FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se schimbă echipa de start la FCSB » Noul preferat al lui Becali amenință poziția vedetelor

Gigi Becali a anunțat, într-o declarație pentru Gazeta Sporturilor, că are de gând să umble la echipa de start +32   FOTO
Gigi Becali a anunțat, într-o declarație pentru Gazeta Sporturilor, că are de gând să umble la echipa de start

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2024 15:58 / Actualizat duminica, 18 august 2024 16:17

Gigi Becali a anunțat, într-o declarație pentru Gazeta Sporturilor, că are de gând să umble la echipa de start ♦ Din primul 11 al FCSB-ului va ieși mijlocașul Mihai Lixandru, care l-a nemulțumit pe patron cu ultimele evoluții ♦ Iar Tavi Popescu are șanse mari să intre în linia ofensivă.

FCSB încă nu a găsit formula ideală în acest debut de sezon. Elias Charalambous și staff-ul lui au tot schimbat echipa de start, mai ales că Gigi Becali a tot fost nemulțumit de randamentul jucătorilor lui. Acum, următorul pe listă e Mihai Lixandru.

Cum schimbă Gigi Becali echipa de start la FCSB

Mijlocașul central de 23 de ani a bifat 9 meciuri în acest sezon, dar a intrat în dizgrația lui Gigi Becali. Mai întâi din cauza declarațiilor date înainte de returul cu Sparta Praga, apoi după meciul cu Poli Iași: „Va ieși! A dormit pe teren!”.

Asta înseamnă că la meciul cu LASK Linz, de joi, fotbalistul va lua loc pe banca de rezerve. Iar la mijlocul terenului, alături de Șut, va juca fie Edjouma, fie Baba Alhassan.

O altă schimbare preconizată e introducerea lui Octavian Popescu în linia din spatele vârfului. Extrema de 21 de ani nu a jucat până acum, având probleme medicale, dar Gigi Becali a fost încântat de revenirea lui. Iar Marius Ștefănescu, adus cu 1,3 milioane de euro, și Alex Băluță, plătit cu 20.000 de euro pe lună, riscă să nu mai prindă echipa de start.

Însă e greu de crezut că această schimbare se va petrece de la meciul cu LASK, pentru că Popescu încă nu e la capacitate maximă în ceea ce privește forma fizică. Dar e de așteptat să fie titular în Superligă, cu Hermannstadt.

Cum poate arăta FCSB cu LASK Linz: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Miculescu

Schimbări pentru Superligă

În partidele din Superligă, FCSB va fi nevoită să facă alte modificări. Atât pentru a respecta regula U21, dar și pentru a suplini absența lui Darius Olaru, eliminat cu Poli Iași. Care ar și putea pleca în zilele viitoare. Căpitanul poate fi înlocuit fie de Florin Tănase, totul depinde de cât de pregătit e acesta, sau Băluță va mai primi o șansă, de data asta în centru.

Cum poate arăta FCSB cu Hermannstadt: Târnovanu – Pantea (Crețu), Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Edjouma – Ștefănescu, Băluță (Tănase), Oct. Popescu – Miculescu

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Superliga
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB
Superliga
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (7)
valentindragobete
valentindragobete  •  18 August 2024, 19:55

Atât timp cât o să "formeze" tot el, becali, echipa, posibilitatea de-a fi câștigătoare este una doar de noroc ! Cu ce "rezervă de cadre" are o astfel de echipă, șansele, așa cum se spune în matematică, sunt spre zero ! Totul la ăsta este o amăgeală....

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  18 August 2024, 19:05
Postat de deemon_ss pe 18 August 2024, 17:26

,,Vedeta FCSB'' hahahahhahhaha

Daca Gigi il SCHIMBA cu un arbitru rezolva tot!!

calin.radulescu
calin.radulescu  •  18 August 2024, 17:52

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar STEFANESCU e o mare, mare teapa. E foarte slab si ineficient. La fel Baluta, nu poate DA UN GOL, e penibil (alearga si atat). Lixandru e un jucator de umplutura pur si simplu, nu-l vad niciodata BUN. NU SE REMARCA. Nu e de nivelul FCSB. La fel STEFANESCU, BALUTA, MICULESCU, POPA nu-s de nivelul FCSB. Tavi si cand joaca prost are CLASA, are o executie decisiva, e alt nivel. Jos palaria, TAVI chiar daca nu e in forma

Vezi toate comentariile (7)
Comentează