FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, anunț DE NICĂIERI în privința fotbalistului aflat la antrenamentele FCSB-ului: „Există un dubiu. Doar așa îl accept!”

William Baeten, în dreapta, la antrenamentul celor de la FCSB/ FOTO: Facebook @ FCSB +19   FOTO
William Baeten, în dreapta, la antrenamentul celor de la FCSB/ FOTO: Facebook @ FCSB

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2024 23:01 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 23:15

FCSB l-a prezentat pe mijlocașul belgian William Baeten (27 de ani), dar se pare că transferul nu reprezintă o certitudine în acest moment. Conform spuselor lui Gigi Becali, rămâne ca medicul echipei să interpreteze rezultatul unei investigații la genunchi. Abia în acel moment ar urma ca semnăturile să fie puse pe contract.

Luni seara, FCSB l-a prezentat pe William Baeten, la DOUĂ ZILE după ce FCU Craiova anunțase că l-a cedat pe belgian la campioana României.

„FCSB anunță transferul lui William Baeten, provenit de la Fotbal Club Universitatea 1948. Mijlocașul belgian în vârstă de 27 de ani a efectuat luni vizita medicală și a efectuat, spre seară, primul antrenament alături de noii săi colegi.

William va purta tricoul cu numărul 24 și va putea fi folosit începând cu a doua etapă a Superligii”, se arată în comunicatul clubului roș-albastru.

Gigi Becali, anunț ciudat în privința lui William Baeten

Marți seară seară, la o zi distanță după ce Baeten s-a antrenat în premieră cu noii săi colegi, Gigi Becali a venit cu un anunț de nicăieri. Se pare că transferul depinde de ce va spune medicul miercuri, când va interpreta rezultatul unei investigații la genunchi.

În cazul în care echipa medicală va observa ceva alarmant în cazul lui Baeten, Gigi Becali spune că îi va propune un contract special, ceea ce înseamnă că belgianul nu este în prezent sub angajament cu FCSB.

Gigi Becali: „Dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, să putem rezilia contractul”

„Să vedem la Baeten, să iasă rezultatul medical. A ieșit, dar să vedem ce zice doctorul. Nu știu dacă are probleme, să citească doctorul mâine. E ceva, un dubiu, nu așa de... la genunchi, da.

Dar nu e problemă! E ca luat. Eu nu le dau contractele până ce fac vizita medicală. Va trebui să scriem în contract că dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, așa cum identifică medicul, atunci putem rezilia contractul.

Jucătorul o să vrea, altfel nu-i dau contractul. Eu te accept așa, dar dacă se întâmplă tot acolo...”, a afirmat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Gigi Becali, anunț DE NICĂIERI în privința fotbalistului aflat la antrenamentele FCSB-ului: „Există un dubiu. Doar așa îl accept!”
William Baeten, în dreapta, la primul lui antrenament la FCSB // sursă foto: Facebook @ FCSB

Așadar, FCSB va fi într-o cursă contracronometru pentru a-l înregistra pe Baeten la timp, astfel încât acesta să poată evolua în etapa a doua de campionat, vineri, pe 19 iulie, cu Unirea Slobozia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Suporterii și-au pierdut răbdarea! Ce s-a întâmplat după Hermannstadt - FCSB: imaginile surprinse pe gazon
Superliga
Suporterii și-au pierdut răbdarea! Ce s-a întâmplat după Hermannstadt - FCSB: imaginile surprinse pe gazon
Florin Tănase, îngrijorat după ce FCSB a ajuns penultima din Superligă: „Am jucat cu echipe din subsol”
Campionate
Florin Tănase, îngrijorat după ce FCSB a ajuns penultima din Superligă: „Am jucat cu echipe din subsol”
Măldărășanu dezvăluie ce le-a spus jucătorilor înaintea meciului: „Jucați fără stres, că eu plec!”
Superliga
Măldărășanu dezvăluie ce le-a spus jucătorilor înaintea meciului: „Jucați fără stres, că eu plec!”

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (7)
valentindragobete
valentindragobete  •  17 Iulie 2024, 13:54
Postat de fecesebistdemic pe 17 Iulie 2024, 00:11

Fecesebistii sunt accidentati la cap

Accident mai teribil ca al tău nu există, mai ales că este și din naștere !

muzzi1
muzzi1  •  17 Iulie 2024, 08:59

cand te-ai fript cu Chiriches sufli si in Baeten!

Gargam
Gargam  •  17 Iulie 2024, 08:48

Parca era un subiect de caterinca cand o echipa de liga I lua un jucator din liga II.....acum ca a luat fcsb numai comentati in deradere....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează