa? Cred ca nici in Coreea de Nord nu se practica. In loc sa ne bucuram de fotbal ne categorisim si ne facem in tot felul. Ceea ce e mai grav este faptul ca pornirile astea necioplite pleaca de la cei care conduc, in cazul de fata Rotaru si fosila senila Marcel Popescu. Ei cred ca isi fidelizeaza suporterii in felul asta? Nu, nu fac decat sa contribuie la degradarea imaginii si asa sifonata a Ligi 1. Pacat, adevarata echipa a Craiovei a fost admirata si de altii nu numai de olteni. Tineam cu Craiova, fara sa fiu oltean, intotdeauna cand a jucat in cupele europene si nu numai. Numai ca, in momentul de fata, simt o mare amaraciune fata de cat de jos a putut sa ajunga un club care se vrea continuator al Craiovei Maxima. Prin comportamentul conducatorilor lor dovedesc ca Mititelu are dreptate: o echipa cu asemenea conducatori nu poate fi urmasa Craiovei Maxima, este doar o clona nefericita sustinuta politic si care, in consecinta, are comportament similar cu al politicienilor de slaba calitate.

De cenu spui același lucru de ce spun cei ai fcsb? ...:)),Apartenența ta la grupul gigiștilor nu poate fi ștearsă cu un simplu....eu nu sunt de ai lor! Sau ești din grupul celor ce provoacă intenționat discuții pe aici!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează