FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO. Imagini de la primul antrenament sub comanda lui Toni Petrea. Ce făcea Pintilii

Toni Petrea (negru) a condus primul său antrenament la FCSB // foto: fcsb.ro +9   FOTO
Toni Petrea (negru) a condus primul său antrenament la FCSB // foto: fcsb.ro

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 20:11 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 20:16

FCSB a efectuat primul antrenament de la preluarea echipei de către Toni Petrea (45 de ani), antrenorul principal din acte. 

Noul antrenor, fost „secund” al lui Reghecampf în mandatele sale la Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex, le-a fost prezentat fotbaliștilor vicecampioanei în această dimineață, iar la câteva ore distanță a condus o primă ședință de antrenament alături de noii săi elevi.

+5 FOTO
  • foto: fcsb.ro

Thomas Neubert, care va ocupa poziția de preparator fizic, nu a ajuns însă la București, acesta urmând să se alăture staff-ului tehnic „în zilele următoare”, precum notează site-ul oficial al FCSB. Mihai Pintilii, „secund” pe hârtie la FCSB în noul staff tehnic, dar șeful de drept din vestiar conform lui Becali, a participat activ la ședința de pregătire, acesta putând fi observat cum le oferă indicații fotbaliștilor.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Harlem Gnohere, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Prima dată v-am scris-o în glumă”

Gigi Becali, criză de râs când a văzut ce vor șefii lui Dinamo: „Doamne, iartă-i! Caută cerșeală. Îți dai seama ce tâmpenii?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează