FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 1-0

„Nu mulți au chestia asta” » L-a încântat pe Ilie Dumitrescu în FCSB - FC Botoșani: „Nici la Tavi Popescu nu vezi”

Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport +16   FOTO
Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 08:16 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 09:19

Ilie Dumitrescu, fost component important al „Generației de Aur”, a făcut o remarcă despre Florinel Coman (24 de ani), extrema celor de la FCSB, cel care a adus victoria roș-albaștrilor în fața Botoșaniului (1-0).

FCSB a rezolvat duelul cu FC Botoșani grație unei acțiuni spectaculoase pe axa Tavi Popescu - Florinel Coman. La finalul meciului, „Mister” a evidențiat modul în care „Mbappe” s-a demarcat și a înscris unicul gol al partidei de pe Arena Națională. Apoi, a lăudat calitățile pe care le-a remarcat la Coman, despre care spune că nu le-a identificat nici măcar în jocul lui Tavi Popescu. 

Ilie Dumitrescu l-a complimentat pe Florinel Coman: „Nu mulți din campionatul nostru au chestia asta”

„Mă uitam... și eu am jucat mijlocaș de bandă. Vezi chestia asta pe care nu o au mulți jucători în campionatul nostru. 

A fost Campionatul Mondial, ne uităm în Champions League, în campionatele importante, da, acolo e un lucru normal: dă și pleacă pe poziție viitoare.

La Tavi Popescu nu vezi lucrul ăsta. Dă pasă și urmărește jocul, nu participă, nu atacă spațiul liber, nu cere mingea. Dar Coman pleacă foarte bine, finalizarea ideală, cu șiretul peste portar. În ultima perioadă nu a avut reușite, mă bucur pentru el, avea nevoie de un gol ca să-și intre în ritm. Contează foarte mult pentru el”, a comentat Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

7a fost nota primită de Florinel Coman în ediția de marți a Gazetei Sporturilor, pentru prestația avută în meciul cu FC Botoșani

Florinel Coman a oferit declarația serii, după ce l-a văzut pe Mbappe în finala Mondialului: „Dacă juca la FCSB, era schimbat din minutul 20”
FCSB - FC BOTOȘANI 1-0
Florinel Coman a oferit declarația serii, după ce l-a văzut pe Mbappe în finala Mondialului: „Dacă juca la FCSB, era schimbat din minutul 20”

Florinel Coman, lăudat și de Gigi Becali: „Și-a spălat toate păcatele”

Deși-l criticase constant în ultimele săptămâni, inclusiv Gigi Becali a fost impresionat de Coman, marcatorul golului cu Botoșani.

„Coman ne-a salvat. Nu mai speram să marcăm gol. Am avut ocazii multe. Să dea Dumnezeu acum să se pregătească bine, să fie titular și să fie ăla de dinainte, să fie Coman ăla pe care am dat 3 milioane. 

Acum a șters tot, toate păcatele lui, după golul ăsta. E fotbalist bun și e și foarte inteligent. El trebuie să muncească. El era în formă înainte de accidentare. Acum trebuie să muncească și să revină”, a declarat Becali, potrivit sursei menționate.

(...)Uite, pe Coman de exemplu trebuia să iau acum 30-40 de milioane, să joace la echipele mari din Europa. Cordea, după ce l-am lăudat, nu a mai fost foarte concentrat”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

VIDEO Florinel Coman: „Sunt fericit că golul meu ne-a adus cele 3 puncte”

FOTO / Cele mai tari imagini din FCSB - FC Botoșani 1-0

+11 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Schimbare pe lista neagră a lui Gigi Becali: „Ce, nu știe să stea pe bancă?!” + „El și-a spălat toate păcatele”

VIDEO Florinel Coman a oferit declarația serii, după ce l-a văzut pe Mbappe în finala Mondialului: „Dacă juca la FCSB, era schimbat din minutul 20”

Jucătorul care l-a exasperat pe Gigi Becali: „Îmi venea să dau telefon să îl scoată”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (14)
maradona79
maradona79  •  20 Decembrie 2022, 14:54
Postat de elefterie pe 20 Decembrie 2022, 10:38

Indiferent cât de prost joacă Fcsb și chiar și atunci când rezultatul îi este complet defavorabil, presa noastră (și corifeii analiști, printre care și Ilie Dumitrescu) găsește de fiecare dată motive să laude evoluția vreunui fotbalist de al lui Gigi. Nu contează că în alte meciuri sau chiar în întreg campionatul respectivii jucători cu mingea nu au făcut mai nimic, laudele ”concertate” apar ca la (o)comandă, și astfel le vine rândul să apară în titluri tutror: Coman, Tavi, Șut, Olaru, Târnovanu, Ianis Stoica, Miculescu etc. La fotbaliștii contracandidatelor presa pune accentul pe inconstanță, lipsa evidentă de formă, scandalurile ”mocnite” din cadrul echipei etc. Băi, sunteți deja previzibili și detestabili.

Ovi Ioanitoaia, esti pe aici?! Citeste comentariu care rezuma cam ce inseamna gesepe la ora actuala.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  20 Decembrie 2022, 12:26

Ilie Dumitrescu este nostalgic ..cand vede meciurile dintre fcsb -fc botosani ...isi aduce aminte cum castiga el cu steaua !! Fcsb = Steaua B!! Cum adica B ?? B de la Blat !! Asta incearca si randoom sa ne spuna ...ca fcsb este steaua la blaturi !!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Decembrie 2022, 11:59

...a vorbit ID cel mai prost analist sportiv din Ro...mai prost ca el nu gasesti...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează